NejcN Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni! Pred nekaj časa je bila novica o novem filmu na Motosvetu, nato pa nisem nikjer zasledil kakšnih odzivov. Podobno naj bi bilo kot Twist of the Wrist 2. Zanima me če si je že kdo ogledal zadevo? http://www.motovudustore.com/ Popravljeno Januar 5, 2012. Popravil NejcN
MetodT Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 Pozdravljeni! Pred nekaj časa je bila novica o novem filmu na Motosvetu, nato pa nisem nikjer zasledil kakšnih odzivov. Podobno naj bi bilo kot Twist of the Wrist 2. Zanima me če si je že kdo ogledal zadevo? http://www.motovudustore.com/ Sem pogledal, dejmo rečt da je malceno bolj na hitro razloženo kot pa v Twist Of the Wrist 2. Predvsem manjkajo dokazi da je temu tako, kot Simon to omenja(ni podrobne analize s stališča fizikalnih zakonov, če me razumeš kaj mislim ). Je pa res da si hodijo malo navzkriž z nasveti. Kjer Keith pravi da ko enkrat daš gas ne popuščaš, Simon temu ravno nasprotuje. LP
Cartman Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 sej ne bom rabu inštrikcij, ker nimam dirkaških ambicij, ampak, kje ste dol potegnli?
NejcN Objavljeno Januar 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 sej ne bom rabu inštrikcij, ker nimam dirkaških ambicij, ampak, kje ste dol potegnli? To tud mene zanima... Če ma kdo doma pa je že pregledal se tud priporočam za izposojo ...
AleksG Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Sem pogledal, dejmo rečt da je malceno bolj na hitro razloženo kot pa v Twist Of the Wrist 2. Predvsem manjkajo dokazi da je temu tako, kot Simon to omenja(ni podrobne analize s stališča fizikalnih zakonov, če me razumeš kaj mislim ). Je pa res da si hodijo malo navzkriž z nasveti. Kjer Keith pravi da ko enkrat daš gas ne popuščaš, Simon temu ravno nasprotuje. LP Pozdravljen praviš, da si film pogledal.... si nabavil al se kje najde tudi torrent?
macak333 Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Bi blo fajn za pogledat. Na MCN strani sm pa našel ta posnetek, tip ceu norc .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se