Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Ja to sam zato ker ta nima DZD :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 ahh pik vodi po emšu, na cesti pa sigurno ne, sej smo ga dal enkrat na preizkušnjo, pa smo ga mogli še čakat v kočevju...nekam slabo tist njegov bemfl vleče ... to si me pa sigurn za kšnga druzga zamenu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 ... to si me pa sigurn za kšnga druzga zamenu ... Nism, kr verjemi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 (popravljeno) Nism, kr verjemi... ... ne verjamem ... :grrr ... ne, pa ne .... ne, pa ne ... Popravljeno Julij 10, 2014. Popravil pik1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 ... ne verjamem ... :grrr ... ne, pa ne .... ne, pa ne ... Emšo je hudič, sej vem...ne sekiri se, ko bom jaz star pa mal pozabljiv bom tudi verjetno vozil GS.a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Motorist je ali star in previden ali pa na britofu. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Kaj pa mi "tamladi"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Star in nepreviden ne gre skupaj, ker tak ne dočaka starosti. Mlad in nepreviden pa ne postane star. Filozofiram, a ne. V bistvu je v življenju treba imeti samo srečo. Žan96 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Star motorističen pregovor pravi, da začneš s polno malho sreče in prazno malho izkušenja. Sčasoma se prva prazni in druga polni. Vsa modrost je v tem, da napolniš drugo preden izprazniš prvo. Pips, thumper, Scarlett in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Star in nepreviden ne gre skupaj, ker tak ne dočaka starosti. Mlad in nepreviden pa ne postane star. Filozofiram, a ne. V bistvu je v življenju treba imeti samo srečo. .... prov imaš... ... glih sam srečo je treba imet v življenju .... pa čist nč druzga ... :) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Maš prou,uni na Titanicu so bli vsi lepi, bogati, pa so vseen šli u qurac. Žan96, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Maš prou,uni na Titanicu so bli vsi lepi, bogati, pa so vseen šli u qurac. .... ako se propada, neka se otmeno propada ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Julij 12, 2014 Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Maš prou,uni na Titanicu so bli vsi lepi, bogati, pa so vseen šli u qurac. je na ladji crknil kardan! gsxf750, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Če bi bil Snecer kapitan se ne bi zaleteli :grrr DAMI34 in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2014 Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Če bi bil Snecer kapitan se ne bi zaleteli :grrr itak, sj bi meli ta nove mape na GPSu solorider, Kmet2 in pikolo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 gift, gsxf750, Tedybear in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Advernture.. Fail Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Jest, k se na motor usedem ................mi je najbolj važno da ............ pridem na CILJ. Kako vmes "izgledam" in kako sem videt ............ .................. nima veze! :grrr ted 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Jest, k se na motor usedem ................mi je najbolj važno da ............ pridem na CILJ. Če voziš BMW-ja ti popolnoma verjamem, ker pri benflu nikdar ne veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Če voziš BMW-ja ti popolnoma verjamem, ker pri benflu nikdar ne veš Očitno ne slediš dobro................... Bavarec me v 5-ih letih ni nikjer pustil na cesti, Versy pa v 2 mesecih 3x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Z mojim Bavarcem imam skoraj 50 K kil. še NIKOLI NIČ razen 4 X servis !(vse še original ,zavorne ploščice,sklopka,akumulator) Prešnja Yamaha V-max: 1X dif.(kotni prenos) 3X menjalnik ostal v 3-tji prestavi 1X crknila 1-na svečka 1X regler 2X sklopka (prvič na 35K kil,drugič na 70 k.kil.) Še bi lahko našteval parkrat zamenjal zavorne obloge tako spredaj kot tudi zadaj,menjal ležaje prednji križi(zarujaveli), prednje vilice curelo olje, vsake 2 leti akumulator itd. itd. Ps; motor je bil redno servisiran na Yamaha servisu.Samo v poduk ljubiteljem Yamah V-max pa naj bi bil kot pravijo Hrvatje CAR DRUMOVA ! ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Z mojim Bavarcem imam skoraj 50 K kil. še NIKOLI NIČ razen 4 X servis !(vse še original ,zavorne ploščice,sklopka,akumulator) Prešnja Yamaha V-max: 1X dif.(kotni prenos) 3X menjalnik ostal v 3-tji prestavi 1X crknila 1-na svečka 1X regler 2X sklopka (prvič na 35K kil,drugič na 70 k.kil.) Še bi lahko našteval parkrat zamenjal zavorne obloge tako spredaj kot tudi zadaj,menjal ležaje prednji križi(zarujaveli), prednje vilice curelo olje, vsake 2 leti akumulator itd. itd. Ps; motor je bil redno servisiran na Yamaha servisu.Samo v poduk ljubiteljem Yamah V-max pa naj bi bil kot pravijo Hrvatje CAR DRUMOVA ! ! ! ko ti bo prva stvar crknila, boš plačal več, kot so te stala vsa popravila pri Yamahi, ki je v primerjavi z tvojim BMW- jem po moči in performancah tako tri svetlobna leta naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Po porabi je Yamaha pa tri svetlobna nazaj:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Se strinjam...tako kot Ferrari vs Fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 (popravljeno) Zaradi prihoda nove Africe Twin bo BMW z letom 2015 naprodaj serijsko z dimnikom ...da bo lahko vsaj malo konkurenčen, se razume Popravljeno Avgust 30, 2014. Popravil gift Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se