RVT Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Pol zgleda, da je Stoner ceu kamn požru trebor in domina 2
sergini Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Pa spet je mislu, da se mu bodo vsi kar umikal, ko bo on zapeljal na progo
bikez Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Po mojem bodo mogl na CRT-jih zamenjat zobnike, ker zadeva po ravnini leti celih 20km manj od GP strojev. Zgleda, da so CRT brca v temo. gandi 1
KennyJR Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Pa spet je mislu, da se mu bodo vsi kar umikal, ko bo on zapeljal na progo vsi se umikajo samo takrat, ko na progo zapelje #46, ker jih je strah, da slučajno ne zgubi talenta ravno v ovinku, ko bo v njihovi neposredni bližini :o dive in maxxim 2
Snečer Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Al pa da mu kakšen del ne odpade iz Ducatija Sezona bo očitno zelo podobna lanski, Rossi bo tam na nivoju crtjev, se bosta z Bradlom dajala. MoTo G_P 1
Popularna objava RVT Objavljeno April 6, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2012 vsi se umikajo samo takrat, ko na progo zapelje #46, ker jih je strah, da slučajno ne zgubi talenta ravno v ovinku, ko bo v njihovi neposredni bližini :o Sam si res ena navadna pička pristranska. Do vseh si "fer in objektiven" gledano nasplošno o dogajanju v MotoGP, še posebaj rad si "realen in nepristranski " do Rossija , sam k je treba pa kdaj nepristransko mnenje dat glede TVOJGA Stonerja pa če se le da kažeš na druge, če se le da spet na Rossija. Ti k boš meu otroke sigurn tvoj nau nikol nč kriv ampak sosedov , če ga bojo pa že dobil, ga je pa sosedov "našuntu". gandi, sergini, LRR in 16 others 19
KennyJR Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 mal pazi na svoj jezik... glede na tvojo reakcijo, je moj post več kot dosegel namen res nevem, kaj sem takega napisal, da se je blo potrebno tkole napenjat... boli, ker je rossi precej zadaj in šele 3. ducati po vrsti al kaj??
Popularna objava RVT Objavljeno April 6, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2012 mal pazi na svoj jezik... glede na tvojo reakcijo, je moj post več kot dosegel namen res nevem, kaj sem takega napisal, da se je blo potrebno tkole napenjat... boli, ker je rossi precej zadaj in šele 3. ducati po vrsti al kaj?? Če si v tem in te to zanima je lepo če komentiraš sam, če si s svojimi komentarji oster in realen do vsega dogajanja bot tut do Stonerja, če si to zasluži. Ne boli me ker je Rossi zadaj, ker trenutno po formi in pokazanmu realno sodi tja kjer je ker štoparca ne laže. Navijam pa zanjga in upam, da mu bo šlo bolš. Lepo je, da navijaš za Stonerja, ker je trenutno najbolši in bil zasluženo prvak, sam neki je, da za nekoga navijaš in na vse dogajanjekljub temu gledaš nepristransko in športno navijaš za "svojega", neki je pa k "furmanski konj" favorizirat svojega in ga v vsaki negativni poziciji nepošteno zagovarjat oziroma "tunkat" druge, da opereš svoja. Realen bot za vse pa naviji za svojga in to je to. trebor, hilton, miha in 11 others 14
casper7 Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Ti Kenny si zabit k žbu... Gizmo_, skopusnik, exclan in 6 others 9
kuntakinte Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Ti Kenny si zabit k žbu... Ej ne tko, JBG mora komplekse iz prejšnjih sezon zdravit . Mu pa ne morš zamerit, če bi imel motor bi se šu kdaj peljat in si ga ne bi samo na stonerja metal . Mi je prav zabavn in mu srčno privošim, da do tako željenega gsxr-a končno pride. Kenny keep the spirit up casper7, LRR, gandi in 2 others 5
TakeALookAround Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Bomo vidl ker Ducati bo na dirki.... :grim hilton 1
bikez Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Kje je danes prenos in kdaj To tudi mene zanima, vse drugo je flancanje solate. Kdo za koga, komu zakaj itd.
orcus Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Jaz bi Kenny-ju poslal eno nalepko 46 ker imam viška , pa ne vem naslova.... casper7, miha in speedfighttuning 3
exclan Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 16.55 Campionato Mondiale Motociclismo Prove 17.45 Studio Aperto 17.55 Campionato Mondiale Motociclismo Prove 18.55 Campionato Mondiale Motociclismo Prove Italia uno gandi in Cartman 2
KennyJR Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 človek ne more verjet, da so nekateri pri teh letih tako otročji... no ja vsak po svoje...
IBA Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Kenny, glede na to kako znaš sprovocirat folk, ki te še vedno resno jemlje in secira tvoje komentarje bi ti bolj pristajal ta avatar: po moje bi bilo pol manj kregarije, ker bi te začeli gledat kot drugega kennya,..... na koncu bi se jim še zasmilil Nazaj na MotoGp: Yamahe so hitre ko šus.... Hondo rešuje le Stoner....to bo zanimivo jutri....Od Rossija pričakujem več na dirki...Spies je pa dobil močno konkurenco pri Tech3 yamahi.... casper7, gandi in suzuki 3
Cartman Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Pismo, nevem, ce bo kej s tega, da bi RDP nabil kak fabriski motor. Cela sekunda zaostanka je prevec. Ne verjamem, da bi na dirki to lahko nadoknadu z 3l bencina. Kar se top speeda tice, biaggi je v sezoni 2011 bojda porabil 28 motorjev. Torej bo CRT specifikacija rsv4 agregata tezko presegala zmogljivosti SBK strojev za enkratno uporabo in neomejenim bencinom. Kar pa se tice prvokategornikov jaz iz videnega ne morm nic razbrat. Gume so letos drugacne, manj zdrzijo, in motorji mocnejsi. Po moje se bodo dirke odlocale v zadnjih 5-7 krogih, ko bo prisla do izraza poraba bencina in obraba gum. Komej cakam dirko. gandi, suzuki in T 3
TADEJ46 Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 kenny vidm tvoj podpis. "Spoštuj moje mnenje, jaz bom spoštoval tvoje in pričkanje ODPADE" ampak se mi nezdi da bi se ga držal. Tudi ti nisi daleč od otroka Mateej1 1
bikez Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Tukaj se ..... samo tisti, ki ste za Rossija in eden, ki navija za Stonerja. Skratka, oboji ste isti, le da je prvih več in ...... drugega. Skratka, ne bi blo slabo, da se ustvari ena tema PRCANJE MOTO GP za vse tiste, ki so bili predčasno odstavljeni od maminega ......, in jim sedaj to manjka. Frips, exclan in halls 3
Snečer Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Kaj še sploh kdo navija za Rossija? halls 1
MilanAndonovski Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Kaj še sploh kdo navija za Rossija? Menda že...pravi navijači ti ne obrnejo hrbta ko nisi prvi. Da si nebo kdo mislo, da navijam za VR. Jaz vedno stiskam svoje pesti za #11 halls, skopusnik in trebor 3
exclan Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Kaj še sploh kdo navija za Rossija? Kenny zelo potiho :grim trebor in skopusnik 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se