Snečer Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 tu ima okoli 200kg daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Nenazadnje je skupek najsodobnejše tehnike in znanja - vredeno par 10 mio$ - Shutle - mirne duše "razfukalo", ko se je vračal na letališče? Sej ni čudno če ga je pa bmflar vozu ...ali pa si ga ti vozil ???? aja še to - pri vzletu je razpadu ... propeler mu je razfukal... daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 ... no zdaj ti bo pa reku, da bistva sploh ni Heh, futrate trola, potem se pa čudite, ko vas potegne na svojo raven in premaga, ker ti sploh ni jasno, če je zadet ali je kaj resnejšega... Sem sam naredil isto neumnost in obupal. Boje pustiti tega na miru in počakat, da se starčki začnejo dajat med sabo, se vsaj fajn nasmejiš zraven. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 tu ima okoli 200kg Hvala bogu. Edini k' zmore KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Heh, futrate trola, potem se pa čudite, ko vas potegne na svojo raven in premaga, ker ti sploh ni jasno, če je zadet ali je kaj resnejšega... Sem sam naredil isto neumnost in obupal. Boje pustiti tega na miru in počakat, da se starčki začnejo dajat med sabo, se vsaj fajn nasmejiš zraven. Saj za starčke je bemfl, vidiš, da razumeš, če hočeš. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Hvala bogu. Edini k' zmore Ostali bi zaradi težnosi leteli :-) Tak da nisi razumel. Tank je tudi na Luni tank daneb, BREITNER, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Ostali bi zaradi težnosi leteli :-) Tak da nisi razumel. Tank je tudi na Luni tank Nimam kratke lajtunge Eno je gravitacija, drugo pa zmožnost obvladovanja terena Jebe sliko samo slaba post obdelava. Lahka bi Bemflovo senco na easy mal bolj povdarli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 tu ima okoli 200kg Ko si zmerej tolk pameten in natančen se raje malo poduči o razliki med maso in silo težnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Ti nam razloži na gornjem primeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Eni se pa res ne znate jt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 tu ima okoli 200kg Tale je vsaj NA luni, ti pa si žal "ZA LUNO". In to precej. In ja - je težko z "pametnim / pametovat". Se je pa blagovna znamka "snecer" prijela tudi v tujini. :grim Sem bil zadnjič v Sarajevu ( BIH ) in tak kroži krilatica ........ "PAMETAN, PAMETNIJI, PAMETAN U PIČKU MATER, SNECER" daneb, KLOVN in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 V Sarajevu pač papež ni neka avtoriteta. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 V Sarajevu pač papež ni neka avtoriteta. :wacko: Kot običajno si spet "falil" point. Ni govora o papežu, bistvo je da je "snecer" blagovna znamka, prodrla na tuje trge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 ka pol je Snecer začel prodajat bemflarje v BiH. Zihr ma tam firmo z imenom Kardan d.o.o. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 (popravljeno) :wacko: Kot običajno si spet "falil" point. Ni govora o papežu, bistvo je da je "snecer" blagovna znamka, prodrla na tuje trge. To je nekdo drug, jaz imam nick Snečer, samo na forumu ne prime. Spet si se osmešil Popravljeno Maj 15, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2014 A je že tok daleč da se da kej dodatne opreme "Snecer" za bmfo kupit daneb in gregorjanc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Pr n's mamo manj vulgarno varianto: Trdu, bol trdu, orng trdu, papež47. Moram za eno stran navijat, no! DAMI34, Snečer, gregorjanc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Pr n's mamo manj vulgarno varianto: Trdu, bol trdu, orng trdu, papež47. Moram za eno stran navijat, no! Hvala stari. Sem tole tvoje - at takuj moji dragici .............. forvarderu :grim .............. de zdej iz "prve roke" VE, kdo ma kej trdu! Res si zlatek - kdo bi si mislu...............evo ti ga na Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Zgleda ko se začne I30 onegavljat pomisl na papeza47, da ma res trdga, ker če na Snecerja je bolj kraljici podobn Kmet2, Robson in papez47 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 (popravljeno) To je nekdo drug, jaz imam nick Snečer, samo na forumu ne prime. Spet si se osmešil Sej teb sploh NE PRIME. In ja, si pravi, si. :grim Pita me Haso usred Baščaršije: Pa dobro bolan - Slovenac - kako si mogao usrat motku i doč sa tim JAJIMA od BMW poluproizvoda tu kad mene u čaršiju? Pa valjda čitaš onaj vaš MS, ima tamo jedan "snecer/šnecer", koji vama svima fino i ljepo objašnjava da su svi BMW motori samo za otpad! E moj Slovenac - baš si TVRD! Evo. Živa istina. Lahko dobiš tudi naslov in telefon od Hasota! Popravljeno Maj 15, 2014. Popravil papez47 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Zgleda ko se začne I30 onegavljat pomisl na papeza47, da ma res trdga, ker če na Snecerja je bolj kraljici podobn Jebiga, čudna so pota gospodova ..................... MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Lepo prosim, pejte v temo : ZMENKARIJE Tle se kregamo in smo sovražno nastrojeni, pluvam po BMW!!! Fritz, pikolo, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Lepo prosim, pejte v temo : ZMENKARIJE Tle se kregamo in smo sovražno nastrojeni, pluvam po BMW!!! spet zajebu, sm mislu da sm v temi zakaj nebi imeli kawasakija Ka drgač obstoja tle tema Zmenkarije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Sej sm vedu, de se boste na napačno glavo zgovarjal. Ampak sm vseen moral napisat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se