SilverArrow Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Pozdravljeni, imam kar fajn poškodovan hladilnik vode, pa me zanima ali obstaja kdo, ki obnavlja in ureja? hvala
SilverArrow Objavljeno December 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2011 A res nišče ne pozna nikogar? Za povrh je kiler iz aluminija, reže kilerja niso poškodovane je pa stena kilerja stisnjena in par nosilcev. lp
semering Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Prorbaj tole; Vem, da je popravljal hladilnike. Če jih še itd, pa vprašaj na tale telefon; Marko 01-8983-552 Če boš brcnil v temo, bo pa morda vedel, kdo jih. Pa srečno!
moto rider Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 (popravljeno) SilwerArrow! Oprosti, napačna številka! Prava je: 8983-662 Marko Popravljeno December 9, 2011. Popravil moto rider
Bremzer Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Aluminijastega hladilnika ti nebo NOBEN popravil,ker je pretanek in ga je nemogoče variti.Od klime se še da zavariti je pa dosti debelejši kot od vode.Moral se boš sprijazniti z drugim(Ebay) ali novim ! !
SilverArrow Objavljeno December 10, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2011 hmm,... nekako bi razumel če bi bilo zanič satovje, zdaj je pa dobil udarec iz strani in je v bistvu stena killerja kar močno stisnjena, medtem ko je satovje kot novo. Obrnil sem celotno evropo in je motor tako redek, da ni ne ponaredkov in ne rabljenih zadev. Očitno bom moral reskirat za novega ki je cena kar celih 590 EUR. Če kdo še kaj izve naj prosim javi. lp,
Kremenčkovi Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 vprašaj tega možakarja, je pa iz Zreč 041-681-444
semering Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Čeprav imam tu objav kot na vročem telefonu, bi, napreden investiraš 590 EUR, poklical še mojega prjatla na tale telefon: Vinko 041-675-192 Če ti ta ne bo popravil, ali vsaj vedel za nekoga, ki to zna, potem ne bo nobeden Pa veliko sreče! Hoj
mig72 Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 a lahko pripopaš sliko kako je pokodovan ?
sayo Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 Probaj tukaj: http://www.aleks-avtohladilniki.si/default.asp?mid=sl&pid=o_nas sayo 1
orcus Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 glede na vrednost hladilnika, ni pretirana investicija če probaš z tem http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/gradbenistvo-montaza/lepila-tesnila-kiti/kemiskit-al-21-tekoca-kovina-50-g_-_CX001CDE9C Epoxy je zelo kvalitetna zadeva in ob pravilni obdelavi sem prepričan da bi popravilo držalo. Je pa edino problem estetika, vendar če hladilnik pobarvaš črno...
k0ci Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 če je motor res tako redek kot praviš, pa probaj najti dimenzijsko podobnega, nosilčke že predelaš potem da paše gor, napiši še za kateri motor gre
SilverArrow Objavljeno December 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2011 če je motor res tako redek kot praviš, pa probaj najti dimenzijsko podobnega, nosilčke že predelaš potem da paše gor, napiši še za kateri motor gre GRE ZA KAWASAKI GTR 1400. Problem je da rabljenih ni, je pa od zzr 1400 kar zelo podoben na oko seveda. Bom se pozanimal. sliko priložim jutri. Tisti ki se spoznate, kiler je v osnovi že tako zvit, oziroma ukrivljen. Problem je samo ta stena, par nosilčekov in tista pipica za cev. Eni mojstri pravijo, da v kolikor ga segreješ lahko odstopi od satovja, drugi da se ne da varit, tretji da je pretanko,... Estetika me toliko ne moti, ker je zadeva kar pošteno skrita za plastikami. Seveda pa bi moralo biti ziher, da nimam kasneje s tem skrbi. Evo še slikice. Boljše priložim čez par dni.
raza Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 GRE ZA KAWASAKI GTR 1400. Problem je da rabljenih ni, je pa od zzr 1400 kar zelo podoben na oko seveda. Bom se pozanimal. sliko priložim jutri. Tisti ki se spoznate, kiler je v osnovi že tako zvit, oziroma ukrivljen. Problem je samo ta stena, par nosilčekov in tista pipica za cev. Eni mojstri pravijo, da v kolikor ga segreješ lahko odstopi od satovja, drugi da se ne da varit, tretji da je pretanko,... Estetika me toliko ne moti, ker je zadeva kar pošteno skrita za plastikami. Seveda pa bi moralo biti ziher, da nimam kasneje s tem skrbi. Evo še slikice. Boljše priložim čez par dni. Probaj dobit nekoga, ki popravlja po toči poškodovane avte. Mogoče bi se s tehnologijo, ki jo uporabljajo, dalo kaj ven potegnit?
Zok Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 epoksi je za take stvari zakon. glej le, da bo povrsina pred nanosom res dobro razmascena (meglio), najbolje pa da jo se zmatiras s kakim brusnim papirjem granulacije 250 ali manj. sem pa imel s tekoco kovino na epoksi osnovi (enaka kot prej objavljen link) zalepljen hladilnik vode na bivsem mopedu (125cc aprilia) - hladilnik je bil poskodovan na sredini, drzalo je pa od nekdaj in za vekomaj.
trojan69 Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Z tako kovino sem jst enkrat popravu puščajoč bencinski tank-zadeva drži kot pribita že par let...
raza Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Če prav razumem, kiler sploh ne spušča in kaj bi potem lepil?
simonsi Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 jaz nebi nič prčkal, če ne pušča pa normalno dela, ne pipaj.
yamaha Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 jaz nebi nič prčkal, če ne pušča pa normalno dela, ne pipaj. Moti ga samo estetsko, čim bo začel kaj popravljat ga bo preglodalo in potem odpade vse skup..
mig72 Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 jaz nebi nič prčkal, če ne pušča pa normalno dela, ne pipaj. Jest se tud strinjam , če je to aluminij bo vsak poskus popravila povzročil pokanje materijala. Ne šlati !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se