GOSAK Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 Gre kdo na elefanttreffen ki bo 27-29.1 2012 al bom jaz edini "slon"iz SLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 Kolkr jst vem, se MK Raubritter in MK Kurent plus par dodatnih slovenčkov vedno najde na Elefantih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 edini sigurno ne boš, je kar dosti slovencev vsako leto gor. vsaj silvo in vanč sta pomoje še vedno redna. od ostalih grejo nekateri z motorji, nekateri z avti in kombiji. je pa fajn zadeva, je treba enkrat it in probat. jaz vsako leto rečem da bom šel spet gor pa se potem nikakor spet ne odpravim. govorim z motorjem jasno, z avtom ni šanse da grem. no mogoče pa grem letos spet, bom en dan prej videl če me vtrga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 17, 2011 Deli Objavljeno November 17, 2011 Pervy če greš ti z motorjem, se jaz potrudim da neki kombi nekje vjagamo in ti grem/o za "pomoč na cesti in za šankom" ! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 17, 2011 Deli Objavljeno November 17, 2011 Pervy če greš ti z motorjem, se jaz potrudim da neki kombi nekje vjagamo in ti grem/o za "pomoč na cesti in za šankom" ! zakaj pa ne, saj sem že bil in je blo čisto OK. ampak problem pri meni je da ne planiram rad ampak me za take stvari more vtrgat. tudi takrat ko sem šel, so se vsi drugi že par mesecev menili da 100% grejo, jaz pa sem rekel da ne. pol pa je tričetrt drugih odpadlo, jaz pa sem se odločil en dan prej da grem Rude Boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 17, 2011 Deli Objavljeno November 17, 2011 zakaj pa ne, saj sem že bil in je blo čisto OK. ampak problem pri meni je da ne planiram rad ampak me za take stvari more vtrgat. tudi takrat ko sem šel, so se vsi drugi že par mesecev menili da 100% grejo, jaz pa sem rekel da ne. pol pa je tričetrt drugih odpadlo, jaz pa sem se odločil en dan prej da grem Če ti vtrga javi. Rude Boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 8, 2012 Deli Objavljeno Januar 8, 2012 Dajte se res organizirat Jaz grem z motorjem Bomo pod bavarskimi zvezdami kakšno rekli v noć in jutro Rude Boy, maus in solorider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dakar Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 tud jest resno razmišlam o elafantu da grem z motorjem a gre mogoče še kdo z motorjem da nas bi šlo več.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dakar Objavljeno Januar 24, 2012 Deli Objavljeno Januar 24, 2012 a se je kakšen že odloču za elefante z motorjem....naj se javi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 jaz sem se odločil da definitivno ne grem. grem rajše na sneg na pohorje itak pa bo zgleda bolj golo letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 . . . . . . .itak pa bo zgleda bolj golo letos. Meni pa se zdi, da ne bo golo (kar se snega tiče - celo nekaj sneženja je napovedano) http://62.68.208.44/view/index.shtml (trenutna slika pri vhodu) http://www.wetter.co...id=DE0010510028 (napoved) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dakar Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 volk a ti gres z motorjem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 Meni pa se zdi, da ne bo golo (kar se snega tiče - celo nekaj sneženja je napovedano) http://62.68.208.44/view/index.shtml (trenutna slika pri vhodu) http://www.wetter.co...id=DE0010510028 (napoved) no še dobro ker boljše da je sneg kot blato v tisti luknji. sem doživel ko se je sneg zadnji dan spremenil v blato in smo komaj z motorji iz luknje prišli. no pa vseeno ne grem letos ZEKKO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GOSAK Objavljeno Januar 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2012 (popravljeno) pravkar prispel domov.sem že na toplem zanimivo tole srečanje.naslednje leto grem spet! Popravljeno Januar 29, 2012. Popravil spooky dakar, hajoktejn in kp-kp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se