TakeALookAround Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 To itak...ampak Rossi je se zmer najbolsi! :grim speedfighttuning 1
jozexj6 Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 (popravljeno) To itak...ampak Rossi je se zmer najbolsi! :grim proti tebi in meni ter mnogim tuki gor so vsi svetlobna leta pred nami v tehniki. tud ta najpočasnejši Ja Rossi je dober, Stoner ma pa dobro babo sam res še nism Rossija vidu da bi kšno mel tam . Se The Doctor igra doktorja s svojimi prjatli? Popravljeno Januar 25, 2012. Popravil jozexj6
hilton Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 proti tebi in meni ter mnogim tuki gor so vsi svetlobna leta pred nami v tehniki. tud ta najpočasnejši Ja Rossi je dober, Stoner ma pa dobro babo sam res še nism Rossija vidu da bi kšno mel tam . Se The Doctor igra doktorja s svojimi prjatli? ocitno bi se ti tudi, ce te take stvari zanimajo casper7 1
jozexj6 Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 (popravljeno) ocitno bi se ti tudi, ce te take stvari zanimajo kaj pa je to tazga če me babe zanimajo ? Popravljeno Januar 25, 2012. Popravil jozexj6 bikez 1
KennyJR Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 http://www.motogp.com/en/videos/latest+videos#Behind+the+scenes+at+Ducati+Corse+A+sneak+peek+at+the+GP12 takole pa se vse skupaj prštimuje na en velk polom x)
MihaJ Objavljeno Januar 25, 2012 Opozori Objavljeno Januar 25, 2012 Kar jaz vidim iz tele drkarije je to, da bomo čez 30 let za šankom (a bojo takrat še šanki, mogoče sam še na Ajfounih al' neki...) še zmer na 1000 in en način preglodal temo Rossi vs. Stoner. Ne Lorenzo vs. Stoner, ne Biaggi ali Gibernau vs Rossi, večna debata bo šla v anale Stoner vs. Rossi. Laguna 08 ali Phillip Island 09. Agostini ali Hailwood, Senna ali Schumacher? še par dni. Eni švicajo zdele. Na ful.
TakeALookAround Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Point teh debat tuki je itak, kdo zna svojga dirkaca bolj zagovarjat. Dirkaci to pac resujejo na stezi med sabo in majo svoje mnenje in naslove. Js valda bl Kennyu recimo vrjamem, ce on rece da je Stoner najbolsi, ker je tok prebral in pregledu da ja neki ve. Kaj recimo Edward misl, al pa Pedrosa me prov mal briga....sej nimata naslova se.... :lol: sax46 1
bikez Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 ocitno bi se ti tudi, ce te take stvari zanimajo Predvidevam, da ga moti, ker nima nobene pupe okol sebe :grim .
Frips Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 In kakšen je zaključek tega prepucavanja --->> đabe ti, če si "as", če pa nimaš hitrega motorja janezkranjski, Mateej1, Cartman in 4 others 7
bikez Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 In kakšen je zaključek tega prepucavanja --->> đabe ti, če si "as", če pa nimaš hitrega motorja Hehehe, to velja za vse, razen za posvečene, ki tudi z pony-expresom dosegajo vrhunske rezultate :hooray: , pa čeprav v mokrih sanjah :grim .
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Striček Edi v novih barvah in na novem mopedu ... bajsi in T 2
janezkranjski Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 In kakšen je zaključek tega prepucavanja --->> đabe ti, če si "as", če pa nimaš hitrega motorja Zaključek? KennyJR ima najdaljšega!
KennyJR Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 (popravljeno) to bi si pa skor da upal trditi da maš prav... pa ne da bi se hvalil Ljudje zavedajte se, da nisem jaz tisti, ki vam dela probleme, ampak ste vi tisti, ki si z mano delate probleme, ker je ob vsakem mojem komentarju, ki ni v prid rossiju, takoj en kup ene užaljenosti. takole na kratko v eni povedi Popravljeno Januar 26, 2012. Popravil KennyJR sergini in jozexj6 2
sax46 Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Sej se bomo tudi Tebe KennyJr počasi navadli
TakeALookAround Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Sej se bomo tudi Tebe KennyJr počasi navadli Never!!!!! hilton in casper7 2
janezkranjski Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Kennyja za precednika! Kenny je čist uredu ded, prov rad ga berem pa pustite ga pri miru. maxxim 1
sergini Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 (popravljeno) Jst sem tut Kennyju kar en like stisnu. Naše pizdenje na njegove objave se mi zdijo kot uni na 24( k ) ur ( b ), ki se odzivajo na članke od Damjana Murka. En butast članek in ima 80 strani samih komentarjev kolk je tipo zabit, pol se pa vprašam kdo je sploh zabit v taki situaciji? Isto je tukaj, Kenny vrže kost, mi pa planemo, kot da ni druge. Pa da ne bom off topic, si bom upal napovedat vrstni red testov (pa da vidim kako bom letos zadel). 1. Stoner 2. Lorenzo 3. Pedrosa 4. Spies 5. Bautista 6. Rossi 7. Dovi 8. Bradl Ne vem, napoved je eno, želje drugo, realnost se bo pa kmalu pokazala. Kaj pa vi pravte? Prvih osem? A upa še kdo? Liter jamesa (polnoletnega) tistemu, ki prav napove prvih osem. Popravljeno Januar 26, 2012. Popravil sergini She 1
Spasky Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Jst sem tut Kennyju kar en like stisnu. Naše pizdenje na njegove objave se mi zdijo kot uni na 24( k ) ur ( b ), ki se odzivajo na članke od Damjana Murka. En butast članek in ima 80 strani samih komentarjev kolk je tipo zabit, pol se pa vprašam kdo je sploh zabit v taki situaciji? Isto je tukaj, Kenny vrže kost, mi pa planemo, kot da ni druge. Pa da ne bom off topic, si bom upal napovedat vrstni red testov (pa da vidim kako bom letos zadel). 1. Stoner 2. Lorenzo 3. Pedrosa 4. Spies 5. Bautista 6. Rossi 7. Dovi 8. Bradl Ne vem, napoved je eno, želje drugo, realnost se bo pa kmalu pokazala. Kaj pa vi pravte? Prvih osem? A upa še kdo? Liter jamesa (polnoletnega) tistemu, ki prav napove prvih osem. Za jamesa (polnoletnega) se že splača probat: 1. Stoner 2. Lorenzo 3. Spies 4. Dovi 5. Pedrosa 6. Rossi 7. Bautista 8. Hayden Čeprav upam, da sem se zelo zmotil.
exclan Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 1. Lorenzo 2. Stoner 3. Pedrosa 4. Rossi 5. Spies 6. Dovi 7. Hayden 8. Bautista
Cartman Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 do kdaj so stave odprte? jez bi usej Sepang počakal Mateej1, Mutika in She 3
exclan Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 (popravljeno) do kdaj so stave odprte? jez bi usej Sepang počakal do Sepanga :grim med in po ne veljajo stave. Popravljeno Januar 27, 2012. Popravil exclan
exclan Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 Da ne smetimo to temo z stavami in da bo bolj pregledno glede stav sem odprl novo temo za to. maus 1
NX650 Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 Upam da se res premeša mal letos... in da uspe velik met
m@dness Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 ...pomoje bo kr problem s temi crt-ji, pa tud zanimivo ne bo nič več zaradi njih.. verjetno bodo že na kvalifikacijah kake 2 sekundi zadi.. tak da se že na štartu nebodo mogli kosat z prototipi, po 3/4 dirke jih bodo pa že prvi vozniki prehitevali.. tak da bo samo zmešnjava zarad njih.. me pa zanima kako se bo bradl znašel ker pod pritiskom lani ni kazal glih vzpodbudnih rezultatov.. upamo seveda tud na dučeja, da jim rata mašino spravit vsaj približno ob bok konkurenci.. She 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se