Cartman Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 V tej sezoni bo zihr en zmagu ... greste staut evo, jest stavm kufe de bo zmagu tabolši! DXR16 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 evo miha lahko greš do hiltona po jurja pa ga obdržiš zarad mene... pa slikajta predajo denarja pa jo objavita tukaj gor... hilton greš letos stavit za dva jurja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 V tej sezoni bo zihr en zmagu ... greste staut evo, jest stavm kufe de bo zmagu tabolši! Ja in po moje bo zmagu še zs motorjom :hooray: Cartman, maus in Romy600 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 (popravljeno) Popravljeno Januar 9, 2012. Popravil hilton maus, She, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 Ja in po moje bo zmagu še zs motorjom :hooray: sepravi rossi nebo zmagu? fajn DXR16 in Romy600 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 (popravljeno) Haha...KennyJR zdaj te pa bodo Ducatisti in fani rosija Popravljeno Januar 9, 2012. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Januar 9, 2012 Deli Objavljeno Januar 9, 2012 Letos bo zmagal ker to bi pa že blo malo predolgo obdobje brez zmage za Rossija. Zaj se naj človek še nasmuča pa kaj majo vse za nardit na wroomo ki se je začel danes pol pa naj pokaže da je ded na testiranjih pa naj pri milem bogi vsaj na 0.5 sek zmanjša zaostanek te za moje pojme je upanje:D aja 0.8 sek bi tudi sprejel:D payback 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Mal za opomnik http://www.visordown.com/motorcycle-top-10s/top-10-valentino-rossi-celebrations/11500-2.html Upam da ga vidimo čimprej v kakšnem novem skeču... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 tisti strike v jerezu leta 2007, ki je na 6. mestu tele lestvice, je tako dobro užgal, da ga je 4 leta kasneje še 1x ponovil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Following Sweep-gate incident at Qatar, Rossi put down the ultimatium that Sete was no longer his friend but more harrowing for the Spaniard was the voodoo proclamation that he would not win another race. After winning the race at Sepang in Malaysia Rossi launched the 'La Rapida' cleaning service, offering possibly the best in tarmac sweeping. In Sete res ni nikoli več zmagal. . . . fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Haha...KennyJR zdaj te pa bodo Ducatisti in fani rosija Ah ne, ne bojo ga, ker bodo sredi sezone spoznal, da morjo spet razviti karbonski okvir . DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 http://www.motogp.com/en/news/2012/rossi%20interview%20wrooom%202012 Ni še Doc za na odpad Mutika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 http://www.motogp.co...20wrooom%202012 Ni še Doc za na odpad http://24ur.com/sport/motogp/ekskluzivno-rossi-za-24ur-com-rad-bi-predvsem-zmagoval.html Mutika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Dober intervju na 24ur: http://24ur.com/sport/motogp/ekskluzivno-rossi-za-24ur-com-rad-bi-predvsem-zmagoval.html Mutika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Hahaha Miha sej Hilton NI glih pred tabo objavil tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Ah ne, ne bojo ga, ker bodo sredi sezone spoznal, da morjo spet razviti karbonski okvir . Haha..iz Krbona za kurit bo šlo bolj hitro... Hec! Rosi je CAR :notworthy: Mutika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Hahaha Miha sej Hilton NI glih pred tabo objavil tega Mja pa res, sem tok časa imel odgovor odprt, ker sem še nekaj drugega gledal zraven, da me je že prehitel. Vsaj noben ne bo zgrešil casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Kateri je vaš naj idol? Da se razumemo vsi so LEGENDE :hooray: http://www.motogp.com/en/MotoGP+Legends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 11, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Hola, Hayden: "It’s a big year for me" Lorenzo to ride India’s new circuit on Wednesday Dovizioso: "I'm almost as good as new!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Ni Valeta tko da....Drugač od ponujenih pa definitivno Mick Doohan DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Hola, Hayden: "It’s a big year for me" Lorenzo to ride India’s new circuit on Wednesday Dovizioso: "I'm almost as good as new!" Bogi Lorenzo bo moro 150ccm Yamaho čez dirkališče gonit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Kateri je vaš naj idol? Da se razumemo vsi so LEGENDE :hooray: http://www.motogp.co.../MotoGP+Legends Zame John Surtees !!!! :worship: Sicer to malokdo ve, ampak John Surtees je edini v zgodovini ki je bil prvak Moto GP, Formula 1 in zmagal na zloglasnem ISLE OF MAN. Seveda, da so bli takrat drugačni časi in velik jih je tut v dveh kategorijah naenkrat lahko vozilo ( Agostini, Hailwood.. ) sam te tri titule je danes praktično nemogoče osvojit enemu človeku. DXR16, LRR in T 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Zame John Surtees !!!! :worship: Sicer to malokdo ve, ampak John Surtees je edini v zgodovini ki je bil prvak Moto GP, Formula 1 in zmagal na zloglasnem ISLE OF MAN. Seveda, da so bli takrat drugačni časi in velik jih je tut v dveh kategorijah naenkrat lahko vozilo ( Agostini, Hailwood.. ) sam te tri titule je danes praktično nemogoče osvojit enemu človeku. za Man pa nism vedu. :unsure. Ker se precej teh pilotov jez ne morm spomnit, se mi zdi Doohan v svoji ligi. Pa ne sam zarad naslovov. Ampak kako je naslove osvojil, in kakšne poškodbe je moral kompenzirat pri tem. Tip je tako raztural, da njegovo invalidnost kar pozabimo. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 za Man pa nism vedu. Ker se precej teh pilotov jez ne morm spomnit, se mi zdi Doohan v svoji ligi. Pa ne sam zarad naslovov. Ampak kako je naslove osvojil, in kakšne poškodbe je moral kompenzirat pri tem. Tip je tako raztural, da njegovo invalidnost kar pozabimo. No zdej veš http://www.iomtt.com/TT-Database/competitors.aspx?ride_id=1641&filter=S Cartman in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Kevin Švanc lp A hilton, DXR16 in maxxim 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se