Rock-46 Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 Kakor kaže bo vreme v soboto v kurcu, fak fak Baje ja... a gremo v petek? nedelja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 Kakor kaže bo vreme v soboto v kurcu, fak fak kje si pa to gledal? jaz po vseh prognozah vidim pretežno jasno, brez vetra, 19st.C....če bo pa res slučajno kaj sralo pa nedelja seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Fantje, po trenutnih napovedih bo v soboto fantastično lepo vreme, skoraj brezvetrje, tako da samo gasa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Fantje, po trenutnih napovedih bo v soboto fantastično lepo vreme, skoraj brezvetrje, tako da samo gasa! Gregs-prideš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Tokrat mislim, da me še ne bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 (popravljeno) Naj se javijo pacienti za v soboto, da vidim če se splača iti gor, ker sameval več NE BOM, mi je dolgčas Popravljeno Marec 21, 2012. Popravil SANJIN-MIXON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Naj se javijo pacienti za v soboto, da vidim če se splača iti gor, ker sameval več NE BOM, mi je dolgčas Tudi ti ne greš nikamor ker nimaš gum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Tudi ti ne greš nikamor ker nimaš gum imam en komplet rabljenih še na zalogi, so mi prijatli odstopili, vendar vidim da ne bo nobenega, pa sem tud jaz prestavil na kak drug dan, grem pa mojo ljubico na dveh kolesih peljati na sprehod do morja, tak da bagio si vabljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Berem da kar nekaj veš o tej amortizaciji? Bi bil tok dobr in mi v soboto malo na hitro razložil, da bom malo testiral nastavitve ) sorry stari ne grem, pa drugič se vidmo, sam verjamem da bodo drugi dali ti kak nasvet, verjemi so vsi ko so gor od slovencev dobrega srca in si pomagamo če se le da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 imam en komplet rabljenih še na zalogi, so mi prijatli odstopili, vendar vidim da ne bo nobenega, pa sem tud jaz prestavil na kak drug dan, grem pa mojo ljubico na dveh kolesih peljati na sprehod do morja, tak da bagio si vabljen Žal predaleč,moram bit ob 15.00 doma,pa drugič,hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Žal predaleč,moram bit ob 15.00 doma,pa drugič,hvala ni panike, pa naslednjo furo skupaj, aja iščem vezo iz kamnika za dunlop, verjetno bo prava cena, ti javim ko zvem, sicer vem da imaš zalogo, sam za na cesto mislim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 ni panike, pa naslednjo furo skupaj, aja iščem vezo iz kamnika za dunlop, verjetno bo prava cena, ti javim ko zvem, sicer vem da imaš zalogo, sam za na cesto mislim seveda,super,javi prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 seveda,super,javi prosim pa na marof bi tudi lahko šel al ti je pod častjo da bi še tam dirkal ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 sorry stari ne grem, pa drugič se vidmo, sam verjamem da bodo drugi dali ti kak nasvet, verjemi so vsi ko so gor od slovencev dobrega srca in si pomagamo če se le da Ok, pa drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 jst bom ziher gor v soboto, če le ne bo dež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 jst bom ziher gor v soboto, če le ne bo dež fajn se vozte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 fajn se vozte ja kaj se bote zdaj pa vsi usrali ali kaj :mellow: , edino Rock-46 je še resen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 ja kaj se bote zdaj pa vsi usrali ali kaj :mellow: , edino Rock-46 je še resen jebi ga sem spraševal kdo gre, pa nič ha ha, glej vse se še lahko obrne, pa bo ja bolje če ti ne bo kdo napoti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 a kdo ve kdaj bo marof odprt ta vikend, mislim če bo sploh odprt ter od kdaj do kdaj je ponavadi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 23, 2012 Deli Objavljeno Marec 23, 2012 a kdo ve kdaj bo marof odprt ta vikend, mislim če bo sploh odprt ter od kdaj do kdaj je ponavadi??? najbolje je da sam pokličeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 23, 2012 Deli Objavljeno Marec 23, 2012 najbolje je da sam pokličeš A A kdo ve kam je izginila cifra za poklicat? včas je bla v naslovu teme ? oz če jo kdo ima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r1polzek Objavljeno Marec 23, 2012 Deli Objavljeno Marec 23, 2012 Jaz kličem kar direkt gospo na Marof 00385-91-9076-744 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 23, 2012 Deli Objavljeno Marec 23, 2012 Jaz kličem kar direkt gospo na Marof 00385-91-9076-744 Hvala, sem klical. Jutri od 10 do 18 ure exe`FZS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 No sem tud jaz sprobal ta Marof . Hvala še enkrat kompaniji kateri sem se kr mal "uštulu" za družbo. menda bojo tud slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 No sem tud jaz sprobal ta Marof . Hvala še enkrat kompaniji kateri sem se kr mal "uštulu" za družbo. menda bojo tud slikce ti je bilo všeč, no to je lepo slišat, čakamo pa na slike in dogajanja, je bila gužva, kakšno je vreme bilo itd itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se