Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Nimam bmwja. Po registraciji bi rekel, da je Primorc. Včasih me fascinira, ko vidim, da nekateri živijo 10 let za nami in po registrski oznaki sklepajo iz kje je lastnik registriranega vozila Kmet2, thumper in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Včasih me fascinira, ko vidim, da nekateri živijo 10 let za nami in po registrski oznaki sklepajo iz kje je lastnik registriranega vozila NIti ne. Predvidevam, da nekdo, ki kupi moped z MB registracijo takoj teče po novo tablico iz njegovega okoliša. NI samo zakonodaja za predvidevat, temveč tudi človeška (slovenska) čud. Seveda pa bi dotični komot bil štajerc, ki ga je sram in je KP registracijo ohranil. No ja, variant je več. Ta objava je zato, da ne boš preveč pameten v tej temi, ker to pa res ne paše sem. daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Ok če si res tok ponosn na okolje iz katerega si zamenaš. Ampak živimo v časih k se je folk usaku € težko odpove. Js nism tablce menu pa mi je gor pisal MB-NK 89 Pa sm iz okolice Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Včasih me fascinira, ko vidim, da nekateri živijo 10 let za nami in po registrski oznaki sklepajo iz kje je lastnik registriranega vozila Eno je sklepanje, domnevanje, drugo gotovost in prepričanje. Lahko je bil dejansko tujec z najetim vozilom. Morda pa gre celo z lastno tablico po naročilu, ki ni prenosljiva. Pa ne napiše se "iz kje", ampak "od kod". Naj ga Borutt preveri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Možnosti je veliko. G. Snecer vidim da ste strokovnjak na nešteto področjih. Mi prosim razložite razliko med vprašalnicama "iz kje" in "od kod"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 "iz kje" je nepravilno in nima nobenega pomena, razen v kakšnem slengu. Pojavljajo se še variante "s kje", "s kod" itd... Edino pravilno pa je "od kod". Verjamem da ne veš, saj je tudi na javni televiziji polno napak, poleg katastrofalnega naglaševanja, ki je verjetno posledica branja iz zaslona, brez uporabe možganov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Kaj pa lahko pricakujes drugega od FDV-jevcev ... Diplomske imajo o bureku recimo pikolo, pik1, cikadina in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Hvala za razlago slovnice in poduk o delu na televiziji. Moti me samo vaše subjektivno mnenje, da živim za televizijo. Js grem na FDV... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Kot bodoči FDVjevec bi moral šteti za obvezno gledanje poročil na javni in komercialni televiziji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Gledam 24UR in Svet, tudi nekatere druge oddaje. Moram pa priznat, da v Sloveniji ni kvalitetnega TV programa. Sloveniji manjkajo nacionalni TV programi, ki bi vsaj mejili na kvaliteto raznih tujih kanalov. Smo zašli iz teme pogovora. G Snecer kaj pravite, je novi BMW s1000R vreden nakupa, ali je mogoče Kawasakijev Z1000 pametnejši nakup? Za kaj bi se vi osebno odločili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Osebno za nobenega, ker se mi zdita precej neuporabna, če pa bi moral izbirati med njima pa bi vzel Kawasakija, ker je lepši. To bi bil edini razlog. Sicer bi raje imel prejšnji model z1000, ki mi je bolj skladen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Žan dela reportažo o okusu Snecerja ... ... zakaj ne bi meu bmfla .. razlogi, preteklost, bolezni, otroške sanje, sedanjost, bodočnost, trdnost kosti, vsebnost cinka v urinu, prisotnost kokaina v laseh, DNK struktura .... UALAM SE :krneki: DAMI34, pik1, MihaGS in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Gledam 24UR in Svet, tudi nekatere druge oddaje. Moram pa priznat, da v Sloveniji ni kvalitetnega TV programa. Sloveniji manjkajo nacionalni TV programi, ki bi vsaj mejili na kvaliteto raznih tujih kanalov. Smo zašli iz teme pogovora. G Snecer kaj pravite, je novi BMW s1000R vreden nakupa, ali je mogoče Kawasakijev Z1000 pametnejši nakup? Za kaj bi se vi osebno odločili? Nakup mopeda ni nikoli "pameten" nakup. To je obsesija...in naj tak tudi ostane daneb, maus, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Nakup mopeda ni nikoli "pameten" nakup. Sploh ni res ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Sploh ni res ... to pravš sam zato k Gsa furaš daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Žan dela reportažo o okusu Snecerja ... ... zakaj ne bi meu bmfla .. razlogi, preteklost, bolezni, otroške sanje, sedanjost, bodočnost, trdnost kosti, vsebnost cinka v urinu, prisotnost kokaina v laseh, DNK struktura .... UALAM SE :krneki: v bistvu dela že diplomsko za FDV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Mogoče bo pa to res izotčnica za diplomsko Me veseli da ste na forunu pripravleni pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Mogoče bo pa to res izotčnica za diplomsko Me veseli da ste na forunu pripravleni pomagat hehehe ... ti kr tole temo sprintej vseh 400+ strani pa oddaš. mal ti skoz prste pogledajo pa si naredu cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 12, 2013 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2013 hehehe ... ti kr tole temo sprintej vseh 400+ strani pa oddaš. mal ti skoz prste pogledajo pa si naredu Jaz sem avtor te diplomske in vi ste viri,tok ,da ne bo šlo tako lahko.........to bi bil že plagiat :grim gsxf750, maus, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Kmet2 čez neki let bo na vaša vrata prišlo pismo, v katerem vas bom zradno zaprosil za možnost kopiranja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Kmet2 čez neki let bo na vaša vrata prišlo pismo, v katerem vas bom zradno zaprosil za možnost kopiranja Snecer ti pridi enkrat spomlad na moja vrata - potrkat in boš enga od BMW-ejev zbral in se bova šla mal zapelat,boš spremenil mnenje o BMW-ejih za 360 stopinj. Lahko boš izbiral med 800 in 2000 ccm ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Ko te izda pred vsemi prijatelji..... 1:40 min. ..... http://www.youtube.com/watch?v=UmP_0hI9iG4 Snečer in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Ko te izda pred vsemi prijatelji..... 1:40 min. ..... http://www.youtube.com/watch?v=UmP_0hI9iG4 Rented. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 12, 2013 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2013 Ko te izda bmw mal pošraufaš in gas naprej,ko te izda Versys pokličeš ta črne prijatelje iz za staro železo :grim :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Ko te izda bmw mal pošraufaš in gas naprej,ko te izda Versys pokličeš ta črne prijatelje iz za staro železo :grim :grim Gas naprej? Sorry, ampak na tem videu nisem nobenega gasa ne videl ne slišal. So se čisto previdno še dva ovinka za pumpo odpeljali, pomalicali popotnico in počasi previdno odmezeli nazaj domov. Da se ne bi Bmfi še kaj polomilo in se ne bi še smetarji režali. Itak bi vzeli samo tisti kovček orodja, ker kitajskega šrota s propelersko znamko se menda še pretopiti ne da pošteno. Nekako je kategorija skuterjev. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se