bladzo Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 (popravljeno) Dobro nam gre! Kot smo vam obljubili, vas obveščamo tudi o SMS stanju. Stanje na posebnem računu je 14.007€. Ko prištejemo še 5000€ sredstev društva MakSi je to skupaj 19.000€! Do včeraj smo skupno prejeli 758 SMS sporočlil. Če to vse skupaj seštejemo, je že približno za 1/3 Mariborskega reševalnega motocikla (2.motor)! Posredujte informacijo o akciji naprej. Hvala vsem za sodelovanje. Popravljeno Marec 2, 2012. Popravil bladzo Keiko, umetnica51, Kmet2 in 1 other 4
spaceback Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Veseli me da lahko sodelujem pri taki zadevi. O sami akciji obvestim še vse ki jih poznam. Bravo!!!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Kolk motorjem se je že kupilo?
biker77 Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 baje je že skor fertik..skor skor..
spaceback Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 A je to una fora: predvčerajšnjem sem skoraj seksal, včeraj sem skoraj eksal, danes sem skoraj seksal, seksam skoraj vsak dan.. umetnica51 1
sayo Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Kaj je tok težko preštet, al je tok velik ? P.S. PA DA NE BO KAJ ZGINILO, TAKO KOT JE NAVADA V SLO
MARE 65 Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Mogoče pa so motorje že privatiziral, pa se Blaž ne upa povedat :naughty:
I30 Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Nekaj sem slišal o štrihanju teh motorjev, pa o AS-u pa o neki slabi volji, tako da brez insiderskeih info mi ni nič jasno. Lepo bi bilo prebrati kakšno informacijo.
Popularna objava bladzo Objavljeno Maj 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 Spoštovana druščina. Iskreno se vam opravičujem za slabše informairanje v zadnjem času. Ljubljanski motor je končan in je od danes naprej v uporabi. "Uradno" ga še nismo predali (za to formalnost je zadolžen UKC in se je potrebno z njim uskladit), a nam je pomembno, da je bil pripravljen do sezone in se je začel uporabljati. Torej Ljubljana ima sedaj dva popolnoma nova stroja, ki sta registrirana in operativna. Jutri, 2.5.2012, boste tisti, ki se boste pripeljali na Slovenski dan na grobniku, Yamaho Super Tenere, za katerega smo skupaj zbrali denar, tudi videli!!!!!! Kot veste, smo presegli zastavljen cilj 17.000€, zato smo se odločili preseženi denar podariti mariborskim reševalcem motoristom, kot pomoč pri nakupu novega reševalnega motorja, ki ga prav tako potrebujejo (potrebujejo sicer dva, a mi še za enega nismo imeli!). Včeraj ,30.4.2012, se je akcija "Sekunda za življenje" uradno končala!!! Situacija je sledeča: - O točnem zneseku še vedno ne moremo govorit, saj nam informacije o SMS stanjih pri Simobilu in Telekomu niso na voljo takoj. Tudi doniran denar nakazujejo lahko tudi s 30 dnevnim zamikom po končanem obračunskem obdobju. - Zagotovo pa je nekaj!!!! Uspeli smo vsi skupaj Mariborskim reševalcem kupiti motor v celoti (torej takšno Yamaho Super Tenere 1200, kot so jo dobili v Ljubljani). Se pravi, dobrodelna akcija Sekunda za življenje je v celoti uspela. Lahko rekli, da je ob 100% uspehu akcije, rezultat kar 200%, saj smo podojili prvotni cilj akcije (nakup le enega motorja). - Da nam je na koncu uspelo zbarati še za mariborski motor, pa je predvsem zaslužno slovensko podjetje, ki nam je ob koncu akcije obljubilo še dodatnih 5000€ (za Ljubljanski motor so že prispevali 5700€, oziroma 1/3 zastavljenih sredstev). Torej skupaj za oba motorja 10.700€!!!! Svetovno znano podjetje se imenuje AKRAPOVIĆ! - V kolikor bo šlo vse po načrtih, se bodo mariborski reševalci motoristi vozili z novo Yamaho že do konca maja 2012 (predelava, homologacija, registracija). Bravo mi vsi skupaj! ps: O točnem znesku akcije vas obvestim, ko dobimo vsa nakazila iz naslova SMS donacij. Morebitni presežek bo namenjen opremi motoristov reševalcev v Ljubljani. Port Folio, Dr_Jakob, MARE 65 in 10 others 13
MARE 65 Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 The best , bili so komentarji, da to ni naša stvar, občutek je pa vseen dober, da je uspelo nekaj naredit, ko naši vsakomandatni "gumbci" niso sposobni zrihtat nič I30 1
Kmet2 Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Za ostali drobiž,ki je ostal bi pa lahko nareedili za dobrodušne motosvetovce piknik...... umetnica51, MARE 65, gsxf750 in 1 other 4
MARE 65 Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Za ostali drobiž,ki je ostal bi pa lahko nareedili za dobrodušne motosvetovce piknik...... Men se zdi, da sem že enkrat rekel, Kmeta2 za predsednika, dečko ima zdravo logiko Kmet2 in umetnica51 2
biker77 Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Men se zdi, da sem že enkrat rekel, Kmeta2 za predsednika, dečko ima zdravo logiko za predsednika piknikov... umetnica51 1
I30 Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 (popravljeno) Uff, je nagravžen. Ampak se bo pa vsaj videl in slišal. Bravi Maksi in vsi ki ste/smo s svojimi prispevki omogočili, da se je ena plemenita ideja uresničila! Popravljeno Maj 7, 2012. Popravil I30 bladzo in thumper 2
bladzo Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 V soboto 8.12.2012 , na Motosvetovi Novoletni Zabavi, si boste lahko ogledali reševalni motor, za katerega smo skupaj zbirali sredstva v akciji "Sekunda za življenje". Vabljeni! http://www.motosvet.com/odstevamo-do-mnz-2012.html RobiRoberto, Dr_Jakob, thumper in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 .. in nanj napopali nalepko Mamutovanja :D itaq
luka11 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 Vsa čast vsem udeleženim v organizaciji in le tako naprej! :notworthy: ______________ team building
MARE 65 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 (popravljeno) Kako bo letos z Maksi delavnicami? V zadnji številki AMZS revije sem bral o prvi pomoči in sem se ob neznanju mal zamislil. po moje ne bi bilo slabo malo obudit prvo pomoč. Bladzo, imate kaj v planu v tej smeri, kot ste to s pomočjo reševalca na motorju že imeli v preteklosti? Popravljeno April 9, 2013. Popravil MARE 65
Python Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Delavnice pa tudi mene zanimajo, aprila bo že konec počasi
BenX Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 v tej temi se ze eno leto ne dogaja nic. zakaj tocno mora biti pripeta na vrhu?
thumper Objavljeno Marec 25, 2018 Opozori Objavljeno Marec 25, 2018 bo kaj akcije ? Ob 8. 4. 2014 ob 12:47, BenX pravi: v tej temi se ze eno leto ne dogaja nic. zakaj tocno mora biti pripeta na vrhu? super , da se je znašla v arhivu ....
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2018 Opozori Objavljeno Marec 25, 2018 pred 1 uro, thumper pravi: bo kaj akcije ? super , da se je znašla v arhivu .... ali je v arhivu ali v splošno....ista pašta. Aktivna je, zaklenejo se samo teme v krneki, ki niso aktivne več kot 1 leto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se