Zivnorc Objavljeno December 3, 2011 Deli Objavljeno December 3, 2011 ...mene so pa čist razočarale... .. pa ne tiste ki so se prijavile.. vse so mmmwwwaaaahhhhh.. Razočarale so me vse ostale, ki se niso prijavile... Kje ste babnce, tiste tanarbl gobčne, dio porko!!!! Alla, GangY, Cika, Anja, TICI, Mojamiska, Črna/bela strela, mimaza...pa da ne naštevam predolgo... Upam da boste presenetile iz zasede, pa se naskrivaj prijavile tazaden trenutek.... She in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 3, 2011 Deli Objavljeno December 3, 2011 Oprema prave motoristke niso ravno kopalke, se ti ne zdi? Kak te ne ?????? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 3, 2011 Deli Objavljeno December 3, 2011 ...mene so pa čist razočarale... .. pa ne tiste ki so se prijavile.. vse so mmmwwwaaaahhhhh.. Razočarale so me vse ostale, ki se niso prijavile... Kje ste babnce, tiste tanarbl gobčne, dio porko!!!! Alla, GangY, Cika, Anja, TICI, Mojamiska, Črna/bela strela, mimaza...pa da ne naštevam predolgo... Upam da boste presenetile iz zasede, pa se naskrivaj prijavile tazaden trenutek.... Jaz ne smem, ker sem zunanja sodelavka motosveta Saj drgač bi koj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 3, 2011 Deli Objavljeno December 3, 2011 Kak te ne ?????? Kopalke so za reve, prave motoristke grejo nage al pa nč. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 3, 2011 Deli Objavljeno December 3, 2011 Po mojem je od kandidat Tamau edina, ki si zna motor pošraufat BIZIXXX, jvalant in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 Alla, kr se mene tiče in ostalih tičev tiče so bikinke tisto kar zagotovi zakonski minimum po varnostni opremi. In če pogledam prijavljene deklice (svakajimčast ) zadostuje najmanj za 50% prijavljenih. Ker poglej zadevo tudi drugače: nekatere se hvalijo s svojo preteklostjo, svojimi vožnjami, racingom, sodelovanju pri raznih moto prireditvah in to avtomatsko spravlja ostali del deklic v podrejen polažaj, ki si ga lahko povrnejo samo s tehniko kot jo jaz predlagam. Je pa res, da bi lahko prijavo naslednje leto opravil kar MS, ker vidim, da se nekatere izmikajo, pa jih bi rad videl in zanje glasoval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 ...mene so pa čist razočarale... .. pa ne tiste ki so se prijavile.. vse so mmmwwwaaaahhhhh.. Razočarale so me vse ostale, ki se niso prijavile... Kje ste babnce, tiste tanarbl gobčne, dio porko!!!! Alla, GangY, Cika, Anja, TICI, Mojamiska, Črna/bela strela, mimaza...pa da ne naštevam predolgo... Upam da boste presenetile iz zasede, pa se naskrivaj prijavile tazaden trenutek.... Kar se mene tiče...te bom pustila razočaranega.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 Res sem "trd"! Ne najdem povezave za glasovanje, help please! She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) Res sem "trd"! Ne najdem povezave za glasovanje, help please! evo jo http://www.motosvet.com/polls/index.php?cid=11 Popravljeno December 4, 2011. Popravil She gandi in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 Kar se mene tiče...te bom pustila razočaranega.... :grim ... mimi, jest bi te pol predlagal za naj naj ....kr tko... btw .. azdej že veš, a maš drevo al Stonerja v avatarju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 evo jo http://www.motosvet....ndex.php?cid=11 Najlepša hvala! (bom glasoval zate) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimaza Objavljeno December 4, 2011 Deli Objavljeno December 4, 2011 ... mimi, jest bi te pol predlagal za naj naj ....kr tko... btw .. azdej že veš, a maš drevo al Stonerja v avatarju? Če bi vinkota ubogal, pa povečevalno steklo prov obrnu, bi tud ti že ugotovil, kaj je za eden v mojmu avatarju.....jaz pa vem ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nagaya Objavljeno December 10, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno December 10, 2011 Evo jo jvalant, Nikii, maus in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Verjetno sem spregledal ,ampak kdo je Motosvetova motoristka leta ?? ( (nobene čestitke ,nobene objave nathing)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Vrjetn se se treznejo vsi skupej... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Verjetno sem spregledal ,ampak kdo je Motosvetova motoristka leta ?? ( (nobene čestitke ,nobene objave nathing)) Sliko nad tvojo objavo si pa spregledal? :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Sliko nad tvojo objavo si pa spregledal? :mellow: Sliko sm seveda videl ,samo ne vem kdo je na sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Sliko sm seveda videl ,samo ne vem kdo je na sliki. Boš mogu kdaj kam na dirkališče pridt......pa jo vidiš, leti na polno po pisti bladzo in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Boš mogu kdaj kam na dirkališče pridt......pa jo vidiš, leti na polno po pisti Bom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 11, 2011 Deli Objavljeno December 11, 2011 Motoristka leta 2011 okronana. She in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 23, 2012 Deli Objavljeno Januar 23, 2012 ...mene so pa čist razočarale... .. pa ne tiste ki so se prijavile.. vse so mmmwwwaaaahhhhh.. Razočarale so me vse ostale, ki se niso prijavile... Kje ste babnce, tiste tanarbl gobčne, dio porko!!!! Alla, GangY, Cika, Anja, TICI, Mojamiska, Črna/bela strela, mimaza...pa da ne naštevam predolgo... Upam da boste presenetile iz zasede, pa se naskrivaj prijavile tazaden trenutek.... Jst sm bila tudi razočarana nad tabo...Sam bla,bla,bla......Vesela pa da si poskrbeu za podmazovanje,ko vrtim jezik..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 Kdo je motoristka leta 2011? Ena prou fejst bejba :grim umetnica51, svobodnaptica01, She in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se