lukabogo Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 V soboto, 03.09.2011 bo v Športnem parku Kozje 1. Moto zbor z rock koncertom, ki ga organizirata MK Drachenburg in Klub mladih Kozje. Otvoritev bo ob 13:30 po prihodu motoristov, sledil bo pozdrav župana ter blagoslov farnega župnika. Po blagoslovu bo sledila panoramska vožnja po Kozjanskem. Nadaljevanje popoldneva bo potekalo ob različnih animacijah. Food & drink Free camping Free entry for bikers Streptease Come in peace or stay home Ob 19:30 uri se prične rock koncert z naslednjimi skupinami: -DADI DAZ -C4 -JELEN BAND ( Matjaž Jelen, ex. Šank Rock) -BLACK BOX (Banja Luka BIH) Vse skupaj bodo popestrile simpatične hostese ter STRIPTIZETA! Moja povezava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 15, 2011 Deli Objavljeno Avgust 15, 2011 (popravljeno) CVIČKAR1 bo pršu,tak da bo veselo,bomo užival. Popravljeno Avgust 15, 2011. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Avgust 15, 2011 Deli Objavljeno Avgust 15, 2011 Normalno, blagoslov pa ja ne sme manjkat. Sem se že bal da bi lahko kako srečanje minilo brez špricanja žegnane vode.... Kölm 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Avgust 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2011 Normalno, blagoslov pa ja ne sme manjkat. Sem se že bal da bi lahko kako srečanje minilo brez špricanja žegnane vode.... a je tukaj malo sarkazma zraven, ali se motim... drugače pa dobrodošli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Avgust 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2011 V soboto, 03.09.2011 bo v Športnem parku Kozje 1. Moto zbor z rock koncertom, ki ga organizirata MK Drachenburg in Klub mladih Kozje. Otvoritev bo ob 13:30 po prihodu motoristov, sledil bo pozdrav župana ter blagoslov farnega župnika. Po blagoslovu bo sledila panoramska vožnja po Kozjanskem. Nadaljevanje popoldneva bo potekalo ob različnih animacijah. Food & drink Free camping Free entry for bikers Streptease Come in peace or stay home Ob 19:30 uri se prične rock koncert z naslednjimi skupinami: -DADI DAZ -C4 -JELEN BAND ( Matjaž Jelen, ex. Šank Rock) -BLACK BOX (Banja Luka BIH) Vse skupaj bodo popestrile simpatične hostese ter STRIPTIZETA! Moja povezava malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 18, 2011 Deli Objavljeno Avgust 18, 2011 A niso blagoslovi ponavad na začetku sezone lukabogo in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 18, 2011 Deli Objavljeno Avgust 18, 2011 Ja to so,ampak zakaj pa ne bi bil tut enkrat na sredini sezone? lukabogo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Avgust 18, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2011 A niso blagoslovi ponavad na začetku sezone saj to ni blagoslov ampak motozbor. je pa župnik naš član in bo z veseljem blagoslovil vse prisotne in motorje. jaz tu ne vidim problema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Pr vas bo res dobro,vidim prihodnost,nepozabno,komi čakam ta dan->3.9.->nepozabno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kiki89 Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 saj to ni blagoslov ampak motozbor. je pa župnik naš član in bo z veseljem blagoslovil vse prisotne in motorje. jaz tu ne vidim problema. pa Vatikan to dovoli? da tko mal na čtno dela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se