Kmet2 Objavljeno December 2, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2013 Ja to je poseben model GS Limited edition Kanarček..........elektronika omogoča rahle polete mim cest,parkirišč.....navadnemu smrtniku je model nedosegljiv. Miha GS poznam osebno,na lotu je zadel,pa hišo je prodal tako da so zdaj v šotoru v Rojah,sam majo pa tega GS-a MihaGS, thumper, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 (popravljeno) Kaj ti samo svoje poste bereš? Je bilo malo nazaj napisano, da poleg Bemfe dobiš še financiranje. Menda se tolk splača, da se ti denar na računu nabira. Ampak vseen ne bi mel bemfe, ker sem skromen. Svojih postov ne berem, ker se mi zdijo butasti. Preberem pa večino drugih saj so zelo poučni zakaj ne bi imel BMWeja. Tudi takrat, če bi imel dovolj dnarja ga ne bi imel, ker je za mene pretežak. LP Popravljeno December 3, 2013. Popravil daneb Kmet2 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 Svojih postov ne berem, ker se mi zdijo butasti. Preberem pa večino drugih saj so zelo poučni zakaj ne bi imel BMWeja. Tudi takrat, če bi imel dovolj dnarja ga ne bi imel, ker je za mene pretežak. LP Sej ne delajo samo GSov pa ostalih velikih "krav" daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2013 Ja tud X-moto delajo za 10 letnike,tako smo vsi zadovoljni mi stari in vi otroci RYDER in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 Ja tud X-moto delajo za 10 letnike,tako smo vsi zadovoljni mi stari in vi otroci Ko bom star, tečen in ko bo pešal moj kardan bom pa začel cedit sline na GSih daneb in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2013 Evo ti ga bom prišparal daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 tak pa ga zašraufajo...pri sestavljanju prednjih bremz niso najbolj vešči http://youtu.be/HNtWsxWQxPo daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 Uf ce je ryder 10 letn froc sm js pol se v plenicah daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 kdo bo pa kupil ta kitajski šrot? Ha?? http://www.motosvet.com/bmw-gre-na-tajsko.html daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 kdo bo pa kupil ta kitajski šrot? Ha?? http://www.motosvet.com/bmw-gre-na-tajsko.html zna bit bolj kvalitetni šrot, kot obstoječi Efendi in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 zna bit bolj kvalitetni šrot, kot obstoječi itak, sej je bil že čas, da nardijo kwalitetni preskok daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2013 Kako sta pa vidva simpatična daneb, Efendi, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 kdo bo pa kupil ta kitajski šrot? Ha?? http://www.motosvet.com/bmw-gre-na-tajsko.html Tajci bodo kupili. http://indianautosblog.com/2013/12/bmw-mottorad-to-produce-in-thailand-107638 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Ja tud X-moto delajo za 10 letnike,tako smo vsi zadovoljni mi stari in vi otroci Daj kakšno slikco prilimaj. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2013 Daneb nimam otrok če mislš pa motorje pa ga maš na netu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Daj kakšno slikco prilimaj. :yes: Poglej sliko mojga profila. Je tud link do mal večje slikce zdravn. Par stvari je nakndano montiranih, zato se mal razlikuje od serijskega. Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 A veste kaj se mi fajn zdi?! Da nas teli bemflaji kljub ene par sto stani objav ne morejo prepričat, da bi skočili v isto nesrečo v kateri so oni. Tale tema ima svoje humanitarno poslanstvo! Snečer, thumper, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Je pa tudi preventivna in kurativna. I30, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Poglej sliko mojga profila. Je tud link do mal večje slikce zdravn. Par stvari je nakndano montiranih, zato se mal razlikuje od serijskega. Ta supermoto je všečen, pa od bmefla je še g450x :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 (popravljeno) A veste kaj se mi fajn zdi?! Da nas teli bemflaji kljub ene par sto stani objav ne morejo prepričat, da bi skočili v isto nesrečo v kateri so oni. Tale tema ima svoje humanitarno poslanstvo! Pa hvala bogu, da je tako ........................... ................ k, če bi ti pa sneci slučajno bemflo kupila ........................ .................... se jest ne usedem nikdar več na noben motor........................... Še tega bi se mankal ..................... I30 in snecko na BMWju ................ k de ni že zadost druzga sranja .................... :grim Popravljeno December 4, 2013. Popravil papez47 jozexj6, daneb, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 4, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2013 Hvala I30 in sneci za pohvale in priznanja .......premlevam še za kakšnmo temo,seveda poučno,tehnično in navihano da nam prej minejo te mrzli turobni dnevi,hvala še enkrat in dolžna sta pijačo,za vse dobro ki sem vam naredu I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Kmet2 predlagam da se odpre tema zakaj ne bi imel KTM motocikla :lol: Efendi, I30, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Kmet2 predlagam da se odpre tema zakaj ne bi imel KTM motocikla :lol: Bolje: "Zakaj ne bi odprl teme z naslovom zakaj ne bi imel KTM motocikla?" Efendi, maus, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 No G. Snecer in zakaj bi bila vaša predloga boljša od moja? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 4, 2013 Deli Objavljeno December 4, 2013 Tajci bodo kupili. http://indianautosblog.com/2013/12/bmw-mottorad-to-produce-in-thailand-107638 stari, ta link je en virus, isto kot tvoj moped thumper in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se