solorider Objavljeno November 10, 2013 Deli Objavljeno November 10, 2013 Svoje znanje obvladovanja motocikla je plačal z okoli 200 zlomov kosti. Auuuččč... lepo ga je gledat kako obvlada to težko mrcino... RYDER, daneb in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 10, 2013 Deli Objavljeno November 10, 2013 Svoje znanje obvladovanja motocikla je plačal z okoli 200 zlomov kosti. Njegovo obvladanje motocikla je vredno vsakega zloma solorider, daneb in RYDER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 (popravljeno) Upam, da ne bo S1000R samo zato, ker je tako poceni tudi zanic, kot recimo Z1000 al pa CB1000R. Popravljeno November 11, 2013. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Svoje znanje obvladovanja motocikla je plačal z okoli 200 zlomov kosti. To o zlomih je slaba tolažba za nas, ki ne obvladamo. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Upam, da ne bo S1000R samo zato, ker je tako poceni tudi zanic, kot recimo Z1000 al pa CB1000R. Po moje bo 2x boljši v vsem. maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Upam, da ne bo S1000R samo zato, ker je tako poceni tudi zanic, kot recimo Z1000 al pa CB1000R. mah kje .. to bo najboljši motor vseh časov doslej daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2013 mah kje .. to bo najboljši motor vseh časov doslej Vidim,da ste Kawasakijevci postali pametnejši daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Upam, da ne bo S1000R samo zato, ker je tako poceni tudi zanic, kot recimo Z1000 al pa CB1000R. To ne bo motor ... to bo nadmotor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Vprašanje kdo ga bo znal vozit. NADkrucy? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Vprašanje kdo ga bo znal vozit. NADkrucy? nihče ... to ne bo za vozit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 (popravljeno) Po moje bo 2x boljši v vsem. Taka so pricakovanja. mah kje .. to bo najboljši motor vseh časov doslej Slabse je ze tezko kot tisto dvoje kar sem imel prej. Vidim,da ste Kawasakijevci postali pametnejši Se zadnja in edina prednost, cena, je izpuhtela, zdej so v "sarcasm mode" preklopili. To ne bo motor ... to bo nadmotor! Vsaj z Bistre ni. Vprašanje kdo ga bo znal vozit. NADkrucy? Peljat mende ja se bom znal, saj je za evropejce narjen. Popravljeno November 11, 2013. Popravil krucymucy Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ne verjamem, da je to za Evropejce, to je za dežele, kjer je prevelika nataliteta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ne verjamem, da je to za Evropejce, to je za dežele, kjer je prevelika nataliteta. Aha, za na Stajersko potem. pikolo in lajbn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ni to za tebe krucy, še kakšna 2 jurja boš moral dat, da bo vozno, da zamenjaš spredaj in zadaj vzmetenje. Oehlins kaffe edition. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Precej se naredi ze z zamenjavo vzmeti v prednjih teleskopih, pravilno izbiro viskoznosti olja in z zamenjavo zadnjega amortizerja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Jaz imam od firme Showa na motorju. Po moje je nujno za menjat, kaj praviš? ker sam nimam občutka, da je kaj narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Jaz imam od firme Showa na motorju. Po moje je nujno za menjat, kaj praviš? ker sam nimam občutka, da je kaj narobe. Verjamem da nimas obcutka. TakeALookAround in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Jaz imam od firme Showa na motorju. Po moje je nujno za menjat, kaj praviš? ker sam nimam občutka, da je kaj narobe. Jajca, js bi takoj menu za öhlins ali pa vsaj WP Kmet2 in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Jaz imam od firme Showa na motorju. Po moje je nujno za menjat, kaj praviš? ker sam nimam občutka, da je kaj narobe. čeb bi se hitrej vozil, bi mel SHOW, zdaj veš od kod izvira ime za tvoje komponente krucymucy in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 mah kje .. to bo najboljši motor vseh časov doslej Vidim,da ste Kawasakijevci postali pametnejši Itak sem se zajebaval ... tema za nabijanje .... lagau sm buahahahaha :krneki: daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 čeb bi se hitrej vozil, bi mel SHOW, zdaj veš od kod izvira ime za tvoje komponente Hitreje se ni dovoljeno voziti, zato je to brezpredmetno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Verjamem da nimas obcutka. Ja pol tudi z drugimi ne bi občutil razlike, razen v denarnici. Res pa je tudi, da se ne vozim na "ride", da bi lahko dobil prvovrstni občutek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Hitreje se ni dovoljeno voziti, zato je to brezpredmetno. V bistvu je dovoljeno. Ja pol tudi z drugimi ne bi občutil razlike, razen v denarnici. Res pa je tudi, da se ne vozim na "ride", da bi lahko dobil prvovrstni občutek. Meni bolj zgleda da ne hodis v ovinke sploh. Ali je obcutek posledica ali vzrok pa ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ne hodim v ovinke, lepe se peljem, zvozim in normalno naprej. Še ni blo ovinka, da ga ne bo zvozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Ne hodim v ovinke, lepe se peljem, zvozim in normalno naprej. Še ni blo ovinka, da ga bi zvozil. Sem popravil namesto tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se