SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 zdravo letos mam tut jest namen it mal na marof pogledat vendar s 125 cc motorjem pa me zanima se bo dal kej pelat z njem al je yamahca prepocasna za to progo? pa se to bi prasov kako se bojo obnesle gume arowmax ki so drgac bol za cestno uporabo? PS: prjatu ma pa xj6 ma pa gor dunlop roadsmart pa ma tut namen it mal pogledat( a mu priporočate da jih za tist dan zamenja z bolsimi gumami al bodo te uredu?) Seveda se da peljati, zakaj pa ne, pa tudi z gumami ne komplicirajte, za začetniško vožnjo in spuščanje adrenalina je dobra vsaka guma, ko pa preide v takorekoče divjanje v narekovaju, je čas za zamenjavo bolj športnih gum, važno je samo eno UŽIVATI PO SVOJIH ZMOŽNOSTI, MALO šVICA PUSTITI IN SEVEDA ADRENALINA, ja ja saj vem sedaj bodo pa kontra komentarji, pa je treba to pa to pa tisto pa ono, na koncu se ti že meša in še sam ne veš več kaj je prav in kaj ni prav, tako da po svojih zmožnosti in seveda uživanciji na pisti, PS je pa tudi kakšen pameten nasvet tudi upoštevati, seveda od takšnih ki imajo kaj pojma ne pa tisto nabijanje v prazno, Moj nasvet za začetnike, ZAČETI POČASI IN NA IZI, IN SEVEDA TO IMETI VENOMER V GLAVI )))))))))))))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 oba motorja sta zadosti hitra, glede gum pa ti jaz svetujem podobno kot pisec zgornjega posta, če ne bosta pretiravala ne bo hudega, bosta pa verjetno hitro našla limit gum, še posebej če bodo temperature višje, vsekakor ne več kot 5-6 krogov naenkrat vozit pa ne bi smelo biti težav LP Bajsi SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 najlepša hvala za odgovor pa bomo ksne slikce nalimal k bomo sli LP Pupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajder Objavljeno Januar 29, 2012 Deli Objavljeno Januar 29, 2012 Prikolico! Kdaj pa tud z kombijem kakor pride! Bi se priporočal drugače bo pa treba kakšen kombi kupit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Januar 30, 2012 Deli Objavljeno Januar 30, 2012 Samo še kako stopinjo manjka, pa da je lepo sončno pa bi lahko šli. Konec sezone 2010 smo vozili pri cca 11°C zrak in 13-14°C asfalt pri časih 1:15.XX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 30, 2012 Deli Objavljeno Januar 30, 2012 Upam da čez 14 dni počas bo taprava temperatura jest se že tresem od abstinence! SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Januar 31, 2012 Deli Objavljeno Januar 31, 2012 Upam da čez 14 dni počas bo taprava temperatura jest se že tresem od abstinence! Tud jast se s kombinizonim po hiši sprehajam če me sosedje vidijo me siguren odpelejo :grim SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 31, 2012 Deli Objavljeno Januar 31, 2012 Eni se tresejo , eni se sprehajajo in kažejo ha ha ha JAZ sem pa že namontirAL GRELCE IN GREJEM GUME . kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 31, 2012 Deli Objavljeno Januar 31, 2012 Eni se tresejo , eni se sprehajajo in kažejo ha ha ha JAZ sem pa že namontirAL GRELCE IN GREJEM GUME . Jaz sem pa gume komaj kupil SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 31, 2012 Deli Objavljeno Januar 31, 2012 Fantje, a nebi raj lopat prpravl? :lol: SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Februar 1, 2012 Deli Objavljeno Februar 1, 2012 Fantje, a nebi raj lopat prpravl? :lol: hahahah glede na vreme res tko kaze da bomo nakonc se maja kidal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 2, 2012 Deli Objavljeno Februar 2, 2012 hahahah glede na vreme res tko kaze da bomo nakonc se maja kidal ja seveda ampak na kratko, je treba mal kondicije nabrati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 12, 2012 Deli Objavljeno Februar 12, 2012 Lep pozdrav, drugi teden grem gor, imam fraj na prikolici casper7 in kewo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Februar 12, 2012 Deli Objavljeno Februar 12, 2012 Lep pozdrav, drugi teden grem gor, imam fraj na prikolici Kas ja nor ! Mi gremo drug teden smučat k bo mal mraz spustil . Po pameti če boš šel! SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 12, 2012 Deli Objavljeno Februar 12, 2012 Pridem z traktorjem, da splužmo, pa gremo en krog Lep pozdrav, drugi teden grem gor, imam fraj na prikolici Z traktorjem? SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Februar 12, 2012 Deli Objavljeno Februar 12, 2012 Lep pozdrav, drugi teden grem gor, imam fraj na prikolici A na štajerskem je že pomlad? SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Februar 12, 2012 Deli Objavljeno Februar 12, 2012 Jaz sem takoj za Pa da sprobam novo pridobitev, Racechrono + Qstarz 818XT, kako to na marofu deluje. Me pa malo bega, ker pri nas na štajerskem še kar lepo sneži . SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alex86 Objavljeno Februar 13, 2012 Deli Objavljeno Februar 13, 2012 Jaz sem takoj za Pa da sprobam novo pridobitev, Racechrono + Qstarz 818XT, kako to na marofu deluje. Me pa malo bega, ker pri nas na štajerskem še kar lepo sneži . Jst mam wayfinder+racecrono pa čist dober dela! Pa še en vmestno točko sem si dal na sred proge mal za primerjavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Februar 13, 2012 Deli Objavljeno Februar 13, 2012 Lep pozdrav, drugi teden grem gor, imam fraj na prikolici Kaj to, s snežnimi sankami? mal šale SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 14, 2012 Deli Objavljeno Februar 14, 2012 Se vsem opravičujem, mal sem vas podžgal pa da vidim reakcijo ha ha ha ; pa brez zamere , res pa je da sem že nestrpen ;( casper7 in Spider™ 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Februar 21, 2012 Deli Objavljeno Februar 21, 2012 počasi se pomlad prebuja in za vikend bojo že temperature tudi do +15°C . bo potrebno pohitet z predelavo lubice za pisto, pa da ga malo po marofu po kolenih potegnemo :kva2: . SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Februar 21, 2012 Deli Objavljeno Februar 21, 2012 počasi se pomlad prebuja in za vikend bojo že temperature tudi do +15°C . bo potrebno pohitet z predelavo lubice za pisto, pa da ga malo po marofu po kolenih potegnemo :kva2: . jest mam že vse pripravleno!!!!! Sam kurc k ta vikend delam!! HyperJack in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Februar 21, 2012 Deli Objavljeno Februar 21, 2012 zdej se bote pa že mogli počasi zmenit kdo bo rossi na marofu... konkurenca z številko 46 je zgleda ogromna žitko, kewo in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 21, 2012 Deli Objavljeno Februar 21, 2012 Veste kaj vam povem , Novi Marof čuvaj se nas :grim , vsi smo Rossiji , mater bodo gate trgal , tak ga bomo gnali jest mam že vse pripravleno!!!!! Sam kurc k ta vikend delam!! stari dober si to zrihtu, svaka čast počasi se pomlad prebuja in za vikend bojo že temperature tudi do +15°C . bo potrebno pohitet z predelavo lubice za pisto, pa da ga malo po marofu po kolenih potegnemo :kva2: . za zmenit se je pa gasa kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Februar 22, 2012 Deli Objavljeno Februar 22, 2012 zdej se bote pa že mogli počasi zmenit kdo bo rossi na marofu... konkurenca z številko 46 je zgleda ogromna Kjer ni faušije, je za vse dovolj. Lepo porihtan motor. kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se