pikolo Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Tle se kregamo in smo sovražno nastrojeni, pluvam po BMW!!! hrrrrrk pLJuuuuv DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Snečer, gsxf750, KLOVN in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Evo papez47@ iz cajta, ko je bil še kardinal. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Hvala stari. Sem tole tvoje - at takuj moji dragici .............. forvarderu :grim .............. de zdej iz "prve roke" VE, kdo ma kej trdu! E moj Slovenac - baš si TVRD! a to si ti celi qurc? :lol: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 a to si ti celi qurc? :lol: Prej bi lohka reku ......... TVRDKO TVRDIČ ................ z trdim ................. Č. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Reklama za ta male na BmflGS traktorju je prow posrečena. V nasprotju s Papeževim trdim se mi zdi tam guma mal mehka. Kako drugi vidite? Se na Bmflove gume en qrc spoznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 še ena žalostna: Snečer, gsxf750 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 sočustvujem s tabo, ker zate tvoj motor ni igrača, kot je zame moj , zato si tako žalosten?, saj lahko to spremeniš in si srečen, kot mi :grim , mogoče se še kje skriva kakšen naivec in si poželi tvoj motor , mu ga prodaš in si osrečiš preostanek svojega življenja z nakupom Bmwja, da boš še ti srečen , od srca ti želim :grim Robson, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 (popravljeno) Hmm..... ne vem, kateri bolj na Kmeta2 liči Popravljeno Maj 19, 2014. Popravil gift Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Izgleda kot da na ravnem uravnavata optiko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 sam to je bil še bmw... k zdej je v večini cmw.... ChinaMotorWerkstatt .. I30 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 (popravljeno) Izgleda kot da na ravnem uravnavata optiko cilindri vlečejo Snecer....poglej samo blagotelečji pogled voznika še dobro da ni 46-tka na tablici, ker potem bi bilo spet dovolj materiala za naslednjih 500 strani hehe Popravljeno Maj 19, 2014. Popravil gift daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Jaz sem bolj vajen asvalta od bliz zato ni nobene dileme kdo daneb, KLOVN, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 DAMI34, KLOVN, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 BMW špaga....like Chuck Norris or Van Damme daneb in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Iz sosednje teme, pač realnost. Evo, sem ga čakal, kdaj bo precurel kotni prenos, mater mu! Tu so ga pri BMW-ju res mimo usekali. In to se najprej znuca mali ležaj na koncu kardanskega prenosa, pol pa se posledično znucajo še ostali ležaji, v mojem primeru 3 od 4-ih v kotnem prenosu. Motor je 2006 letnik, ima pa 44.000 km. Me zanima, če bo BMW pripravljen kaj pokrit stroške, glede na to, da so omenjen mali ležaj od leta 2007 zamenjali z močnejšim? Sem upravičen do tega, da me ne odrejo z polno ceno popravila - ta bo nekje 400€ ? Kak primer? Kotni prenos.jpg Kotni prenos.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Zgleda, da so vsi BMW-jaši na turi po Bosni in Srbiji, da je taka tišina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Škoda pujsom bisere metat :evilgrin: :grim oz. don't feed the troll, po domače Robson 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Pujsom se pomije mečejo. I30 in gift 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Pujsom se pomije mečejo. sej zato pa so pol tok zamaščen k jih s pomijem futrate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Iz sosednje teme, pač realnost. Tole so pa eno stvar pri bemflih dobr pogruntal. Opletena žlajf lajtunga, da ko kardan odleti, koj zadnega konca ne izgubiš. Sej sicer bog si ga vedi, kje bi pogruntal, da ti manjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 to je zato, da ne odpade kolo .... se lahko pelješ do prvega počivališča daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Včeraj sedim v miru na kavi v metropoli, ko zraven muzeja najstarejše trte na svetu naenkrat dva voznika znane znamke mk., parkirata (kljub obilici prostih mest in posebaj označenih parkirnih prostorih samo za motoriste, cca. 30 metrov naprej) neposredno v peš coni in s tem onemogočata hojo turistom in vsem mimoidočim. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Včeraj sedim v miru na kavi v metropoli, ko zraven muzeja najstarejše trte na svetu naenkrat dva voznika znane znamke mk., parkirata (kljub obilici prostih mest in posebaj označenih parkirnih prostorih samo za motoriste, cca. 30 metrov naprej) neposredno v peš coni in s tem onemogočata hojo turistom in vsem mimoidočim. svinsk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se