Samuell Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 V nedeljo se bi naj Marcu poklonili se na en poseben nacin. Z minuto motoristicnega hrupa. Jaz bom naredil enako,pa še verjetno marsikdo. Naj nas bo cim vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 To te je kdo nahecal. aero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 http://24ur.com/sport/motogp/paolo-simoncelli-si-zeli-minute-hrumenja.html LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 To bodo počeli na dirki, ni treba zdaj še vsem vaškim petelinom tega početi, želja njegovega očeta je bila, da to naredijo njegovi kolegi... Ninč in Frips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Ja, jst mam ziher namen hrup delat, tko al drgac. Gasaaaaa!! Samuell 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 A ko se je Senna ubil so tudi vsi avtomobilisti morali turirat? Brez veze, hrupa je itak preveč in kaj bi sploh s tem rad dosegel? Itak ne bo noben vedel, zakaj to delaš. aero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 A ko se je Senna ubil so tudi vsi avtomobilisti morali turirat? Brez veze, hrupa je itak preveč in kaj bi sploh s tem rad dosegel? Itak ne bo noben vedel, zakaj to delaš. 5. člen (varstvo okolja) (1) Z uporabo vozila se ne sme povzročati čezmernega hrupa oziroma ropota ali kako drugače onesnažiti okolja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Človek je res eno čudno bitje, vsako reč, še tako tragičen dogodek, izkoristi za agresivno zganjanje galame ... Beda. hilton, ImenitnaPriložnost, Matori Hanzo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 slovencelni samuell pazi da se ti ne zgodi isto MiDge 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 V nedeljo se bi naj Marcu poklonili se na en poseben nacin. Z minuto motoristicnega hrupa. Jaz bom naredil enako,pa še verjetno marsikdo. Naj nas bo cim vec. Ma dej ne seri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 tako po čisto neki človeški logiki se meni zdi da je paolo hotel, da NA DIRKALIšČU nebi imeli minute tišine ampak minuto grmenja tekmovalnih motorjev. zdaj pa če kdo to razume kot vsesvetovni poziv k enominutnem turiranju motorjev pa nevem ali jaz vse narobe razumem ali pa...... sicer pa to še ni nič če bo Samuel turiral v nedeljo ob 14.00, kaj šele tisti na drugem koncu sveta, ki bodo dirko gledali ponoči - tiste bodo šele vsi čudno gledali Matori Hanzo, iom, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno November 2, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2011 slovencelni samuell pazi da se ti ne zgodi isto To je Kawasaki... Sem jaz kje dobesedno napisal, da bom zunaj ob 14.00 turiral z motorjem? Mislim,da ne samo da bom naredil enako. ))) Zdaj pa kako si kdo predstavlja. Pa tud če bom,moj motor moj bencin... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno November 2, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2011 5. člen (varstvo okolja) (1) Z uporabo vozila se ne sme povzročati čezmernega hrupa oziroma ropota ali kako drugače onesnažiti okolja. Ker spoštujem zakon od zdaj naprej motor v ler in ga bom potiskal oblečen v kombinezonu. Nebo hrupa,nebo dima. Jaz bom pa prišparal na gorivu,gumah,zavorah in registraciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 2, 2011 Deli Objavljeno November 2, 2011 Bomo spet sosede budili . Dve bajti naprej je ena kamikaza ki vedno zjutraj ko se odpelje in ko se pripelje pol minute v iber ture.Če je zunaj sneg ga porine iz garaže in turira....Ko je sneg vsaj dvakrat na teden.Ga ne zanima da je olje gosto.....So klicali policijo že večkrat...So tudi prišli in nič naredili.Ko so se odpeljali ga je spet porival v iber ture in se smejal. na začetko je bilo faj slišati akrapota (odprtega).Ampak po dveh dnevih ko je motor kupil bi ga pa najraje enkrat po kepi.Se je vozil čez vas in turiral.Upam da ga bo minilo tako je že dve leti..... P.S. ko se že glih o hrupo menimo.Na eni furi sem se pelal za čoperjem,ki je imel samo rore gor in nič drugega.Od Vranskega pa do Kamnika sem bil vzadaj.Postal sem gluh!Svojega motorja sploh nisem slišal tako da sem na obrate gledal kdaj naj šaltam.V Kamniku sem ga prosil če sem lahko pred njim.In je imel veselje v predorih gas nabijat .Nazačetku je bilo zabavno potem pa moteče. Tako da nesmemo vedno gledati samo nase ampak tudi širše. Lep pozdrav Marcel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 3, 2011 Deli Objavljeno November 3, 2011 Kakšen cirkus delate iz ene žalostne stvari... Tam kjer je sedaj SIC ni motorjev, ni bencina in denarja, in vse to zganjanje je verjetno čist' brez veze. ImenitnaPriložnost, T in Be wild 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno November 3, 2011 Deli Objavljeno November 3, 2011 slovencelni kaj naj rečem, kreten na kubik - ŽAL JONI 46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 In je kdo naredil pozdrav..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motofrik Objavljeno November 6, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2011 Če se lahko malo dotaknem tistega videa zgoraj... Res je to postalo kar neke vrste folklora na zborih. Vedno sem se spraševal, kaj hočejo pokazati s tem turiranjem v iber ture. V leru nabijati, da motor boleče riga, ko se vklaplja limitator.... Inženirji so dneve, mesece razmišljali in preizkušali aerodinamiko motorja, izboljševali delovanje, poskušali odpiliti par dekagramov tu in tam... bebcu pa je dovolj, da motor na mestu hrope v rdečem. Kakšna žalitev za ljudi v razvoju motorjev. Enako, kar se tiče pokanja. Že videno par razcvetelih denferjev... No, pa me popljuvajte, to je pač moje mišljenje, ga nikomur ne vsiljujem... Courtney, Zok, exe`FZS in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno November 6, 2011 Deli Objavljeno November 6, 2011 Če se lahko malo dotaknem tistega videa zgoraj... Res je to postalo kar neke vrste folklora na zborih. Vedno sem se spraševal, kaj hočejo pokazati s tem turiranjem v iber ture. V leru nabijati, da motor boleče riga, ko se vklaplja limitator.... Inženirji so dneve, mesece razmišljali in preizkušali aerodinamiko motorja, izboljševali delovanje, poskušali odpiliti par dekagramov tu in tam... bebcu pa je dovolj, da motor na mestu hrope v rdečem. Kakšna žalitev za ljudi v razvoju motorjev. Enako, kar se tiče pokanja. Že videno par razcvetelih denferjev... No, pa me popljuvajte, to je pač moje mišljenje, ga nikomur ne vsiljujem... bravo, bolj se ne bi mogla strinjati! iom, Zok in dore 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 7, 2011 Deli Objavljeno November 7, 2011 Poslovil sem se dostojno vsaj tako mislim. R.I.P. SUPER SIK RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno November 8, 2011 Deli Objavljeno November 8, 2011 http://www.58marcosimoncelli.it/sicEng.html lepše kot je spodnji odstavek napisan, res ne more bit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se