Cufa Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Odprli smo glasovanje za Motosvetov motocikel leta 2012. Poklikajte svoje favorite, v tole temo pa na pozabite napisat zakaj ste se odločili tako kot ste se.. ...pa če napišete poleg še kateri je najbolj "mimo", tudi ne bo nič narobe.
Pervy Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 sem, za edini motor, ki pomeni nek tehnični napredek. če nebi bilo tega nebi glasoval ker vse ostalo je dolgčas in dokaz kako boga je moto industrija zadnja leta. polovica seznama pa skuterjev - pih :glare:
Snečer Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Sem glasoval, je pa vprašanje, če je to ok, ker lahko da bodo še kakšni vpoklici.
ELO Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Sem glasoval, je pa vprašanje, če je to ok, ker lahko da bodo še kakšni vpoklici. in kakšne veze imajo potencialni vpoklici s tem, da izbereš motocikel, ki: je najbolj peechkohvaten je tehnično najnaprednejši bo letel kot sneta sekira je kao najlepši je v Milanu bil pod najtoplejšo in najtesnejšo minđo je najprimernejši za nivo vožnje ali kar tako, da pač nekam klikneš in imaš tisti fajni občutek, da si na nekaj vplival... iskreno, res ne vem... trebor 1
Snečer Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Ker je menda mišljeno, da glasujše za vozen motocikel, ne pa takšen, ki bo še eno lepo servisih, da bo sposoben za vožnjo
ELO Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 aja, tako to gre? nisem vedel tega... se mi je zdelo, da živimo v svetu, kjer veljajo določeni predpisi, tudi glede tega, da lahko izdelek, katerega kupiš potem tudi dejansko uporabljaš... sicer pa med odgovori o vzroku, za kar oddaš glas, ni tistega o nepokvarljivosti, tako da... tudi tu boš moral pred izražanjem nadalnjih dvomov ali samo oddajo glasu vklopiti možgane, ne samo ob prebiranju določenih mojih objav.
Snečer Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 kar vklopi možgane in nam razloži kako lahko glasuješ novembra 2011 za motocikel leta 2012. To pa presega moja znanja in vedenja. Dal sem le hipotetični primer, da se najavljeni model sploh ne pojavi leta 2012 na trgu, ker odkrijejo nek defekt in vpokličejo. Potem pa zmaga model, ki ga ni na trgu.
ELO Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 (popravljeno) @ snecer tvojo teorijo predstavi celotni motoristični in avtomobilistični ter še kateri drugi srenji, ki deluje po tem načelu, kot ta motosvetov izbor. tudi predsednika izvolimo, takega ali drugačnega, pa ga lahko naslednji dan po uradnih rezultatih zaprejo, zbijejo, uparijo... dal sem ti le hipotetični primer. kapiš? Popravljeno November 25, 2011. Popravil ELO
Snečer Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Volimo že rojenega predsednika, ki je na "trgu" Lahko ga kaj vprašamo, že govori ipd.
Fazer03 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Mogoče v razmisek za bodočnost: Za enega od izborov za "avto leta 2011" pridejo v izbor tisti, ki izpolnijo naslednji kriterij: "V izboru sodelujejo novi avtomobili, ki so prišli na slovenski trg v letošnjem letu in jih bo do 15. decembra registriranih vsaj 50." Seveda je potrebno št.prodanih ustrezno modificirati glede na motorna kolesa. PS: sem pa že enkrat komentiral ta izbor na MS: moje mnenje je, da bi bilo bolje napisano, da se izbira "najbolj zaželjen motocikel na MS" ...
ELO Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 snecer, predsednik postane nekdo po tem, ko ga izglasujejo za predsednika. ne z rojstvom. ti časi so mimo! tudi motocikel leta postane motocikel po tem, ko določen krog ljudi glasuje zanj. ne nastane z nastankom ideje v trženjskem oddelku tovarne. in tako kot lahko predsednika poslušaš, lahko o motorjih kaj prebereš. ni nujno, da trditve enih ali drugih držijo! dostikrat bolj ne kot ja! vseeno je pa v tej konkretni primerjavi bolj za verjeti tehničnim podatkom moto manufaktur... tudi večino predstavljenih motociklov si si lahko ogledal, potipal,... in si na osnovi tega ustvaril mnenje. tudi predsednika ne volimo na podlagi njegovega predhodnega predsedovanja, sploh če tega še ni bilo... jao jao jao!!!
biker77 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 glasujem za hondo vfr400 hilton 1
Fazer03 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 ... tudi večino predstavljenih motociklov si si lahko ogledal, potipal,... U, to pa ne vem, če drži vodo ... Kdor ni šel na EICMO mislim da nobenega od ponujenih za "motocikl 2012" ni mogel pogled in pobožat.
ELO Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 fazer, kdor je želel je imel možnosti. jaz sem šel v milano na eicmo tako zaradi vmaxa (l eta 2008 ) kot tudi zaradi diavela ( leta 2010 ) dejstvo je, da je bilo večino kandidatov možno videti v živo, če si le imel interes za to... ja, tudi jaz sem glasoval za dukatija, mi je pač najvšečnejši izmed vseh. aja, za goliča, ne za panigaleta... čau
sayo Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Slaba izbira letos, sicer pa ni važno saj tukaj večinoma DUČE zmaguje sayo 1
biker77 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 ja, tudi jaz sem glasoval za dukatija, mi je pač najvšečnejši izmed vseh. aja, za goliča, ne za panigaleta... čau pa si sedel na njem jebemu? to pa res tisšči v j...a sayo 1
ELO Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 tišči že, mi je pa od ponujenega izbora najlepši, najbolj v mojem rangu...
BenX Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 1199. zakaj? ker sem plehjen na športake, je zelo lep in verjetno hiter kot strela.
Pervy Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 ducati je super-duper sportak ampak pač samo top sportak in to je to. za mene je edina res zanimiva novost električni KTM, vse ostalo pa je samo izboljšava obstoječih motorjev ali neke nove variacije že videne in prežvečene teme. hilton, bladzo in ELO 3
dromomaniac Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 ducati je super-duper sportak ampak pač samo top sportak in to je to. za mene je edina res zanimiva novost električni KTM, vse ostalo pa je samo izboljšava obstoječih motorjev ali neke nove variacije že videne in prežvečene teme. podpis!
sax46 Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 ducati je super-duper sportak ampak pač samo top sportak in to je to. za mene je edina res zanimiva novost električni KTM, vse ostalo pa je samo izboljšava obstoječih motorjev ali neke nove variacije že videne in prežvečene teme. Ja toplo vodo je težko izumit
šokac Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 ducati je super-duper sportak ampak pač samo top sportak in to je to. za mene je edina res zanimiva novost električni KTM, vse ostalo pa je samo izboljšava obstoječih motorjev ali neke nove variacije že videne in prežvečene teme. Za nami prihajajo mlajše generacije, ki pa so jim te zadeve nekaj povsem novega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se