krucymucy Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Ugodno prodam bakrene zlebove! pik1, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 a si opazil krucymucy, zdaj ko smo pa začeli z bosanci se pa snecer skriva... ajajaj... BelaStrela in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Ne bi rad, da me na domu obiščete, ker enkrat so me že in je šel žleb thumper, Kmet2, corser in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Ne bi rad, da me na domu obiščete, ker enkrat so me že in je šel žleb ja valda, če so pa vidli, da če Kawlna pljunejo, nema kruha thumper, krucymucy, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 taman za bosanca... pik1, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Pa kaj je teb Triumph čist cel humor pobral...........Triumph mah ja no sej te razumem Pa kaj je koj k .... , tebi človek božji? Poleg kompletne zajebancije, ravno ti smrtno resno vzameš moj komentar!! Ignorioraj drugič! Zgleda da! ma ni pobral... se mu ne da sklont ...pa dolgcajt k nč ne crkne...kaj čš ... sam niste še dorasli tolk globokemu sarkazmu .... jst sm pa tud vesel ko vas včasih mal zamorim ... breitner - a to si že slišal da večja ko je zajebancija več resnice je v njej? pa če ti en reče da ti je babo nategnu - se ne gre z metrom čekirat ampak s kolom... . I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 taman za bosanca... Kolk si si jih pa kupil motozajebant, daneb in krucymucy 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Jaz sedaj končno poznam zgodovino BMW tovarne. Prvo so delali avione Potem so delali motorje. Na koncu so začeli delat še avte! in to zato , da so se lahko po pokvarjene motorje z njimi vozili! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Jaz sedaj končno poznam zgodovino BMW tovarne. Prvo so delali avione Potem so delali motorje. Na koncu so začeli delat še avte! in to zato , da so se lahko očkati po pokvarjene Kwake od sinčkov z njimi vozili! :grim Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 kaj pa pol? dolenjski brazilc' Ložki Gonič daneb, thumper in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ne bo držalo, kwake se žal ne kvarijo daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 (popravljeno) Kolk si si jih pa kupil Dovolj, tudi za tebe in tvojega Bosanca Krucymucy-ja Popravljeno Oktober 18, 2013. Popravil gift Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Dovolj, tudi za tebe in tvojega Bosanca Krucymucy-ja Hvala Bosanc daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 ne bo držalo, kwake se žal ne kvarijo Ja čisti dolgčas! Sem moral takrat čakati metrski sneg, da sem imel izgovor ga malo razstavit in generalno očistit: DAMI34 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Mater jager, ti pa maš cajta..Še maš kr zrx-a? Ja čisti dolgčas! Sem moral takrat čakati metrski sneg, da sem imel izgovor ga malo razstavit in generalno očistit: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Ja čisti dolgčas! Sem moral takrat čakati metrski sneg, da sem imel izgovor ga malo razstavit in generalno očistit: Jaz cistim z vodo in samponom, ti pa z gajbico kosov zraven. Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Dovolj, tudi za tebe in tvojega Bosanca Krucymucy-ja Krucy je Romunski cigan DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Uf,uf grozljivka........še dobr ,da nisem celih 15 min gledal solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Uf,uf grozljivka........še dobr ,da nisem celih 15 min gledal kaj dela z rikekim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Drugi sploh niso vozili, ded na gski pa na 100%, komaj je prehitel motor s sopotnikom Raje si to poglej, prava razgibana steza, kjer pride do izraza vožnja in lega v ovinkih, ko na ravnini ni šans. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Drugi sploh niso vozili, ded na gski pa na 100%, komaj je prehitel motor s sopotnikom Raje si to poglej, prava razgibana steza, kjer pride do izraza vožnja in lega v ovinkih, ko na ravnini ni šans. tule bi jih šele nascal.... on s sopotnico je imei itaq premalo KW... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Al pa tukaj, kaj bi jim gska delala... Popimpani er6 http://youtu.be/4AdbRSHHQwY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Ja čisti dolgčas! Sem moral takrat čakati metrski sneg, da sem imel izgovor ga malo razstavit in generalno očistit: . . .... hahahahahahahahaha .... ....hudooooo.... .... stari, k da bi ti ga cunami skup znosu ... krucymucy, daneb in MihaGS 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 . . .... hahahahahahahahaha .... ....hudooooo.... .... stari, k da bi ti ga cunami skup znosu ... Sej tok delajo na Japonskem,zmečejo dele po obali ,pokličejo domačega vrača in prikličejo cunami............evo serija je narejena,v petek so mal slabši modeli,ker vrač dela čez vikend za BMW pik1, thumper in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se