Alex87 Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 Zdravo! Mene pa samo nekaj zanima....če imam motor, ki je v garanciji in zamenjam original nosilec tablice za eno drugo znamko(npr. ermax) a garancija neha veljati? Lp
trojan69 Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 kaj pa vem...če kej crkne zamenjaš nazaj za starga pa spet vela DXR16, thumper, LooLekSLO in 2 others 5
sergini Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Da mal zbudim to temo, če mi bo kdo odgovoril. Imam nov motor in me zanima kako je z garancijo, če je kakršen koli lepotni poseg ali pa menjava auspuha in podobno na njem? Skrbi me zaradi tega, da ne bi zamenjal slučajno lonca in mi po nekem naklučju crkne katalizator ali kaj podobnega in bodo rekli:" c c c, garancija ne velja...".
Ruf Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Da mal zbudim to temo, če mi bo kdo odgovoril. Imam nov motor in me zanima kako je z garancijo, če je kakršen koli lepotni poseg ali pa menjava auspuha in podobno na njem? Skrbi me zaradi tega, da ne bi zamenjal slučajno lonca in mi po nekem naklučju crkne katalizator ali kaj podobnega in bodo rekli:" c c c, garancija ne velja...". Točno to ti bodo rekli thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se