sayo Objavljeno September 16, 2011 Deli Objavljeno September 16, 2011 " VARNO Z MOTORJEM " v okviru družinske ure AMD Litija in AMZS PRVIČ V LITIJI !! NE ZAMUDITE ! KJE? Parkirišče pred Lidlom. KDAJ? 25.9.2011 med 9 in 13 uro KDO? Vsi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preizkusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, na poligonu pod vodstvom izkušenih motoristov ter prometnih policistov. V okviru družinske ure bomo prikazali program spretnostne vožnje, reševanja, prikazali vožnjo pod vplivom alkohola, policijske motorje in še mnogo ! Sodelujejo Prometna policija Ljubljana, Litijski gasilci , reševalci. Vljudno vabljeni. ninjaxx in moto rider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Courtney Objavljeno September 16, 2011 Deli Objavljeno September 16, 2011 Zdaj sem pa res firbčen... Kako se pa prikaže vožnja pod vplivom alkohola? ninjaxx in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 16, 2011 Deli Objavljeno September 16, 2011 " VARNO Z MOTORJEM " ....prikazali vožnjo pod vplivom alkohola, policijske motorje in še mnogo ! .... Če je v tale prikaz vključeno free pivo parletim (če bo prikaz intenziven magari s šotorom - ker pijan pa vseeno ne furam . Policijske motorje pa rajš ne vidm. Sem nekak alergičen ratu na tiste modro bele farbe pa lučke zadnje čase (to so časi, ko že skoraj vsi razen ene 14 Slovencenljev vemo, da to žal niso več varuhi miru in reda temveč navadni inkasanti, ki jim močno konkurira občinsko redarstvo). No resno: Meni se zdijo v redu tele akcije. Sem se je tudi že udeležil in je samo za pozdravit. Le zanimanja kakih novopečenih motoristov ni ne vem kaj. LP yan, daneb, ninjaxx in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2011 Zdaj sem pa res firbčen... Kako se pa prikaže vožnja pod vplivom alkohola? Pridi pa boš spet nekaj novega vedel .) daneb, ninjaxx, moto rider in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno September 22, 2011 Deli Objavljeno September 22, 2011 Pridem. Če gre kdo iz Kamniškega konca naj javi na PM daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno September 23, 2011 Deli Objavljeno September 23, 2011 Pridem. Če gre kdo iz Kamniškega konca naj javi na PM Jaz grem, če bo vreme primerno. Ob osmih izpred OMV. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 23, 2011 Deli Objavljeno September 23, 2011 Zdaj sem pa res firbčen... Kako se pa prikaže vožnja pod vplivom alkohola? Mislim, da imajo očala, ki glede na "promile" zameglijo pogled, potem pa moraš hoditi okoli stožčev in prenašati žoge. Rekli so, da ne upajo nikomur dati motorja v roke, ker bi ga sigurno prevrgel. V glavnem, ko si natakneš očala, vse okoli začne "plesat", z nekaterim pa dosežejo celo dvojni vid. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 23, 2011 Deli Objavljeno September 23, 2011 Mislim, da imajo očala, ki glede na "promile" zameglijo pogled, potem pa moraš hoditi okoli stožčev in prenašati žoge. Rekli so, da ne upajo nikomur dati motorja v roke, ker bi ga sigurno prevrgel. V glavnem, ko si natakneš očala, vse okoli začne "plesat", z nekaterim pa dosežejo celo dvojni vid. Ta očala sem preizkusil, ampak osebno jaz še nisem bil tako pijan, da bi imel takšne težave, pa čeprav sem bil že... S temi očali sploh ne moreš vredu hoditi, tako, da s tistimi očali malce pretiravajo. Zdaj bo 100% nekdo napisal, da je to samo moje mnenje, saj sem bil tako pijan, da nisem imel občutka. Vendar tudi drugi, ki so bili z mano niso videli takšnih težav pri moji hoji, ko sem dejansko pijan. daneb in rdeci_vragec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 ali gre kdo iz ljubljane, da se pridružim....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 ali gre kdo iz ljubljane, da se pridružim....... jaz grem samo ne vem točno kdaj, ob ene devetih bo dost zgodaj se mi zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 povej kdaj in kje se dobiva.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 ma kdaj misliš iti od doma?bi lahko kr do mene prišel pa gremo naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 8:30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 no torej bi bil nekje ob deveti tule pri nas v Podgorici.pa gremo potem skupi naprej če hočeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 laho samo povej kam naj pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 odvisno od kje boš prišel.če prideš po avtocesti greš itak dol na izvoz Šentjakob, greš v semaforju levo čez AC in naravnost do križišča z semaforjem, tu zaviješ desno in se pelješ po ravnini do vasi in potem skozi vas naravnost do konca vasi in boš videl na desno tri hiše na kupu in zaviješ na dovozno pot in srednja hiša sem jaz, parkiraš kr pri Fordu in mal potrobiš.al pa še tel. ti dam evo pa zvrcni ko boš tu:041365394. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 no a bo kaj fotk in raporta iz prireditve!!!sam nisem slikal nič, fotkič pozabu doma daneb in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlondDiversion Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 no a bo kaj fotk in raporta iz prireditve!!!sam nisem slikal nič, fotkič pozabu doma Jaz tudi . Se vidimo na kaki podobni moto karkoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 En kup dogovorov, pa noben'ga haska - internetni motoristi!! A se ne znate sami do Litije p'rpelat?!? . bladzo in moto rider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 no a bo kaj fotk in raporta iz prireditve!!!sam nisem slikal nič, fotkič pozabu doma jaz pozabu za dat... pa ob priliki, sem še kar navdušen nad rori :notworthy: sayo in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 (popravljeno) Nekaj sem slikal potem ja pa crknila baterija. Klik Popravljeno September 26, 2011. Popravil daneb moto rider, semering in gsx750f 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Mene ni bilo doma, sicer bi prišel. Drugače pa sramotno majhna udeležba glede na "klavnico", ki jo uprizarjamo na cesti! ..."Kaj mi mar - "to" je dogaja drugim!"... Organizatorjem, policajem in gasilcem pa pohvala!! sayo in moto rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 jaz pozabu za dat... pa ob priliki, sem še kar navdušen nad rori :notworthy: Majesty in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 jaz pozabu za dat... pa ob priliki, sem še kar navdušen nad rori :notworthy: mene je tud čist zakuru..... danes že kontaktiral Igorja.... Majesty in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se