sayo Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 Na AN sem zasledil da prodaja nekaj mopedov firma Smtours, odprem njihovo stran pa vidim da imajo vodene izlete po evropi in renta bike zanima me če to že poznate, njihova stran zgleda da ni v Slovenščini , cene vodenih izletov so kar visoke po moje je zraven všteta še izposoja motorja sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 Bladzo ma tukej prste vmes... Je pa ze bla enkrat debata: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno November 18, 2011 Deli Objavljeno November 18, 2011 kaj menite o njihovih motorjih? sedaj jih je kar nekaj na AN, pa me zanima, vaše mnenje, če se ga splača pri njih vzet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasosa Objavljeno Januar 16, 2012 Deli Objavljeno Januar 16, 2012 kaj menite o njihovih motorjih? sedaj jih je kar nekaj na AN, pa me zanima, vaše mnenje, če se ga splača pri njih vzet? tudi mene zanima, kako je kaj s temi motorji, v kakšnem stanju so. ali je že kdo lastnik njihovega motorja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 16, 2012 Deli Objavljeno Januar 16, 2012 Pravi interesent ne menca takole, ker ti dobrega za pravi denar prej pred nosom speljejo. Pejt tja pa si oglej motor, če malo poznaš boš ocenil ali je vredno kupit. Če ne poznaš vzemi s sabo nekoga, ki pozna. Andrej.d in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 (popravljeno) kaj menite o njihovih motorjih? sedaj jih je kar nekaj na AN, pa me zanima, vaše mnenje, če se ga splača pri njih vzet? ja splača tudi mene zanima, kako je kaj s temi motorji, v kakšnem stanju so. ali je že kdo lastnik njihovega motorja? in ja, imava..dva.. Popravljeno Januar 17, 2012. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 tudi mene zanima, kako je kaj s temi motorji, v kakšnem stanju so. ali je že kdo lastnik njihovega motorja? Jaz sem kar na A-Cosmosu povprašal. Motorji so redno servisirani pri njih, delajo dolge ture... Jaz bi, če ga ne bi imel izbral prav tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 tudi mene zanima, kako je kaj s temi motorji, v kakšnem stanju so. ali je že kdo lastnik njihovega motorja? jaz sem ga novembra vzel pri njih (sicer se zaradi zdr.težav nisem prav dosti vozil, tako da težko kakšne izkušnje delim)...motorji so redno servisirani na pooblaščenem servisu, imajo veliko dodatne opreme, voženi na dolge ture. Tudi prodajalec (Blaž) je v redu, deluje pošten! Mislim, da boš zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasosa Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Hvala za odgovore, vse je tako kot ste napisali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se