CAPI Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 (popravljeno) @Dr_Jakob, vedno si dobrodošel v naši družbi fajn je blo Popravljeno Oktober 9, 2011. Popravil CAPI regi in eltrinajst 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 Ne vem če bo šlo, k ste me kot Futurista vsi tepli, lasali, grizli, gajžlali itd :naughty: Mwahahaha eltrinajst 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 (popravljeno) Fantje in dekleta, svaka čast. :notworthy: Lp! Iztok Popravljeno Oktober 9, 2011. Popravil kotzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 Hvala vsem udeležencem za prijetno druženje. Spomladi pa napovedujemo novo srečanje in večjo udeležbo. eltrinajst 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 (popravljeno) Jaz pa Kapponordiča ne maram. Dejstvo pa je, da sem po zaslugi njegove nekajdnevne uporabe, korenito spremenil to mišljenje. Je jepo vodljiv, glede na "kravast" motor" pa mi je še najbolj všeč pozicija voznika! Fajn. Pustimo ostale detajle... In upam, da se ne pojavljajo napake... Bi ga vozil -'mel pa ne. (lasten razlog) Vi pa uživajte naprej!! Popravljeno Oktober 10, 2011. Popravil semering Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janigonord Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 Fantje in dekleta...bilo je fenomenalno in lohk rečem samo to, da komaj čakam na čimprejšnji reunion naših kravc.. :notworthy: eltrinajst 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
capomiha Objavljeno Oktober 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 Nekaj albumov s slikami je na tem linku http://www.facebook....180701312006528 RobiRoberto, hribuc, Dr_Jakob in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 Ja tudi meni je blo zelo všeč/tura,vreme,posebej pa družba.Caponordisti/ke ful ste face Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 Ja tudi meni je blo zelo všeč/tura,vreme,posebej pa družba.Caponordisti/ke ful ste face Daj povej kater si da bom vedel Lp Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 (popravljeno) tomaž izpod trojan še en tok plešast kot ti pa brez zamere aja pa na futurista ne smem pozabit Popravljeno Oktober 13, 2011. Popravil hribuc CAPI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Oktober 14, 2011 Deli Objavljeno Oktober 14, 2011 A sedaj vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se