TBoxer Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Resnicno super motor...ni kaj za dodat [/media] To ti je feature... kot pri Bondu ali superkarju Kitt... če nisi pravi te skipa dol...
maus Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 no ja .. za faracajk je dober :lol: DAMI34 in anja37 2
maus Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Js bi pa rada napisala, zakaj nočem kawasakija pa se ne upam... :xx: napiš :evilgrin: če upleš :jezen pridem tudi na dom :krneki: corser in DAMI34 2
BelaStrela Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 ok, ne zastopim čizheadov... ampak nad vtičnco je zgleda navdušen! mausi, sej pravm d ne upam. :xx:
biker77 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Popravi me. v vtičnico jo je porinu al se pa mogoče bmw tok segreje že sam ko kontakt daš anja37 in nejcgs 2
yamaha2025 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Resnično se v glavnem govori le o GS-u, kot bi to bil edini Bmw proizvod. Ko ti takole GS spolzi po kamnih...hm, verjetno bi japonski motocikli zdržali take udarce, prevračanja po kamnih, skalah al kako?
Darko3g Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Še en razlog, da ga ne bi kupil - sem nekadilec (da ne limam smeškotov in ostalih kozlarij - vsi moji posti v tej temi so neresni). Sicer pa je R1200R precej drag, velik in neroden vžigalnik - moraš prej pol ure furat, da lahko prižgeš čik. Če bi pa take vžigalnike talali sponzorsko, pa bi morda celo začel kadit.
gift Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Resnično se v glavnem govori le o GS-u, kot bi to bil edini Bmw proizvod. Ko ti takole GS spolzi po kamnih...hm, verjetno bi japonski motocikli zdržali take udarce, prevračanja po kamnih, skalah al kako? Kot sem napisal, z japoncem preskočiš, šaltaš eno dol pa gas Btw. Kardana ti ne ftrga
biker77 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Še en razlog, da ga ne bi kupil - sem nekadilec (da ne limam smeškotov in ostalih kozlarij - vsi moji posti v tej temi so neresni). Sicer pa je R1200R precej drag, velik in neroden vžigalnik - moraš prej pol ure furat, da lahko prižgeš čik. Če bi pa take vžigalnike talali sponzorsko, pa bi morda celo začel kadit. to da je velik in neroden se ne bi strinjal..da je precej drag pa anja37 1
anja37 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 ...za mene je bmw premali,tko da... :lol: .)
BelaStrela Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 to da je velik in neroden se ne bi strinjal..da je precej drag pa To se pa tudi js strinjam. Lahko pa povem, da obilno vrne.
maus Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 To se pa tudi js strinjam. Lahko pa povem, da obilno vrne. seveda ... ko ležiš na plaži, opravlja servisna in domača opravila :lol: DAMI34, lajbn in I30 3
DAMI34 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 ...za mene je bmw premali,tko da... :lol: .) anja, ma ne za tiste stvari, bmw je za vozit...pa ne morš vsega med noge ftaknit, pa trdit, da je premalo, no... I30, Kmet2, BelaStrela in 1 other 4
anja37 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Jao dami,kako si pokvarjen,sam svoje povem,drgač nimam nč proti bmw-jam,tko da....
DAMI34 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Jao dami,kako si pokvarjen,sam svoje povem,drgač nimam nč proti bmw-jam,tko da.... koko, da ne? Premali ti je, a se spomniš? Kmet2 in yamaha2025 2
anja37 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 koko, da ne? Premali ti je, a se spomniš? Pismo,ma motor....
I30 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 (popravljeno) Pismo,ma motor.... ma motor ma, seveda ga ma. Ponavad na baterije. Za ta lene, ta pridne in eko majo pa une na ročni pogon. Popravljeno November 5, 2012. Popravil I30
BelaStrela Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Ja, se strinjam... dosti lažji in manjši je od fazerke...
maus Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 (popravljeno) Ja, se strinjam... dosti lažji in manjši je od fazerke... a na splošno al si mislila na LT-ja Popravljeno November 5, 2012. Popravil maus
maus Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 a ne teče beseda o R-u? kje DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 a ne teče beseda o R-u? A sploh še teče al je na servisu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se