Popularna objava jose Objavljeno Januar 5, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 5, 2012 Ker vreme ni prav nič zimsko, bomo lahko počasi začeli razmišljat o kakem obisku na pisti Malce sem brskal po arhivu fotk z Marofa in evo nekaj 'zimzelenih' z Marofhappeninga, ki se je zgodil 22. 10. 2005. Ta dan, mislim, da je bla organizirana tudi prva roštiljada tam Prav fino smo se imeli Ah, nostalgija.... casper7, Keiko, DXR16 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Januar 6, 2012 Deli Objavljeno Januar 6, 2012 kaj pa kontakt g. Rauša v naslovu teme?! LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 6, 2012 Deli Objavljeno Januar 6, 2012 Pa sem zamudu, ah nč zato bomo pa pisal in risal ha ha ha, ja res kje je pa kontakt ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 6, 2012 Deli Objavljeno Januar 6, 2012 Ja ne vem kaj si čakal 3 tedne al kolk Kontakt bi blo pa res fajn napisat v naslov ja.. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2012 kaj pa kontakt g. Rauša v naslovu teme?! LP Bajsi Ups, pozabil Prosim, če kateri od moderatorjev to popravi in doda tel. št. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kltamani Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Lp. Tisti ki vozite motocikle na prikolicah ali v kombiju imate motorje registrirane ali up.ata karnet ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Lp. Tisti ki vozite motocikle na prikolicah ali v kombiju imate motorje registrirane ali up.ata karnet ? 99% procentov slovenskih motorjev za pisto je registriranih. Noben si ne želi zapletov ki jih lahko kreirajo hrvaški cariniki :grim bajsi in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Lp. Tisti ki vozite motocikle na prikolicah ali v kombiju imate motorje registrirane ali up.ata karnet ? Jaz sem kar nekajkrat prestopil mejo s karnetom, tudi ko sem šel na Marof. Nikoli ni bilo težav, zamudil pa sem se cca 10 minut v eno smer! Torej brez težav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kltamani Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Je mogoče kdo iz Kamnika ali okolice redni obiskovalec Marofa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 Jaz sem kar nekajkrat prestopil mejo s karnetom, tudi ko sem šel na Marof. Nikoli ni bilo težav, zamudil pa sem se cca 10 minut v eno smer! Torej brez težav! Tudi jaz sem kar nekajkrat prestopil mejo s karnetom in brez težav. Žal pa kar nekajkrat tudi z različnimi težavami (ki so me, k sreči, stale le živce in čas). No, seveda tudi z registriranim motorjem ne gre vedno brez težav... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 No, seveda tudi z registriranim motorjem ne gre vedno brez težav... D. Sploh če imas Suzukija s sabo.. :evilgrin: Nama je enkrat carinik na vsak način hotel vtupiti, da rabiva zeleno karto... suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 Sploh če imas Suzukija s sabo.. :evilgrin: :yes: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 Tud men se je že zgodil, ker sva imela z kolegom motorje v poliestrih in na prikolici, reg.tablice seveda poleg v avtu, pa naju je nagnal k motorjem in sva govorila serijske številke, ampak ne na svojem ampak kontra, češ si lahko zapomnim na pamet številke, mogoče pa res kot pravi Marko 55, je bil kolega z Suzukijem hi hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Januar 16, 2012 Deli Objavljeno Januar 16, 2012 Mal za nasmejat se: Novi marof+moj prejsni motor (yamaha xj6) +Photoshop + free winter time... : LRR, Spider™, SANJIN-MIXON in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 16, 2012 Deli Objavljeno Januar 16, 2012 dobro si tole zmontiral, ampak ne verjemem da to spada v to temo, ker je že tako ali tako preveč pravih padcev, no saj vem da je mal heca pa potrebnega, pa brez zamere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Januar 16, 2012 Deli Objavljeno Januar 16, 2012 dobro si tole zmontiral, ampak ne verjemem da to spada v to temo, ker je že tako ali tako preveč pravih padcev, no saj vem da je mal heca pa potrebnega, pa brez zamere Res sam sem dubu ravn asociacijo K je tema Marof.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 Kaj je Marofci, kdo bo prvi, otvoritveno vožnjo na pisti, , pa pod 1.15.xx , očitno samo jaz komaj čakam da pridem gor , med prvimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 jaz sem takoj za, samo se je treba zmenit, ko bo kdo šel . Me že malo fejst desna roka srbi :evilgrin: Sedaj še samo gume in Qstarz GPS sprejemnik nabavim, in sem porihtan za otvoritev na marofu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 17, 2012 Deli Objavljeno Januar 17, 2012 se ti pridružim na otvoritvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Številka dodana... @Jose: kdaj bomo pa tebe spet videli na Marofu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Kdaj greste točno ? Jaz bi tudi se pridružu,samo datum moram vedeti pre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Je mogoče kdo iz Kamnika ali okolice redni obiskovalec Marofa Jaz in kolega sva iz tega konca in sva kar dostkrat dol ! Tud men se je že zgodil, ker sva imela z kolegom motorje v poliestrih in na prikolici, reg.tablice seveda poleg v avtu, pa naju je nagnal k motorjem in sva govorila serijske številke, ampak ne na svojem ampak kontra, češ si lahko zapomnim na pamet številke, mogoče pa res kot pravi Marko 55, je bil kolega z Suzukijem hi hi Ne izzivaj !Komaj čakam da bo vreme da že zalavfam moped! Prvo dobro vreme po 15.2 pa gremo lahko dol al pa na Grobnik! SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kltamani Objavljeno Januar 22, 2012 Deli Objavljeno Januar 22, 2012 Jaz in kolega sva iz tega konca in sva kar dostkrat dol ! Ne izzivaj !Komaj čakam da bo vreme da že zalavfam moped! Prvo dobro vreme po 15.2 pa gremo lahko dol al pa na Grobnik! Ali imata prikolo ali kombi ker jaz imam tolk butični avto da se kljuke ne da legalno montirati, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Januar 23, 2012 Deli Objavljeno Januar 23, 2012 Ali imata prikolo ali kombi ker jaz imam tolk butični avto da se kljuke ne da legalno montirati, Prikolico! Kdaj pa tud z kombijem kakor pride! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 zdravo letos mam tut jest namen it mal na marof pogledat vendar s 125 cc motorjem pa me zanima se bo dal kej pelat z njem al je yamahca prepocasna za to progo? pa se to bi prasov kako se bojo obnesle gume arowmax ki so drgac bol za cestno uporabo? PS: prjatu ma pa xj6 ma pa gor dunlop roadsmart pa ma tut namen it mal pogledat( a mu priporočate da jih za tist dan zamenja z bolsimi gumami al bodo te uredu?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se