frenk Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 Zanima me ali se in kje se prodaja Aquila 250 v avstriji?Mogoče na hrvaškem.oz italiji?
Rocky Objavljeno December 28, 2002 Opozori Objavljeno December 28, 2002 V Račah pri Mariboru :!: :P :D Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
frenk Objavljeno December 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2002 To vem ,da se prodaja v Račah,vendar me zanima v sosednjih državah tudi,ker če gre SAPLEX nekam potem gre tudi vse okrog rezervnih delov zraven.Težko pa bi gledu "nov" motor doma v garaži če ni ispravn.
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 npr. graz,A; ali :arrow: http://www.gelbeseiten.at/
frenk Objavljeno Januar 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Torej je to vse kar vemo o trgovcih oz uvoznikih aqile 250 v sosednjih državah? Če ima še kdo kakšne nove izkušnje se priporočam.
HHV Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Torej je to vse kar vemo o trgovcih oz uvoznikih aqile 250 v sosednjih državah? Če ima še kdo kakšne nove izkušnje se priporočam. Frenk živjo! ad1: poprav naslov teme, vidim "Aprilia", najdem "Aquila"! ad2: Vklopi iskanje v Internet explorerju. Išči Hyosung, Aquila, GV250 itd, in boš našel morje firm, ki prodajajo Orle širom evrope. Mislim, da je tvoj strah neutemeljen. Če ti je všeč. kupi! LP HHV
lasagna Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 To vem ,da se prodaja v Račah,vendar me zanima v sosednjih državah tudi,ker če gre SAPLEX nekam potem gre tudi vse okrog rezervnih delov zraven.Težko pa bi gledu "nov" motor doma v garaži če ni ispravn. Pazi to : na Poljskem je že zaprta fabrika Junak, ki je v starih cajtih delala motorčke vzela licenco za OEM "proizvodnjo" Aquile 250, ki se imenuje Junak 250 (tudi s prikolico lahko dobiš) in ponuja še kup dodatne opreme. Včasih smo za Fiate dobili ful poceni dele, zdaj pa morda za Aquile. Pa še fajn izlet je. Pa speedway mega happeningi so v Poznanju vsake toliko.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se