Nejc Bošnjak Objavljeno Januar 7, 2012 Opozori Objavljeno Januar 7, 2012 živjo! a mi lahko kdo pove za kake večje moto odpade v italiji ali pa tudi va kateri drugi državi.
marcc Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 (popravljeno) Ne v ptuju-MOTOSPIRIT. Sem že kupoval od njih.Zelo prijazno osebje,vse se da zmenit,res vsaka čast!!!! Telefonska: 386 (0) 41 445 643 ali 386 (0) 51 418 393 Drugače pa obstaja striček google Popravljeno Februar 23, 2012. Popravil marcc
KeC Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jao Sayo, so ti napisali, da je moto odpad, zakaj ne verjameš. A boš meni verjel, če ti napišem, da sem bil tam in videl zadevo majo ravno eno Varo čisto na začetku parkirano.
marcc Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Če vrjameš al ne,sem videl mogoče samo dva do tri skuterje.Največ je SS,SP,.....Vse ni da ni!
sayo Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jao Sayo, so ti napisali, da je moto odpad, zakaj ne verjameš. A boš meni verjel, če ti napišem, da sem bil tam in videl zadevo majo ravno eno Varo čisto na začetku parkirano. Na netu sem vidu da imajo samo dele za skuterje
Jure Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Na avtopika netu imajo pod kategorijo karambolirano cel kup razbitih in okvarjenih motorjev, ki jih prodajo v celoti ali po delih.. Res vse sorte.
Buschi Objavljeno Junij 9, 2012 Opozori Objavljeno Junij 9, 2012 Tudi sam imam vprašanje: baje je na drugi strani Sežane ca 1km v italijansko stran en moto odpad. Sem iskal po Guglu, pa nič našel. Ve kateri kaj o tem oz če mi lahko kateri pomaga: rabim mašino od ETX-a(mi je do konca zamlelo menjalnik).
Moto AS Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Tudi sam imam vprašanje: baje je na drugi strani Sežane ca 1km v italijansko stran en moto odpad. Sem iskal po Guglu, pa nič našel. Ve kateri kaj o tem oz če mi lahko kateri pomaga: rabim mašino od ETX-a(mi je do konca zamlelo menjalnik). Ima etx rotax 123 motor? Imam dele!
Buschi Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Ne, 122. Pa gre kaj križem? Trije mi iščejo po italiji, pa ne znajo najdit.
Kremenčkovi Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 pri moto spirit sem bil 3x, vedno odšel zadovoljen, najbolj trejič ,ko mi je sasa podaril števec zajlo. V ponedeljek ali torek grem spet tja po nekaj plastik in ogledala. Motorjev ima na zalogi res veliko, oglase pa na avto netu.
Buschi Objavljeno Junij 17, 2012 Opozori Objavljeno Junij 17, 2012 Fantje, resno vprašanje: imata rotax 122 in rotax 123 iste menjalnike...guglanje mi je našlo samo razlike v cilindrih. Hvala.
Kras Objavljeno Junij 17, 2012 Opozori Objavljeno Junij 17, 2012 Tudi sam imam vprašanje: baje je na drugi strani Sežane ca 1km v italijansko stran en moto odpad. Sem iskal po Guglu, pa nič našel. Ve kateri kaj o tem oz če mi lahko kateri pomaga: rabim mašino od ETX-a(mi je do konca zamlelo menjalnik). Ja en odpad pa je res 1 km najprej od fašista, sam na tem odpadu imajo vse razno avto, en bager, skuterje in krose. Odpad ima večino samo avtomobile pa italijanske razbite skuterje, mal težko boš za svoj motor našu dele. Lp
DXR16 Objavljeno September 21, 2014 Opozori Objavljeno September 21, 2014 Ma pri vsej tej šari dobiš tudi TOMOS notr.Se stavim,da je edini tam,ki še vžge... KilleRBee 1
DXR16 Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 (popravljeno) Kje je to slikano? To je en odpad nikje blizu Udini. Sem iskau pa neki moto odpad pri Rimu,ki je ful velik in sem slučajno naletu na ta odpad in to sliko z avtomatikom... Popravljeno September 23, 2014. Popravil DXR16
mashine Objavljeno September 24, 2014 Opozori Objavljeno September 24, 2014 To je en odpad nikje blizu Udini. Sem iskau pa neki moto odpad pri Rimu,ki je ful velik in sem slučajno naletu na ta odpad in to sliko z avtomatikom... Kje je ta odpad blizu udin?
DXR16 Objavljeno September 24, 2014 Opozori Objavljeno September 24, 2014 Kje je ta odpad blizu udin? Jast točno ne vem,ker nisem biu tam,se pa lahko provam pozanimat,ko srečam enega majstra in sporočim...
Izprijenec Objavljeno Marec 19, 2021 Opozori Objavljeno Marec 19, 2021 A ve kdo zdaj kje je tam moto odpad v italiji... rabil bi motorno gred od malaguti madison 400 ... albero biella motore.. katastrofa ta italijanščuna..
Bostjan L Objavljeno Marec 19, 2021 Opozori Objavljeno Marec 19, 2021 Bil sem pred nekaj leti v Trstu. Imeli so veliko delov za skuterje Z bagerjem so jih dajali na kup Autodemolizioni Fratelli Zampa S.n.c.
Erikcslo Objavljeno Julij 30, 2021 Opozori Objavljeno Julij 30, 2021 Mislim, da je Holandska stran - so združili odpade in naredili web - stran! https://www.boonstraparts.com/it
Darko3g Objavljeno Julij 30, 2021 Opozori Objavljeno Julij 30, 2021 Pa slovenski jezik lahko izbereš, in potem za Pustolovca 900 firme Zmagoslavje iščeš vrečo za cisterno: Mavti, thumper, GregorM in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se