Popularna objava pikolo Objavljeno Maj 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Napake so vedno prisotne, dokler pa jih lahko odpravljaš, ni hujših posledic. Vseeno pa se mi zdi pri krucyjevi nezgodi nenavadno, da bi nekdo zadaj kar tako zaspal ali zasanjal. Glavni razlog verjetno neprimena razdalja, morebiti pa tudi presunkovit manever pastirja. Model, a je sploh kaksna stvar na svetu da je ti ne bi obvladal? gsxf750, Fritz, TakeALookAround in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Model, a je sploh kaksna stvar na svetu da je ti ne bi obvladal? BMW :grim MihaGS, Kmet2, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Model, a je sploh kaksna stvar na svetu da je ti ne bi obvladal? Če bi obvladal, ne bi bilo napak, sicer pa ne vem kje si prišel do svojih zaključkov :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Do takih zaključkov smo prišli vsi ,spotenciral pa si jih ti :grim Pa za kavo se bom zmenil z Breitnerjem moškim ne pa s tabo ženska,ne vem kaj se mešaš :lol: daneb, DAMI34, pikolo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 V 80.000km nisem naredil na cesti niti ene neumnosti. Ceprav sem se po dveh dneh moto kariere drajsal po kolenu. Z vsemi mopedi, tudi ce sem si ga le sposodil. Tudi z GS-ko, najbrz se lazje. Te dni razmisljam koliko kriznih situacij sem imel. Prevec. Vecinoma so bili povzrocitelji priletni gospodje v avtih, od ostalih pa so bili v vecini vozniki cenenih japonskih motociklov. Saj jih razumem, sem se tudi jaz matral ostati na svoji strani ceste. Cesta mene najbrz ne vidi vec. Tudi ce si se tako dober voznik kot jaz, te pa nabase kak zasanjan nedeljski motorist, ki se niti nagniti ne upa. Mene je sicer izkusen motorist, zato se bojim toliko bolj raznih sanjacev na fazercah. Bomo sli pac na motokros, enduro in dvkrat na leto na grobnik, da ne pozabim cisto. Pa lep pozdrav. Krucy, letos so nas na Gs-kah začel množično zbijat s ceste. Pa ja ne boš zaradi tega nehal vozit? Vzemi malo pavze, pa dalje. KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Krucy, letos so nas na Gs-kah začel množično zbijat s ceste. Pa ja ne boš zaradi tega nehal vozit? Vzemi malo pavze, pa dalje. Tole je očitno dobro usklajena akcija "japanarjev". Verjetno menijo, da bodo lahko povečali prodajo svojega "šrota". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Raje zbiješ, kot pa da te kardan pospravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 A ni baje teb hitr dolgčas daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 V 80.000km nisem naredil na cesti niti ene neumnosti. Ceprav sem se po dveh dneh moto kariere drajsal po kolenu. Z vsemi mopedi, tudi ce sem si ga le sposodil. Tudi z GS-ko, najbrz se lazje. Te dni razmisljam koliko kriznih situacij sem imel. Prevec. Vecinoma so bili povzrocitelji priletni gospodje v avtih, od ostalih pa so bili v vecini vozniki cenenih japonskih motociklov. Saj jih razumem, sem se tudi jaz matral ostati na svoji strani ceste. Cesta mene najbrz ne vidi vec. Tudi ce si se tako dober voznik kot jaz, te pa nabase kak zasanjan nedeljski motorist, ki se niti nagniti ne upa. Mene je sicer izkusen motorist, zato se bojim toliko bolj raznih sanjacev na fazercah. Bomo sli pac na motokros, enduro in dvkrat na leto na grobnik, da ne pozabim cisto. Pa lep pozdrav. Še en, ki je podlegel BMWjevemu kompleksu večvrednosti, pa tako fajn dečko si bil! Upam da se čimprej pocajtaš in vrneš na cesto, da kakšno rečemo in te olupim za kaFu ps. Sej načeloma teh stvari ne izpostavljam, ker so brezvezene ampak ko si glih načel temo.... Meni je prejšnji petek na relaciji LJ-trbovlje en z GSko pripeljal po moji strani Jap, zajebani so te rižotarji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Tole je očitno dobro usklajena akcija "japanarjev". Verjetno menijo, da bodo lahko povečali prodajo svojega "šrota". To je akcija; očistimo Slovenijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 To je akcija; očistimo Slovenijo! Jp...Machen Sie mir dieses Land wieder japanisch! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Upam da se čimprej pocajtaš in vrneš na cesto, da kakšno rečemo in te olupim za kaFu Vsekakor, ampak pridem z avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 A ni baje teb hitr dolgčas Ob kavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ne pijem kave ,povabilo je bilo zgolj dobra gesta ,da kakšno rečemo in se pohecamo ..........pozabi! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Stajerci ocitajo podtikanje,a sami podtikajo na polno.... blavo momca! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 a vi bmwjaši mislite da bi vas mi japanarji terorizirali? Eh, vozite se vi lepo samozadovoljni z vašimi kravcami .... p.s. Upam da se močno zmanjša statiskita nesreč, pa naj bo šajtrga al pa voz.. lp motozajebant in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Zakaj ne bi imel BMFe? Ker sta že moja stara fotra streljala na šwabe, pa bi vsaj na današnji praznik moral še jaz. Ja, ja vem tud japanarji so bli zraven, samo so tle offtopic, tko da sshut up! Matej207, gift, Snečer in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Zakaj ne bi imel BMFe? Ker sta že moja stara fotra streljala na šwabe, pa bi vsaj na današnji praznik moral še jaz. Ja, ja vem tud japanarji so bli zraven, samo so tle offtopic, tko da sshut up! jest sm pa že mislil, da si ti streljal po njih, tako se mi je nekako zdelo po tvojih komentarjih, sej veš tisto, ko si fejst star si vse bolj podoben otroku Matej207, Kmet2, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ne pijem kave ,povabilo je bilo zgolj dobra gesta ,da kakšno rečemo in se pohecamo ..........pozabi! Ker bi bili trije na kavi bi bila to že skupina, on pa ni za te skupinske dogodke :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ker bi bili trije na kavi bi bila to že skupina, on pa ni za te skupinske dogodke :grrr Sem se že z večimi dobil iz foruma pa tudi vozili smo se že in je bilo prav fajn. Za zmenkarije pa nisem, to je vsa umetnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 snecer bo šu z mano na kavo k grem lih u mb pa na tortico bova šla upam sam da ne pada na desce p.s. nimam bmwja, sem na vuweju daneb in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 jest sm pa že mislil, da si ti streljal po njih, tako se mi je nekako zdelo po tvojih komentarjih, sej veš tisto, ko si fejst star si vse bolj podoben otroku Se strinjam. Na stara leta nehaš hinavit in tako kot otroci odkrito poveš kaj misliš in se ne pustiš več . Kmet2, KLOVN, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ostale v navednicah in na lep način, po Damiju pa zmerej direkt... :grimedini mene ma res rad, anede miško Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Zakaj ne bi imel BMFe? Ker sta že moja stara fotra streljala na šwabe, pa bi vsaj na današnji praznik moral še jaz. Ja, ja vem tud japanarji so bli zraven, samo so tle offtopic, tko da sshut up! sedi 5 Snečer, BREITNER in Fritz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Lepa avantura, ko Rusi streljajo nate :-) gift in corser 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se