BLACKACES Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 (popravljeno) Zdravo. 2.3 in 4.9.2011 več na FEISTRITZ lp Popravljeno September 1, 2011. Popravil BLACKACES Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 see ya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 jst tud prletim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bric Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Tud jst bom pršu n :beer1: za živce, čeprav sm mislu d me ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno September 2, 2011 Deli Objavljeno September 2, 2011 Me je na prtisnilo, ko sem slišal njihovo reklamo na radiu. Se pravi, da motoristi skor, da tam nimamo več kaj iskat. Včasih je pa blo fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 2, 2011 Deli Objavljeno September 2, 2011 Me je na prtisnilo, ko sem slišal njihovo reklamo na radiu. Se pravi, da motoristi skor, da tam nimamo več kaj iskat. Včasih je pa blo fajn. Ma smo ku levi u cirkusih (za privlačt rajo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno September 2, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2011 Ma smo ku levi u cirkusih (za privlačt rajo). Ne razumem! Kakšna reklama???? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno September 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2011 Bil na motozboru. Prireditev je eden boljših dogodkov za motoriste v Sloveniji. Na delifeju je bilo cca 500 motorjev, bilo je brezplačno pivo in malica za vse. Odlićen prostor, glasba, poštrežba................ :worship: . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno September 4, 2011 Deli Objavljeno September 4, 2011 .....na hitro ustavu popil in jedu(klobasa dobra--ni da ni)...muzika --hja če bi več špilal ne pa treniral na zboru bi blo tud kul....pa une dečve za šankom jenu mejčkn bolj bi se morale obrnt ne pa da čakaš na pivo.10min,,,drgač pa ene in iste face..mal še počvekal pa gasaaa...se vidjamo next time.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bric Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 Blo je prav zakon, Bistrčani kapo dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bric Objavljeno September 5, 2011 Deli Objavljeno September 5, 2011 Ma smo ku levi u cirkusih (za privlačt rajo). Jst sm se proti jutru počutu že bolj ku šinpanz ne ku lev. Ztw je bil pa cirkus tolko boljši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 6, 2011 Deli Objavljeno September 6, 2011 cirkus maximus žur do jutranjih ur :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno September 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2011 cirkus maximus žur do jutranjih ur :evilgrin: Se popišem pod to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se