Snečer Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Hvala za ponudbo, so že drugi ponujali, vendar ne vozim tujih motorjev neznanega porekla, svojega pa prav tako ne posojam. Držim se tega načela. Kdo pa je to Vapo?
Fritz Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Hvala za ponudbo, so že drugi ponujali, vendar ne vozim tujih motorjev neznanega porekla, svojega pa prav tako ne posojam. Držim se tega načela. Kdo pa je to Vapo? Lepo da imaš načela in če so tebi ok, tudi v redu. Se pa z njimi istočasno omejuješ, še posebej tam, ko bi rad sodil nekaj kar očitno sploh ne poznaš. To, da ne veš kdo je Tatsujin Vapotek, eden od starost motomarsa, pa meji že na kriminal Beri, sinko, beri... daneb 1
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Hvala za ponudbo, so že drugi ponujali, vendar ne vozim tujih motorjev neznanega porekla, svojega pa prav tako ne posojam. Držim se tega načela. Kdo pa je to Vapo? brat od karcherja? I30, daneb, KLOVN in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Ampak zdj pa resno, po 95245 prebranih straneh, zakaj neb meu BMwja, vidim, da je to moped, ki ima fantastično težišče, nadpovprečno elektroniko, mislm ni da ni . Seveda se mi je hitro porodilo vprašanje: A lastniki BMWjev, res ne znate vozit motorjev, da rabte 1. tok fantastično težišče, da se ne zvrnete po tleh? 2. a res rabte tok elektronike, ki namesto vas vozi? 3. al se ga sam včasih tok prbijete, pa vas moped sam domov odpele? Če je pozitiven odgovor na točko 3, ja pol majkemi, grem med bmflarje Popravljeno April 21, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 in daneb 2
Matej207 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 jaz pa sem mislih da je samo veni neruje... pa pogledam sem not.. pa vidim da grmi in bliska.... stopita malo na hladno :grim brezveze se kregat, lepo je videt da si nagajamo.. sam do neke meje spoštljivosti Sam se držim istega načela... načeloma nedam nikomur motorja v roke, ker ko ti ga enkrat prevržejo zna bit problem... Na tujega pa se tudi ne upam vsest... tako da nebi bil ravno pravi za dodeljevanje ocene kar se tiče voznih lastnosti, vem pa iz zasledovalnih izkušenj da gredo ti bavarski moto wozi kar dobro čez ovinke... mogoče bo čez kakih 5 let drugače ko bom jaz tudi imel kakših 100.000km za seboj daneb 1
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Kakšno spoštovanje neki, nema ljubavi tu brate, on s kardani mi s ketnami, pa bo kar bo pikolo in daneb 2
igorkr Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Kakšno spoštovanje neki, nema ljubavi tu brate, on s kardani mi s ketnami, pa bo kar bo Dejmo jim še malo prednosti, recimo prvi zamah, da bo bolj izenačeno. Čene je brezveze pikolo, bosa in Kmet2 3
Snečer Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Lepo da imaš načela in če so tebi ok, tudi v redu. Se pa z njimi istočasno omejuješ, še posebej tam, ko bi rad sodil nekaj kar očitno sploh ne poznaš. To, da ne veš kdo je Tatsujin Vapotek, eden od starost motomarsa, pa meji že na kriminal Beri, sinko, beri... Možno, da tega celo na videz poznam. Omejuje me zdrava pamet, da ne sedem na tuj motor, ki ga ne poznam in najbrž ni tehnično izpraven. Sicer pa ne vem, zakaj bi sedel na drugega in ga vozil, saj imam svojega, ki gre solidno. jaz pa sem mislih da je samo veni neruje... pa pogledam sem not.. pa vidim da grmi in bliska.... stopita malo na hladno :grim brezveze se kregat, lepo je videt da si nagajamo.. sam do neke meje spoštljivosti Sam se držim istega načela... načeloma nedam nikomur motorja v roke, ker ko ti ga enkrat prevržejo zna bit problem... Na tujega pa se tudi ne upam vsest... tako da nebi bil ravno pravi za dodeljevanje ocene kar se tiče voznih lastnosti, vem pa iz zasledovalnih izkušenj da gredo ti bavarski moto wozi kar dobro čez ovinke... mogoče bo čez kakih 5 let drugače ko bom jaz tudi imel kakših 100.000km za seboj Saj se ne kregamo, danes je pač govora o jajcih igorkr 1
Fritz Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Ampak zdj pa resno, po 95245 prebranih straneh, zakaj neb meu BMwja, vidim, da je to moped, ki ima fantastično težišče, nadpovprečno elektroniko, mislm ni da ni . Seveda se mi je hitro porodilo vprašanje: A lastniki BMWjev, res ne znate vozit motorjev, da rabte 1. tok fantastično težišče, da se ne zvrnete po tleh? 2. a res rabte tok elektronike, ki namesto vas vozi? 3. al se ga sam včasih tok prbijete, pa vas moped sam domov odpele? Če je pozitiven odgovor na točko 3, ja pol majkemi, grem med bmflarje Žal ni. Eni se samo radi komot peljemo vendar smo premladi za Goldwingo in preveč konzervativni za ameriško železje. Pa še napraskali smo skupaj dovolj denarja za nekaj iz teh kategorij. Ketna je popolnoma ok, če imaš scottoiler ali podobno reč (ni ga čez komot). Je pa res, da nekdo tudi uživa ob špricanju, ogledovanju spodnje strani motorja ipd. Bratovo R1 sem nekaj prevozil in moj komentar glede te SS mašine je: mučilna naprava. Ampak on jo ima rad in se vozi tudi na dolge ture z njo. Kaj čem, ne morem mu zameriti, če pa ma takšno veselje do tistega skejtboarda z litersko I4 mašino. Tako kot on meni ne more zameriti, da sem rad komot in da rad vozim nagravžne in manj nagravžne maksi endure igorkr, daneb in KLOVN 3
Fritz Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Možno, da tega celo na videz poznam. Omejuje me zdrava pamet, da ne sedem na tuj motor, ki ga ne poznam in najbrž ni tehnično izpraven. Sicer pa ne vem, zakaj bi sedel na drugega in ga vozil, saj imam svojega, ki gre solidno. Tukaj ti lahko samo citiram velečasnega C. Bukowskega: “What is terrible is not death but the lives people live or don’t live up until their death.” “Some people never go crazy, What truly horrible lives they must live.” In potem pravijo, da je bemfl vrhunec dolgočasnosti Kmet2 in KLOVN 2
Whiskey Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Saj se ne kregamo, danes je pač govora o jajcih Sm zjutri dal dobro iztočnico. Naivnež sem mislil, ker je FF dan in ščije, da bo kej več inovativnosti. Dodajam še eno: Zelena jajca so plesniva in zaudarjajo. No?
igorkr Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Sm zjutri dal dobro iztočnico. Naivnež sem mislil, ker je FF dan in ščije, da bo kej več inovativnosti. Dodajam še eno: Zelena jajca so plesniva in zaudarjajo. No? Najraje mam rdeče pirhe Whiskey in bosa 2
BREITNER Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Jaz nimam rad jajc, raje se z kakšnimi jajčniki poigram. Drugače pa še dobro, da ga niso uvedli in, da BMW servisi sorazmerno hitro delajo, ker drugače bi bmw farerje udaril še nepremičninski davek! Ker pa so bmw-jaši več ali manj na boku, zakopani ... itd bi pa bilo pravično, da plačajo vsaj prispevek na zemljišče. Popravljeno April 21, 2014. Popravil BREITNER Snečer in Mavti 2
rkasteli Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Ampak zdj pa resno, po 95245 prebranih straneh, zakaj neb meu BMwja, vidim, da je to moped, ki ima fantastično težišče, nadpovprečno elektroniko, mislm ni da ni . Seveda se mi je hitro porodilo vprašanje: A lastniki BMWjev, res ne znate vozit motorjev, da rabte 1. tok fantastično težišče, da se ne zvrnete po tleh? 2. a res rabte tok elektronike, ki namesto vas vozi? 3. al se ga sam včasih tok prbijete, pa vas moped sam domov odpele? Če je pozitiven odgovor na točko 3, ja pol majkemi, grem med bmflarje A dej no, sama prikrita agresija. Veš da hočeš met k1600, pol pa neki prvo aprilske :grrr Manjka ti sam izpit za tovornjak zato si pa tečen Kmet2 in KLOVN 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) A dej no, sama prikrita agresija. Veš da hočeš met k1600, pol pa neki prvo aprilske :grrr Manjka ti sam izpit za tovornjak zato si pa tečen hočm k1600gtl na daljinca, da bom za kompom sedel in mopedek fural Popravljeno April 21, 2014. Popravil DAMI34 daneb in igorkr 2
krucymucy Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 A lastniki BMWjev, res ne znate vozit motorjev, da rabte 1. tok fantastično težišče, da se ne zvrnete po tleh? 2. a res rabte tok elektronike, ki namesto vas vozi? 3. al se ga sam včasih tok prbijete, pa vas moped sam domov odpele? Če je pozitiven odgovor na točko 3, ja pol majkemi, grem med bmflarje 1. Jst se sploh ne znam peljat z drugim motorjem. Se z GS-ko grem s tezavo. Imam tisti svoj meter od roba ceste in se vozim tam, da ne oviram prometa. 2. Isto kot zgoraj. Brez elektronike se sploh ne znam peljat. Bremzam vedno s celo roko in vedno me bolijo clenki po voznji. ABS se mi vklopi pri cisto vsakem zaviranju. 3. Prbit moras bit ze da ga kupis. DAMI34, I30, Cartman in 2 others 5
krucymucy Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Sicer pa ne vem, zakaj bi sedel na drugega in ga vozil, saj imam svojega, ki gre solidno. Jaz se grem peljat z vsakim, ki mi ga kdo ponudi. Ne vidim razloga zakaj se nebi sel. KLOVN in Fritz 2
Matej207 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 jaz vem en preprost razlog... Lahko se kaj zgodi... potem pa je kreganje tu... Vozim svoj voz... eni ljudje bi te skoraj ubili če bi jim prasko narejo na motorju. Vozim pač tisto kar lastim .. I30 in daneb 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 3. Prbit moras bit ze da ga kupis. končno si priznal lp Snecer daneb, Fritz in I30 3
Kmet2 Objavljeno April 21, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2014 Snecer se ne upa usedet na drug motor ker drugega ne zna vozit,že za svojega je rabil 6 mesecev pa pol lidla in pol Hoferja da je postal motor z merilcem temperature,pa vtičnico ma zdej..skratka nekaj kar je na BMW-ju pač normalno je na Versysu višek tehnologije :lol: P.S. maš prov Sneci ti se kar drž tistega Versysa,saj če probaš BMW te bo cel forum kak so pa Kawasaki jajca,pa kok jim poka grušt,pa rjavijo ..........skratka cel youtube maš napak o Versysu,zato še enkrat,tudi če ti ponudijo bmfa hitr stran,pokaž križ in hitr objavt kakšen zlomljen kardan :lol: thumper, KLOVN, igorkr in 4 others 7
Snečer Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Takega senzorja nima BMW kot ga imam sedaj Iz Lidla imam vzdrževalec akuja, rokavice tople in dežjak, iz hoferja pa wd40 iz akcije pa čistilne robčke. Morda sem še kaj pozabil. To je vse serijsko pri vzhodno nemškem šitu? Da bi sedel na sedež, kjer je krucy z jajci vlekel? hvala lepa, še kaj staknem. Jaz se grem peljat z vsakim, ki mi ga kdo ponudi. Ne vidim razloga zakaj se nebi sel. Tebi ga noben ne ponudi, ker bi gume uničeval Matej207 in BREITNER 2
BREITNER Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Da bi sedel na sedež, kjer je krucy z jajci vlekel? hvala lepa, še kaj staknem. Izjava dneva! Do solz sem se nasmejal. Snečer 1
krucymucy Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Da bi sedel na sedež, kjer je krucy z jajci vlekel? hvala lepa, še kaj staknem. Se rad nag vozis? Tebi ga noben ne ponudi, ker bi gume uničeval Mi v bistvu. Popravljeno April 21, 2014. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Se rad nag vozis? Mi v bistvu. BMW je kužen skozi obleko I30 1
krucymucy Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 BMW je kužen skozi obleko lidlovo. Fritz 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se