bobr Objavljeno Julij 17, 2012 Deli Objavljeno Julij 17, 2012 Evo avto s kljuko rezerviran in gremo v soboto. Je še kdo ki se nama z Matejem pridruži? Prostor je komot še za enega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 18, 2012 Deli Objavljeno Julij 18, 2012 Juhu...bil včeraj s kolegom, po eno-letni pavzi, kar se Marofa tiče... je kar pasalo malo drajsat spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Julij 19, 2012 Deli Objavljeno Julij 19, 2012 Živijo, že kdo ve če je sobota oz nedelja 21-22.7. prosta???? LP M Če bom mel cajt, se vidimo. Edino da mam zadnjo 211-ko podobno KR. Drugače pa fajn se vozite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 V primeru, da se na Marof v kratkem odpravlja kdo iz okolice Celja ali Velenja in bi imel kakšno prosto mesto na prikolici ali kombiju se priporočam. Hvala. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 Ma kdo mogoče namen iti v soboto? Vroče bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno Julij 31, 2012 Deli Objavljeno Julij 31, 2012 Si preveril, če dela klima v tisti kibli in če je frej steza frej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 1, 2012 Deli Objavljeno Avgust 1, 2012 klima dela če izklopiš hladilnik al si pa svoj razdelilec prinesi od doma, vsaj tak je bilo nazadnje ko sem bil tam LP bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Avgust 2, 2012 Deli Objavljeno Avgust 2, 2012 Žal ta vikend odpade . Bo kdo kaj hodil v bližni prihodnosti ? Res je peklenska vročina za naslednje dni napovedana mi bo vse zaribal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Avgust 3, 2012 Deli Objavljeno Avgust 3, 2012 Žal ta vikend odpade . Bo kdo kaj hodil v bližni prihodnosti ? Res je peklenska vročina za naslednje dni napovedana mi bo vse zaribal Jaz in kolega grema 11 ali 12.avgusta. Iščem gume za na pisto in grelci lih tak (če ma kdo naj prosim javi na zs) ..pa se vidimo, Lp Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 5, 2012 Deli Objavljeno Avgust 5, 2012 gre kdo 11 ali 12 iz lj dol?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 7, 2012 Deli Objavljeno Avgust 7, 2012 (popravljeno) js upam da bom uspel it v soboto ali nedelo... bi šel že v čet. ali petek pa čakam da vidim če bo shinobi za ... nekako mi ni da bi sam dol hodu.. Popravljeno Avgust 7, 2012. Popravil fasttrack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 7, 2012 Deli Objavljeno Avgust 7, 2012 meni tudi ni da se bom potem sam peljal po pisti! in še mogoče kdo ve ali je v soboto sploh prosta pista? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 sem poklical dol pista ni zasedena v soboto žal odpade ker delam! tako da grem dol v nedeljo!! je kakšen ki gre dol v nedeljo? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Jaz bi šel v soboto - možnost tudi v nedeljo, imam prikolico za 3 motorje, nimam pa avta za vlečt. Če je kdo (iz LJ), da lahko skombinirava bi bilo fino. LP M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 hmmm imam kombi ki pa nima kluke žal! škoda.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Nedelja it is ! najs. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno Avgust 10, 2012 Deli Objavljeno Avgust 10, 2012 Jaz bi šel v soboto - možnost tudi v nedeljo, imam prikolico za 3 motorje, nimam pa avta za vlečt. Če je kdo (iz LJ), da lahko skombinirava bi bilo fino. LP M Si dobu šlepar? Nedelja meni pride v poštev? Nisem ravno iz Lj ampak bi se dal skombinirat. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Avgust 11, 2012 Deli Objavljeno Avgust 11, 2012 Si dobu šlepar? Nedelja meni pride v poštev? Nisem ravno iz Lj ampak bi se dal skombinirat. L.p. Živijo, nisem še našel šleparja je pa problem da ne morem ne dones ne jtr it - padlo vse v vodo. Na žalost, hvala za ponudbo. LP M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno Avgust 11, 2012 Deli Objavljeno Avgust 11, 2012 Pa ob drugi priliki. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Avgust 11, 2012 Deli Objavljeno Avgust 11, 2012 Dans je blo 5 motorjev (2x slo), 2x supermoto, 1x skuter.. pa karti. Vreme: Brez deža do cca 16:00, potem 5min "rošenja" nato pa vse do 7 sonce Kako sliko bom dodal malo kasneje ali jutri.. Lp Šiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Avgust 12, 2012 Deli Objavljeno Avgust 12, 2012 (popravljeno) Danes odličen dan na marofu, kar nekaj nas je blo. Vreme super, ne prevroče, spodaj pa še dokaz ( hvala Nejc93 za fotke, plac v kombiju...! ) Popravljeno Avgust 12, 2012. Popravil fasttrack svobodnaptica01 in Shinobi70 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno Avgust 13, 2012 Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 Je blo res fino. Po tolkem času vročine kr mal kičasto vreme za vozit. Vam trem hvala za senco in vsem skup za fajn družbo. .. P.s. Je pa še nekaj malega video gradiva ratal, samo si moram mal več časa vzet, da to enkrat skup spravim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 14, 2012 Deli Objavljeno Avgust 14, 2012 jutri nalimam par slik iz nedelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 15, 2012 Deli Objavljeno Avgust 15, 2012 kaj naj rečem bilo je super za prvič vreme družba top!! ta mesec vsaj še 1x dol :grim nekaj malega slik 3 sem si sposodil iz hr foruma!! fasttrack, RobiRoberto in vanucci 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Avgust 15, 2012 Deli Objavljeno Avgust 15, 2012 to je to RobiRoberto in fasttrack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se