rockson Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 (popravljeno) k0ci, ali uporabljaš zunanji gps ali kar internega? pozabi na zgornje...sem videl da je zunanji qstarz. na e52 imaš pa software gor? Popravljeno Marec 27, 2012. Popravil rockson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockson Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 (popravljeno) malo se neroden pri uporabi urejevalnika... Popravljeno Marec 27, 2012. Popravil rockson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 k0ci, ali uporabljaš zunanji gps ali kar internega? pozabi na zgornje...sem videl da je zunanji qstarz. na e52 imaš pa software gor? ja, programček dobiš zastonj na njihovi uradni strani: http://www.racechrono.com/download/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Ta vikend slabo kaže !!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Naprodaj GPS bluetooth Reciver: Qstarz BT-Q818XT. Nov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Naprodaj GPS bluetooth Reciver: Qstarz BT-Q818XT. Nov! Kaj nisi zadovoljen z njim? Pa smo ga zadnijč spravli v pogon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Kaj nisi zadovoljen z njim? Pa smo ga zadnijč spravli v pogon Dela ko singerca, ampak imam par viška..! Sva pa s Crashpadom ta petek še na Grobniku testirala RaceChrono. Mel malo poporodnih težav (napačna karta) ampak smo tudi to poštimal .) ... L.p. Kreshped 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Dela ko singerca, ampak imam par viška..! Sva pa s Crashpadom ta petek še na Grobniku testirala RaceChrono. Mel malo poporodnih težav (napačna karta) ampak smo tudi to poštimal .) ... L.p. Ej ga rezerviram, ga bom jaz vzel, kot sva se zmenila po PM.Danes, najkasneje jutri OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Ej ga rezerviram, ga bom jaz vzel, kot sva se zmenila po PM.Danes, najkasneje jutri OK? Zmejen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 To niso mali oglasi, ha ha, le glej da ga boš tud na nas sprobal ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Bo za vikend kdo na marofu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Pomoje je bolj deževna napoved za ta vikend, tako da ne bo ravno gužve :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 eno brihtno vprašanje, a se je na Marofu od lani kaj spremenilo?? Na strani MCM sem zasledil da planirajo obisk prenovljenega dirkališča na Marofu?? LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 eno brihtno vprašanje, a se je na Marofu od lani kaj spremenilo?? Na strani MCM sem zasledil da planirajo obisk prenovljenega dirkališča na Marofu?? LP Bajsi ostaja isto vse, razen čevapi so še boljši, aja pa ob vikendih dela ena nova fejst bejba skofk, bajsi, Kreshped in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 Mater kaj je dolgocajtno vreme Marof pa čaka in čaka in čaka in čaka, pa še čaka MI PA KO PIČKE JEDNE ČAKAMO NA SONCE žitko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 Mater kaj je dolgocajtno vreme Marof pa čaka in čaka in čaka in čaka, pa še čaka MI PA KO PIČKE JEDNE ČAKAMO NA SONCE Se podpišem pod to izjavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14246 Fantje vikend zgleda obateven Gremo na čevapeeeeee Kreshped 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 (popravljeno) Uuu ja dobro zgleda. Mene nedelja zanima, ima kdo plac na prikolici ali v kombiju? :closedeyes: Popravljeno April 23, 2012. Popravil bobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 http://prognoza.hr/s...tska&code=14246 Fantje vikend zgleda obateven Gremo na čevapeeeeee ...po vsej verjetnosti sobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kreshped Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 Evo, mislim da smo končno dočakali lepo vreme za vikend, pa pista bo preverjeno prosta tako v petek, soboto in nedeljo! Uppercuter sestavi italijansko raketo, v petek je akcija!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 Sestavljena! Če do petka nič z nje ne pade gremo. SANJIN-MIXON in Kreshped 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Če gre kdo v petek ali soboto na Marof in ima še kakšen plac zame se priporočam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 V nedeljo gremo ! to bo veseloooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 V nedeljo gremo ! to bo veseloooo Ojla. Imaš morda kaj prostora za prevoz? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Ojla. Imaš morda kaj prostora za prevoz? Žal ne, mam navadno prikolico, predelano za motor.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se