TheSilencer Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Razmišljem o nakupu potovalnega skuterja, za katerega bi potreboval A kategorijo (trenutno imam le . Sedaj me pa zanima, če je v kateri avtošoli v sloveniji na voljo takšen motor ali so povsot le "močnejše zadeve"?
Frips Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Razmišljem o nakupu potovalnega skuterja, za katerega bi potreboval A kategorijo (trenutno imam le . Sedaj me pa zanima, če je v kateri avtošoli v sloveniji na voljo takšen motor ali so povsot le "močnejše zadeve"? Za A kategorijo bos delal izpit na za to primernem motorju z šaltanjem daneb 1
TheSilencer Objavljeno Avgust 10, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Kaj pa, če bi delal za A1 oz A2?
TBoxer Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Kaj pa, če bi delal za A1 oz A2? Kolikor sem seznanjen lahko delaš izpit na skuterju, vendar boš potem imel v opombah samo za "avtomatika". Kje pa je kakšna avtošola s skuterji pa... nimam pojma ... če sploh... lp
bobiboss Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Razmišljem o nakupu potovalnega skuterja, za katerega bi potreboval A kategorijo (trenutno imam le . Sedaj me pa zanima, če je v kateri avtošoli v sloveniji na voljo takšen motor ali so povsot le "močnejše zadeve"? http://www.motosvet.com/tabla/forum/48-maxiscooterji-splosno/
GoUpC Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Razmišljem o nakupu potovalnega skuterja, za katerega bi potreboval A kategorijo (trenutno imam le . Sedaj me pa zanima, če je v kateri avtošoli v sloveniji na voljo takšen motor ali so povsot le "močnejše zadeve"? Lahko pa kupiš Piaggota MP3, ki je vozen z B kategorijo?
TheSilencer Objavljeno Avgust 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 TBoxer, s skuterji so, sicer so mi pa odpisali da lahko delam s svojim motorjem ampak če je avtomatik gre to pod opombe. GoUpC, to pa še nisem gledal, bom malo pogledal zadevo. Sicer vidim jih je bolj malo rabljenih naprodaj...
GoUpC Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 (popravljeno) TBoxer, s skuterji so, sicer so mi pa odpisali da lahko delam s svojim motorjem ampak če je avtomatik gre to pod opombe. GoUpC, to pa še nisem gledal, bom malo pogledal zadevo. Sicer vidim jih je bolj malo rabljenih naprodaj... Kar poglej ja. Ampak glej da ima oznako LT, kar pomeni da je vozen z B kategorijo. To pomeni da ima malce večjo razdaljo med kolesi in nožno zavoro ki bremza na vse 3 kolesa. So mal dražji kot navadni skuterji, ampak skoraj 1k€ prišparaš pri izpitu tko da je že kar kompromis. Je pa stvar okusa, kaj ti bolj paše PS. Trenutno ni neke ponudbe vidim, ampak sedaj tudi ni nek višek sezone za nakup motorja Popravljeno Avgust 12, 2011. Popravil GoUpC
TBoxer Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Če imaš željo in voljo raje it delat izpit za A, pa čeprav omejeno. Potem imaš bistveno večjo izbiro motorjev oz. skuterjev. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se