casper7 Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Anketa ne obstaja. Prosimo izberite drugo. --> to men vrže vn....Ko bom pa prišel do ankete, potem pa standardno Suzuki GSX-R, ker mi je še vedno najlepši
Cofko Cof Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Ti si pa skoraj eno leto prezgodaj hotel glasovat, a veš
casper7 Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Čist tko me zanima, če si vidu da obstaja prva stran? Poglej si prvi post prosim.
suzuki Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Hola mojster Casper7, glasovanje je že zaključeno, zato ne moreš do ankete - ampak nič hudega, nisi nič zamudil, letos brihte GSX-Rja sploh niso uvrstili na listo... casper7 1
casper7 Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Ja, 2x jebemtiščka, 1x za zamudo, 2ič pa za anketo brez GSX-Rja. Nč hudga, men je še zmer najlepši pa najboljši motor
bmwslo Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Če hočem pa vedeti, kateri je zmagal, naj pa spet iščem po labirintih Motosveta. Se mi zdi, da je tudi to nekje v drobovju skrito, podobno kot motoristka leta :mellow:
skoda Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 (popravljeno) Če hočem pa vedeti, kateri je zmagal, naj pa spet iščem po labirintih Motosveta. Se mi zdi, da je tudi to nekje v drobovju skrito, podobno kot motoristka leta :mellow: Izvoliš, da ti ne bo treba iskat sem ti jaz našu http://www.motosvet.com/izbrali-ste-motosvetov-motocikel-leta-2012.html Popravljeno December 13, 2011. Popravil skoda
Cufa Objavljeno December 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2011 a dejtegasrat, no...v iskalnik vtipkaš "motocikel leta" in najde članek, ki je danes še na naslovnici. Čist preveč dela al se je tipkovnica pokvarla?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se