Matej46 Objavljeno September 17, 2012 Deli Objavljeno September 17, 2012 Živijo, že kdo ve če je to soboto prosto na marofu? Je še tudi kdo za akcijo to soboto? LP M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Zgleda da bo ta vikend lepo vreme, je kaj interesentov za soboto 29.09. Je že kdo preverjal, če je fraj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Zgleda da bo ta vikend lepo vreme, je kaj interesentov za soboto 29.09. Je že kdo preverjal, če je fraj? Mas prikolico fraj?iz mb-ja krenes? jaz bi so samo se ne vem ce delam v soboto:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Zaenkrat je en plac na prikolici se fraj. grem iz MB, bom pa po vsej verjetnosti šel v soboto, ker v nedeljo nimam časa. po sedanjih napovedih je tudi vreme OK. Mas prikolico fraj?iz mb-ja krenes? jaz bi so samo se ne vem ce delam v soboto:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Lep pozdrav pjebi in dekline, sm klical in je steza za soboto rezervirana za avte je pa v nedeljo fraj. Sm mel namen it dol pa sm poklical in je tk rekla tak da sobota 29.9. odpade edin nedelja??? Lep pozdrav pa javte kk je ker zainteresiran Josip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 pol bo v nedeljo fajn svinjsko..k z avti ne vozjo lih sam po asfaltu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 pol bo v nedeljo fajn svinjsko..k z avti ne vozjo lih sam po asfaltu Pol pa zjutri za ogrevanje en krog na rolerjih z metlo gsxf750 in fasttrack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 P.S.: Gregs je tako hiter, da mu še drsniki odpadajo iz kombinezona In to ze v boksih, na pisti pa sam prasina :grim Fantje, vi se kar norca delajte iz nas starcev... pa še s sport touring gumami na sport tourerjih... medtem ko okoli neke pistaške rakete švigajo... Moram pa priznati, da Z8 interact gume držijo presenetljivo dobro tudi malo hitrejši ritem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 29, 2012 Deli Objavljeno September 29, 2012 In to ze v boksih, na pisti pa sam prasina :grim Pa ne samo to! in to na KTM-u (Duke)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uppercuter Objavljeno September 29, 2012 Deli Objavljeno September 29, 2012 Gre kdo jutri motorirat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno September 29, 2012 Deli Objavljeno September 29, 2012 Gre kdo jutri motorirat? Prideva iz LJ. Upam, da nas bo vreme obogalo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 29, 2012 Deli Objavljeno September 29, 2012 kr še mal potrenirejte ja..pol pa pridem pogledat če že znate pismu..še kr mi ne rata se zbrcat na ta kos asfalta..mogoče pa bo letos enkrat..sej nekej cajta je še.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jemcek Objavljeno Oktober 2, 2012 Deli Objavljeno Oktober 2, 2012 jutri namerava iti s kolegom ali dvema na Marof, če je še kdo za družbo, naj pride! vreme zgleda obetavno, pista je frej sem poklical. tetica pride odpret ob 11h, če bi hotu bit kdo prej naj jo pokliče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Oktober 2, 2012 Deli Objavljeno Oktober 2, 2012 Mislim da tam okoli 7 motoristov, (če nebo kdo repa med noge stisno) iz štajerskega konca gremo za vikend (sobota ali nedelja ) na Marof.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Mislim da tam okoli 7 motoristov, (če nebo kdo repa med noge stisno) iz štajerskega konca gremo za vikend (sobota ali nedelja ) na Marof.. Kaj se peljete z motori ali motori na prikolicah?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 V nedeljo je zasedeno ker je neka tekma, v soboto pa prideva iz LJ tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Te zna bit gužva v soboto. Se bo dalo normalno vozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Te zna bit gužva v soboto. Se bo dalo normalno vozit? Jaz sem bil 9.9 pa nas je blo cca 10. Plus še en moto klub cca 25 motorjev, tako da smo imeli 3 skupine karti, mi in moto klub(Vsaka skupina 20 min). Če gledamo je to kr gužva ampak v toku celega dneva sem se navozil še in še. Tak da ni potrebe po strahu za gužvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Te pa tak vredi:D jaz sem bol začetnik v tem pa me je že panika grabla:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Mi bomo jutri doli, če se želi kdo pridružit vabljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno Oktober 3, 2012 Deli Objavljeno Oktober 3, 2012 Mi bomo jutri doli, če se želi kdo pridružit vabljen ups, glede na uro objave, danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Oktober 4, 2012 Deli Objavljeno Oktober 4, 2012 V nedeljo je zasedeno ker je neka tekma, v soboto pa prideva iz LJ tudi. Lepo, pridem še jaz. PS: se spet priporočam za en posnetek in oceno linije :grim . Bo sedaj malo bolj spodobna z 1.16.x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Oktober 4, 2012 Deli Objavljeno Oktober 4, 2012 Kaj se peljete z motori ali motori na prikolicah?? na prikolicah.. jaz mam na prikolici eno mesto fraj.. če bi šel zraven, piši na zs pa nabašem še tebe pa pičimo No, te pa se vidimo v soboto, tisti kiri pridete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Oktober 4, 2012 Deli Objavljeno Oktober 4, 2012 Oziroma če je kateri drug kandidat, ki je iz okolice Maribora in ma željo it polek na mi javi na 041-353-241. Pač kiri bo prej javi tisti gre polek. Lp, N Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Oktober 4, 2012 Deli Objavljeno Oktober 4, 2012 Jaz grem s punco dol. grema vsak s svojim dol brez prikolice. Upam samo da bo vreme zdrzalo. Eno vprašanje še tak na brzino. Na gp racerki zadnji imam na robovih še 1.5-2mm profila ob straneh bo dovolj za en marof še ali ne?je pa trdota E. časi pa tam 1.18 in gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se