Skoči na vsebino

Kje se prodaja Aquila izven Slo?

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me ali se in kje se prodaja Aquila 250 v avstriji?Mogoče na hrvaškem.oz italiji?

Objavljeno

V Račah pri Mariboru :!: :P :D

Pozdrav izpod vinogradov! Rocky

Objavljeno

To vem ,da se prodaja v Račah,vendar me zanima v sosednjih državah tudi,ker če gre SAPLEX nekam potem gre tudi vse okrog rezervnih delov zraven.Težko pa bi gledu "nov" motor doma v garaži če ni ispravn.

Objavljeno

Torej je to vse kar vemo o trgovcih oz uvoznikih aqile 250 v sosednjih državah? Če ima še kdo kakšne nove izkušnje se priporočam.

Objavljeno
Torej je to vse kar vemo o trgovcih oz uvoznikih aqile 250 v sosednjih državah? Če ima še kdo kakšne nove izkušnje se priporočam.

Frenk živjo!

ad1: poprav naslov teme, vidim "Aprilia", najdem "Aquila"!

ad2: Vklopi iskanje v Internet explorerju. Išči Hyosung, Aquila, GV250 itd, in boš našel morje firm, ki prodajajo Orle širom evrope. Mislim, da je tvoj strah neutemeljen. Če ti je všeč. kupi!

LP HHV

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno
To vem ,da se prodaja v Račah,vendar me zanima v sosednjih državah tudi,ker če gre SAPLEX nekam potem gre tudi vse okrog rezervnih delov zraven.Težko pa bi gledu "nov" motor doma v garaži če ni ispravn.

Pazi to : na Poljskem je že zaprta fabrika Junak, ki je v starih cajtih delala motorčke vzela licenco za OEM "proizvodnjo" Aquile 250, ki se imenuje Junak 250 (tudi s prikolico lahko dobiš) in ponuja še kup dodatne opreme.

Včasih smo za Fiate dobili ful poceni dele, zdaj pa morda za Aquile.

Pa še fajn izlet je. Pa speedway mega happeningi so v Poznanju vsake toliko.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!