maus Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 Možnost prispevanja usklajevanju evropskih označb na portalih. Posredujem vam povezavo na anketo v okviru evropskega projekta Mare Nostrum, katere namen je definirati prometne vsebine portalov, ki bi bile namenjene vsem evropskim voznikom. Prosimo za vaše sodelovanje. Povezava do ankete: http://chkmkt.com/?e=17570&h=9F2066BDF643B76&l=sl . lp Maus krucymucy, bajkr88 in ZdenkoK 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 bil priden in izpolnil... bajkr88 in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 tudi jaz priden! bajkr88 in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eraser70 Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 jaz pa nisem bil priden pa sem vseeno izpolnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 ..tudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fireman Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 enako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 Jest tut :yes:, že včeraj. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 Naredu ...:beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 ... Posredujem vam povezavo na anketo v okviru evropskega projekta Mare Nostrum, katere namen je definirati prometne vsebine portalov, ki bi bile namenjene vsem evropskim voznikom. Prosimo za vaše sodelovanje. ... Ko bo konec, da objaviš rezultate... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 Vzel si manj kot 10 min in opravil anketo. Le znaki se ne skladajo z našimi obvestilnimi displeyi nad avtocestami. Verjetno so naši spet nakaj kupili po "vezah" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 Hvala vsem .. itak ni moja anketa, rezultati pa ne vem kje bodo objavljeni Saj smisel je v tem, da se svetlobno spremenljive prometne signalizacije poenotijo, ne pa, da prideš v Nemčijo in ne veš kaj pomeni znak ali obratno .. tujci v Sloveniji ne vedo, kaj jim je narediti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PAJO Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 odgovoril tudi jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orcus Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 evo vzel sem si čas, upam da kaj hasne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se