motolover Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Tujci se ne pozdravljajo tako pogosto, kot pri nas. Jih čisto razumem, saj se veliko vozijo tudi vsakodnevno iz potrebe, ne kot mi, ki se vozimo samo za užitek. Potem pa pride do Slovenije in od Vrhnike do Obale lahko vozi stalno samo z desno roko, če hoče vse pozdraviti. Po moje je prav srečen, ko pride ven iz te motoristične gužve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Glavo sem naprodaj nosil, ponoci, sam, cez gozdove notranjske. se ti vidi, da BMW-ja voziš, ker spet pravljice pripoveduješ cikadina, Snečer, bosa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Pojdi malo v severno Evropo in Anglijo pogledati. Večina se vozi zaradi potreb in nihče se ne pozdravlja. Pozdravljajo se nedeljski vozniki, ostali večinoma ne. Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Men je ubistvu vseen, kdo odzdravi... Jaz jih vedno pozdravim, odgovorov pa bore malo Pozdraviti je vljudno, odzdraviti je dolžnost! Če bi mu pa kazal naj počasneje vozi, da na naslednem ovinku stoji radar bi pa kurac bil vesel, da sem mahal, ko blesav... thumper in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Včasih je res problem, ker eni tako mahajo, da ne vem ali je radar, nesreča ali samo pozdravljajo. Morali bi se zmeniti za neke univerzalne znake, ki bi imeli določen pomen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Včasih je res problem, ker eni tako mahajo, da ne vem ali je radar, nesreča ali samo pozdravljajo. Morali bi se zmeniti za neke univerzalne znake, ki bi imeli določen pomen. 1x poblendaš je pozdrav...noro blendaš je policija daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Ja res, samo bolje bi bilo kak znak z roko, ker eni blendajo tudi samo zato, ker so veseli ali ker vidijo BMWja. Jaz ob radarju ali kontroli pokažem z dlanjo počasi gor dol, naj upočasni. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 BMW motoristi teh znakov ne bi razumeli,ker so tako tehnično napredni bi mislili da jim blendaš v morsejevi abecedi pozdrav. thumper in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Odkar vozim (tudi) BMW, ne razumem nič. Se samo ukvarjam z gumbki in gledam se v ogledalo ali na značko na motorju. Ja, včasih pogledam tudi naokoli ali me res vsi vidijo, kak jack sem. thumper in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Teli so imeli nekaj proti BMW-ju... http://www.youtube.com/watch?v=5cqzOo6B0Ic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Te modeli so v povprečju stari 70let,brez palce že težko stojijo,z eno roko držat za krmilo je pa tud cela znanost saj jih trese. vsaj 40% je mlajših od mene ... a ti men prauš de sm str al kua ?? Pojdi malo v severno Evropo in Anglijo pogledati. Večina se vozi zaradi potreb in nihče se ne pozdravlja. Pozdravljajo se nedeljski vozniki, ostali večinoma ne. zame je vsak da ko se lahko peljem - nedelja! pa tud če je tork.. Ja res, samo bolje bi bilo kak znak z roko, ker eni blendajo tudi samo zato, ker so veseli ali ker vidijo BMWja. Jaz ob radarju ali kontroli pokažem z dlanjo počasi gor dol, naj upočasni. jst se tolk sklonim na levo stran da skoraj z roko podrsam po asfaltu..pol pa tist nasprot iz samga strahu , ko vidi kako začne mopi po svoje plesat na pouno zabremza k cvikne da bom padu pa v njega treščil - tko de če ne šteka pa je vsaj rezultat ta pravi... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Stran številka 400 :hooray: pa se šele dobro začenja španske nadaljevanke ne sežejo do kolen ja nekaj je res... če ne bi bila to "premium" znamka in če ne bi imeli čisto nobenih težav se ne bi dvigovalo toliko prahu ... ne skrbi o skuterjih še dooolghoooo ne bo tolk obsežne teme.. Ja no,no ja ,ja kaj bi pa potem mi na motosvetu počeli in brali če ne bi bilo teh tem BMW ima sedaj tudi skuterje tako da je upanje, da tudi skuteristi pridemo do podobne teme :hooray: pik1, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Ja no,no ja ,ja kaj bi pa potem mi na motosvetu počeli in brali če ne bi bilo teh tem BMW ima sedaj tudi skuterje tako da je upanje, da tudi skuteristi pridemo do podobne teme :hooray: Mavti, ne morete.... Lahko pridete samo do teme, Zakaj nebi imel skuterja Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Ja no,no ja ,ja kaj bi pa potem mi na motosvetu počeli in brali če ne bi bilo teh tem BMW ima sedaj tudi skuterje tako da je upanje, da tudi skuteristi pridemo do podobne teme :hooray: itak da je tema vse na kar se bmfl podpiše Mavti, I30, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Za dobrim konjem se vedno kadi,Kawasaki se vozi,BMW pa na servisu čepi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Za dobrim konjem se vedno kadi,Kawasaki se vozi,BMW pa na servisu čepi. .... še en, k nima dnarja za bimerja .... Terier, daneb, motozajebant in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) .... še en, k nima dnarja za bimerja .... To je tudi res!Če kupim motor,ga kupim da se vozim in ne popravljam,ja denarja ne mečem stran. Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil Terier Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 To je tudi res!Če kupim motor,ga kupim da se vozim in ne popravljam,ja denarja ne mečem stran. ... ja, včasih ga morš pač tud mal stran vržt, da so ti lahko drugi fouš ... DAMI34, krucymucy in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) ... ja, včasih ga morš pač tud mal stran vržt, da so ti lahko drugi fouš ... Saj to je poanta Bmflarjev. Da mislijo, da jim je kdo folš. Ej, ej jej, pomilovanje ni isto kot folšija! Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil I30 Terier, thumper in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Saj to je poanta Bmflarjev. Da mislijo, da jim je kdo folš. Ej, ej jej, pomilovanje ni isto kot folšija! Točno tako,tud men se smilijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) Točno tako,tud men se smilijo. Upam da bos kdaj za kofe dal vsaj ... Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil krucymucy pik1 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) Upam da bos kdaj za kofe dal vsaj ... Terier, dej mu no za ta kofe, on ma še 31 obrokov "financiranja" za odplačat! Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil I30 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Upam da bos kdaj za kofe dal vsaj ... Ni problema. Terier, dej mu no za ta kofe, on ma še 31 obrokov "financiranja" za odplačat! Jaz pa 32. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Terier, dej mu no za ta kofe, on ma še 31 obrokov "financiranja" za odplačat! V naslednjih treh letih odplacam, pol pa po novga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 ... ja, včasih ga morš pač tud mal stran vržt, da so ti lahko drugi fouš ... sej sm vm fouš, za vsa vaša srečanja, pa ko vam kavo na servisih gratis talajo, tok sm vm foš, da bom bimrja kupu I30, daneb in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se