jozexj6 Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Vreme super, gužve nobene. 3 karti in 7 motorjev SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Vreme super, gužve nobene. 3 karti in 7 motorjev super, sam da je ratalo, jaz sem pa zatajil, prevoz gume itd, pa sem šel mal na morje pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Marof danes res uspel mi je zelo všečen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Slike, video, karkoli, da mau sline pocedimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 So slikal, in je blo rečen da bojo dal slike gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-speedgirl- Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Ojla, evo par slikc od danes... TakeALookAround, jozexj6, gsxf750 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Sem dal nazaj številko, ne vem pa, kdo jo je zbrisal! Upam, da sedaj ostane gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 evo na hitro en posnetek, slik je pa malo več kot 200 komadov, bo treba pozbrat pa objavit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Ojla, evo par slikc od danes... Thansk za slikico hehe ste tud vozil? s kerimi motorji? da drugic vsaj roko dam DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Thansk za slikico hehe ste tud vozil? s kerimi motorji? da drugic vsaj roko dam in so nastavitve zdržale DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 in so nastavitve zdržale Ja kr so, sicer nisem amrotizacije nic štelal, edino ročke sem malo raztegnil...guma pa lepo obrabljena po vsej površini, tako da mislim da je OK SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-speedgirl- Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Thansk za slikico hehe ste tud vozil? s kerimi motorji? da drugic vsaj roko dam R6 & Suzuki SV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 R6 & Suzuki SV Aha vem vem sivi SV in rdece bela R6 superca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 evo ožji izbor slikc, niso pa vsi piloti na slikah ker je kolega fotograf pač slikal v glavnem samo nas, ki smo se bolj skupaj držali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Super slikce Kašni so bli pa kej časi? gsxf750 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Qstarz pravi da je bilo najbolje 1.17.4....lahko bi blo bolje, če ne bi bila zadnja guma požrta da smo že powerslide delali na koncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Sej to je čist fajn Pa drugič z novo gumo še kšno sec dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 je je tole je čist fajn, sem mislil da bo slabša pista pa mi je zelo všeč, tako da se definitivno še vrnem, naslednjič z drugim zadnjim zobnikom, ker zdaj sem samo 2. prestavo vlekel cel krog......a mogoče kdo ve kako dobim iz Qstarza ven podatke??? a bi moral imeti data logging vklopljen? ker sem šele danes videl da sem imel izklopljenega, računalnik pa ne najde nič sessionov zabeleženih v njem....ali to mogoče racechrono shrani na telefonu? ker na telefonu je vsega boga možno videti, grafi, krogi, časi krogov, potek vožnje v krogu, vse vse, samo ne vem kako to spravit na računalnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 ...sem že ugotovil. še na računalnik je treba dat racechrono programček (verzija za windows), potem pa samo sessions ter tracks mape iz telefona preneseš na računalnik v ustrezno mapo in stvar špila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 k0ci a ti si mel e51 na motor zmontirano, da malo vem kdo je kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Moj čas tudi 1.17.xx me mika da si tudi jazu uredim tale racechrono za prvič bo kar ok čas, ampak treba ciljat na boljšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) Za prvič so to več kot odlični časi Marsikdo se tudi po xx obiskih ne pelje tako.. Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil Jure DXR16 in svobodnaptica01 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 k0ci a ti si mel e51 na motor zmontirano, da malo vem kdo je kdo? tako je, E52 je bila ja, na zeleno-beli ninji Moj čas tudi 1.17.xx me mika da si tudi jazu uredim tale racechrono za prvič bo kar ok čas, ampak treba ciljat na boljšega stari stvar je zakon, moram ti naslednjič pokazat kaj ta stvar vse beleži, to ne morš vrjet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Marec 26, 2012 Deli Objavljeno Marec 26, 2012 Gre še kdo konc tedna mal kondicijo gor nabrat? Mene mal mika, da sploh vidim kašna pista je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 v bistvu je bolj poligon kot pista, ampak za nabiranje kondicije je pa odlična.. pomoje ti nebo žal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se