FrigoFrops Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Mi pa 20.4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Februar 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2013 Objavljam še mal na zemljevidu prikazano pot iz potovanja po Maroccu iz 2012-2013 .Vse ceste niso taprave zato sem zraven prostoroćno z dvojno črto narisal približno drugo pot , to so piste. Tudi kar je z plavo ni vse asvalt tako da nebi kdo mislil da je to vse prevozno z vsakim motorjem-gumami. od trajekta ki je pristal ob10.00 do chefcauna naslednji dan do Taze čez Katamo Mesto zdravilnih rastlin proti Guercifu in navzdol na Debdou dišal že po pistah -kombinirano od Matarke pa že na piste 100% nadaljevanje po pistah , potem pa nov asvalt in najdeva pisto tako dalje do Beni tajin in naprej mal asvalta pa spet pista do hotela Dunes dor blizu Merzuge ponoči mal po pisti dobr da je bila polna luna Peti dan sva imela mal ogrevanje 70 km okoli sipin uglavnem mehak globok pesek zrit od jeepov Fesh-Fesh malo pa po sipinah ta dan se je začela relacija ki je risana ročno,plava cesta pa je asvalt Pista ima oznako MS6 280km tankava iz flaš gorivo in dalje po pisti MS8 do TATE 330km osmi dan prideva v Tato greva do Asse radi bolezni najdeva novo traso SW3 do Tan Tan fantastična pista, nakoncu se 10km peljeva po delti reke drra -suhi... peljeva na plažo vendar obrneva ker je plima in se po asvaltu odpeljeva v Sidi ifni pot vodi v hribe super cesta za užitkarje in dirkače in se spustiva v Talioulin greva proti Quarzazatu vendar imava dovolj časa in se zapeljeva na Tizi in ticko prelaz in nato vrneva po lepem kanjonu v Skuro brez prtjage v Bouldane Dades in nato po Pisti v Nekob ter se vrneva preko ADG v Skuro ponovno v Dolino Dades in po visokogorski pisti na 2800m v dolino Todre označeno s svinčnikom, pa vse do El ksibe tu nadaljujeva proti severu čez park IFRANE do EL Sakem, med potjo si ogledava Meknes Zadnji dan , proti Tangerju in nato vmes malo po plažah in v Tanger Med na ladjo ob 23.00 zvečer zjutraj v Genovi , vendar čez tri dni i. Kombi še čaka na letališču,vendar so ga neke barabe založile z vejami , da sva mislila da je že dobil noge ,čene bi zmrznila do doma. pregledni dve mapi trase približno ,piste niso vrisane. corser, jami65, AJ in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Mi lahko prosim nekdo pove kolk je vožnje iz Marrakesha do najbližje puščave-pa kateri kraj je to kjer se začne ta puščava.Pa kakšna je cesta do tja , če se da z osebnim avtom.Do Marrakesha grem z Ryanairom dalje pa nekaj najamem za pravažanje.Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Od kod letiš z Ryanair-om za Marrakesh? Iz Milana, Bologne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Februar 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Avijon Ryanair leti iz Bergama za FES to vem in cena trenutno 62 euro. Postaja iz Fesa do puščave je preko Midelta , Risanija , do Merzuge lahko vse po asvaltu. Tam pa lahko najames karkoli. Če te drugi vozijo bo to naj ceneje , če bi pa sam vozil pa vzemi avto reimo v Fesu ker bo ceneje kot v turistični Merzugi, če sploh rentajo avtomobile. Če priletiš v Marakeš velja isto za avto , točka za puščavo pa je Zagora in 50 km južneje skrajna točka asvalta Mhamid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Februar 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2013 ja če že sprasuješ o času iz Marakeša do Zagore je to 360 km cesta je vredu , od Fesa do Merzuge pa je 460 km cesta je tudi vredu . Vse asvalt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Februar 3, 2013 Deli Objavljeno Februar 3, 2013 Od kod letiš z Ryanair-om za Marrakesh? Iz Milana, Bologne? Letel bom iz Gerone. ja če že sprasuješ o času iz Marakeša do Zagore je to 360 km cesta je vredu , od Fesa do Merzuge pa je 460 km cesta je tudi vredu . Vse asvalt. Hvala ti zaenkrat, te še kaj povprašam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Izgleda da bo letos kar močna slovenska zasedba v Maroku. Gremo tudi gorenjsko primorska naveza 27.4. za tri tedne... SIMPLE MEN, BMWRIDER in kp-kp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Js sem gledal lete iz Benetk, postanek na Madrid + Go Opti do benetk in nazaj = 260€ izven sezone, povratna cena. Kr ok. Z mojo boljšo polovico greva tokrat skup na adventure, endurca v dvoje pač ni to to. Če kdo najde kak ugoden najem terencev 4x4 naj pove. Ne najdem nič izpod 60€/dan. Raje kak star defender kot pa 6 mesecev nove 4x4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SIMPLE MEN Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Izgleda da bo letos kar močna slovenska zasedba v Maroku. Gremo tudi gorenjsko primorska naveza 27.4. za tri tedne... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Js sem gledal lete iz Benetk, postanek na Madrid + Go Opti do benetk in nazaj = 260€ izven sezone, povratna cena. Kr ok. Z mojo boljšo polovico greva tokrat skup na adventure, endurca v dvoje pač ni to to. Če kdo najde kak ugoden najem terencev 4x4 naj pove. Ne najdem nič izpod 60€/dan. Raje kak star defender kot pa 6 mesecev nove 4x4. 260 eur je full predrago,karta se da dobit z niskocenoviki pod 100 eur,pa se to je velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Ja pokaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Js sem gledal lete iz Benetk, postanek na Madrid + Go Opti do benetk in nazaj = 260€ izven sezone, povratna cena. Kr ok. Z mojo boljšo polovico greva tokrat skup na adventure, endurca v dvoje pač ni to to. Če kdo najde kak ugoden najem terencev 4x4 naj pove. Ne najdem nič izpod 60€/dan. Raje kak star defender kot pa 6 mesecev nove 4x4. Težko boš dobil kaj bistveno cenejšega.....še zmeraj pa je ceneje kot da bi svoj avto vozil dol..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Ja pokaži. Ja malo poišči! Sem na hitro prej pogledal Ryanair, cena 94 EUR, seveda na določen datum, sam mislim, da bi ceneje se našlo, odvisno od dneva in ure iskanja, ogromno se z njimi prevažem in zelo poceni, sam ne moreš kr eno prvo ceno vzet morš malo preimerjat in čakat na pravi trenutek, to ni Adrija k ma isto ceno vsak dan razen akcijskih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adv tisler tay Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Izgleda da bo letos kar močna slovenska zasedba v Maroku. Gremo tudi gorenjsko primorska naveza 27.4. za tri tedne... glej da vzames bubine s seboj... javra in dopolavoro 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Februar 10, 2013 Deli Objavljeno Februar 10, 2013 Težko boš dobil kaj bistveno cenejšega.....še zmeraj pa je ceneje kot da bi svoj avto vozil dol..... Jaz sem bil spomladi 2010 za dobre tri tedne z mojim kombijem. Doma malo predelav (gume, malček dvignjen,.. .) in je šlo super (skoraj) povsod. Sicer trajekt (povratna) dve osebi+kombi 900Eur iz Genove je nek znesek. Ampak kasneje za spanje, večerjice na samem v lastni režiji, komoditeta, itd... odtehtajo ceno trajekta. Za razmislit.. benny0104, javra in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 Krasn ja. Še boljš bi bilo, da bi zadaj, počez namontiral stojalo za motor in bi se tako še malo pozabaval... cena za trajekt bi bila ista... Jaz sem tako razmišljal, da bi namontiral na terenca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 To je še boljša opcija, pa še sam ga lahko zapneš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Februar 12, 2013 Deli Objavljeno Februar 12, 2013 Ja, a potem ti dražje računajo trajekt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 12, 2013 Deli Objavljeno Februar 12, 2013 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2013 tule sem zmontiral nekaj filmčaka v dveh delih iz Morocca 2012-2013 BMWRIDER, sohen in basbas 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dopolavoro Objavljeno Marec 11, 2013 Deli Objavljeno Marec 11, 2013 (popravljeno) kateri odseki so to? Popravljeno Marec 11, 2013. Popravil dopolaoro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2013 pa sem skupaj sparvil še posnetke iz Morocca z KTM 990adv BMW 1200 GS BMW 1200 ADV BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 fajn je blo,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 pa sem skupaj sparvil še posnetke iz Morocca z KTM 990adv BMW 1200 GS BMW 1200 ADV A ste tudi testne vožnje probali ? Na začetku mi ni blo jasno,kdo kaj vozi..Sicer pa lep filmček..Ogromno odtenkov rjave!! sohen in menih 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se