žitko Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Ka je pa un delal z supermoto v močvari zadaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žitko Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Ka je pa un delal z supermoto v močvari zadaj? Je bil dan prej, sobota torej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Prilagam slike poslane od . Hvala ti za fotke in seveda tudi bjondni žabici, katera jih je profesionalno posnela... Oddajam naročilo na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 (popravljeno) Gre kdo v soboto dol? lp Popravljeno Junij 20, 2012. Popravil alenn46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 Gre kdo v ponedeljek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simoni Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Zdravo. A se da kje videt kdaj je proga zasedena oz kdaj ne? Da ne hodiš zastonj dol? Je kje kak urnik? Hvala LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 (popravljeno) Zdravo. A se da kje videt kdaj je proga zasedena oz kdaj ne? Da ne hodiš zastonj dol? Je kje kak urnik? Hvala LP Pokličeš prej pa zveš Popravljeno Junij 26, 2012. Popravil fasttrack simoni 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Urnika ni, moraš vedno prej poklicati. To je vedno tudi najbolj gotovo... pa še za uro se zmeniš, kdaj ti pride odpret - če si prezgoden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 (popravljeno) Mene tud mika ta vikend Marof, sam nimam pa avta s kljuko - imam pa prikolico za 3 motorje ==> če se najde kakšn iz LJ in kolica, naj javiiiii...... Popravljeno Junij 27, 2012. Popravil Matej46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Če ne bi imel že pripete prikolice s tremi motorji to soboto, bi z veseljem zapel tvojo.... Upam, da ti uspe dobiti avto, pa se vidimo doli/gori... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Mene tud mika ta vikend Marof, sam nimam pa avta s kljuko - imam pa prikolico za 3 motorje ==> če se najde kakšn iz LJ in kolica, naj javiiiii...... Kateri dan to, sobota ali nedelja? Mika me in kljuko bom že nekje našel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Tudi mene zdaj že mika Ali je oba dneva fraj?? Katere gume so boljse za ta čas , hard, medium, soft? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Kateri dan to, sobota ali nedelja? Mika me in kljuko bom že nekje našel Rajši bi v soboto, lahko pa tudi v nedeljo, se bom prilagodil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Tudi mene zdaj že mika Ali je oba dneva fraj?? Katere gume so boljse za ta čas , hard, medium, soft? No če bo prostor še za enega ti javim, mislim da sta pa oba dneva prosta. Gume se uporablja hard, mogoče Medium, soft bo raztrgal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 To soboto je odprto od 10:00 dalje in je prosto. Toliko v vednost... za nedeljo pa ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Super, gremo dol . Matej se slišiva jutri. Imam pa eno sorodno vprašanje. A kdo ve ali je kak vulkanizer tam blizu piste? Zadnjo gumo imam slabo in do jutri zvečer sem na službeni poti . Hvala bogu imam novo pripravljeno sam zmontirat jo je treba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 No midva z Bobrom greva v soboto iz LJ, tako da če je še kak tretji junak, je še prostor. Javi na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Super, gremo dol . Matej se slišiva jutri. Imam pa eno sorodno vprašanje. A kdo ve ali je kak vulkanizer tam blizu piste? Zadnjo gumo imam slabo in do jutri zvečer sem na službeni poti . Hvala bogu imam novo pripravljeno sam zmontirat jo je treba. Je, mimo steze Rauš do prvega križišča, desno in kmalu desno k večjemu vulkanizerju. Če se ne motim v soboto dela do 13ih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Julij 1, 2012 Deli Objavljeno Julij 1, 2012 V sredo gremo...mamo še en fraj plac na prikolci...iz velenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno Julij 1, 2012 Deli Objavljeno Julij 1, 2012 Na koncu sem s pomočjo Mateja gumo zamenjal kar v Ljubljani, zjutraj pred odhodom. Malo zamude ni pokvarilo dobre volje in na pisti sva vozila že pred 12 uro. Mislim da ne rabim kometirat o vročini . Asfalt preko 60 stopinj, gume okoli 80 stopinj, mašine preko 100 stopinj... :grim Še dobro da ima kontejner klimo. Drugače pa to je bil moj drugi obisk Marofa, prvi je bil lani oktobra ob 12 stopinj temperature, tokrat na 34 stopinj. Hvala vsem za dobro družbo, moramo ponovit . Še ena krajša kompilacija zadnjega izhoda na pisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 linijo bolj korektno odpelji, več gasa, močnejš na bremzah pa bo šel cajt mal dol.. hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 super, še jaz sem gor na videju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Julij 11, 2012 Deli Objavljeno Julij 11, 2012 linijo bolj korektno odpelji, več gasa, močnejš na bremzah pa bo šel cajt mal dol.. kaj pa na kile ga pa ne boš opozoril, ker pol bo pa zmagal jebemtiš si oster LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Julij 15, 2012 Deli Objavljeno Julij 15, 2012 Živijo, že kdo ve če je sobota oz nedelja 21-22.7. prosta???? LP M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno Julij 16, 2012 Deli Objavljeno Julij 16, 2012 Ravnokar poklical dol in je frej to soboto in nedeljo. Matej, meni se je sobota sprostila tako da načeloma greva/gremo lahko tudi v soboto če si za. Se slišimo... Vreme zaenkrat kaže da bo bolj prijazno kot zadnjič http://www.meteo-info.hr/grad/varazdin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se