DAMI34 Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Evo nov dokaz kdo vse in zakaj ma bmfla (sej počasi se kristalizira vseskup) 1. ma ga tisti k ga kupjo zarad statusa 2. tisti k so debeli pa majo hozentregerje 3. tisti k so bivši lastniki skuterjev 4. pa uni k morjo delat, da plačujejo rezervne dele a sm kej pozabu? :glare: maus, KLOVN, I30 in 2 others 5
maus Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 ja pa da že imajo stalne partnerice, ker z bmflom naujo nč pecal nouga Kmet2, DAMI34, dore in 3 others 6
pikolo Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 ja pa da že imajo stalne partnerice, ker z bmflom naujo nč pecal nouga Tud če majo stalne partnerice jim ne pomaga. Že tko ma čist preveč kg, pol pa še 2 gor ... se ne bo premaknu z mesta. I30 in maus 2
Kmet2 Objavljeno September 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2014 Evo nov dokaz kdo vse in zakaj ma bmfla (sej počasi se kristalizira vseskup) 1. ma ga tisti k ga kupjo zarad statusa 2. tisti k so debeli pa majo hozentregerje 3. tisti k so bivši lastniki skuterjev 4. pa uni k morjo delat, da plačujejo rezervne dele a sm kej pozabu? :glare: Si, majo ga tud invalidi polni vijakov da jih pri vožnji ne žuli ker je extra udoben :grim KLOVN, maus, Whiskey in 1 other 4
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Uglavnem ,jaz mam BMW ,pa ga nebi imel ce bi vedu da tako slabo vpliva na psiho lastnika,kokr nas prepricujejo japanoljubci, in pa ce bi vedu da se tko kvarjo da so skoz pokvarjeni. KLOVN in Kmet2 2
TakeALookAround Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Vec se vozte, pa boste vidl stroske. Nearrain in Kmet2 2
motolover Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Evo nov dokaz kdo vse in zakaj ma bmfla (sej počasi se kristalizira vseskup) 1. ma ga tisti k ga kupjo zarad statusa 2. tisti k so debeli pa majo hozentregerje 3. tisti k so bivši lastniki skuterjev 4. pa uni k morjo delat, da plačujejo rezervne dele a sm kej pozabu? :glare: A če imaš še zdaj skuter ne velja?
Kmet2 Objavljeno September 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2014 Vec se vozte, pa boste vidl stroske. a še ne veš ta najbolj pametni in tahudi motoristi naredijo na let 2kkm........... thumper in TakeALookAround 2
motolover Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Še tega sem danes preizkusil. Zakaj ga ne bi imel bodo stručkoti povedali. Kmet2, pik1, TakeALookAround in 1 other 4
skalar36 Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Še tega sem danes preizkusil. Zakaj ga ne bi imel bodo stručkoti povedali. Če se boš vozil samo po asfaltu,kupi tega. Če pa misliš šemakedam pa GS1200. če ti je ta znamka pri srcu nimaš velik za premišlevat. Pare na mizo pa gassa...
Kmet2 Objavljeno September 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2014 Še tega sem danes preizkusil. Zakaj ga ne bi imel bodo stručkoti povedali. A boš kaj delil z nami ,vožnja,bremze kaj ti je všeč kaj ni................ KLOVN 1
TakeALookAround Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Js si bom tud kupu velko enduro, k letos sm biu 2x na Kamenjaku, pa je kr razsut teren, morm rect.... :evilgrin:
Kmet2 Objavljeno September 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2014 Js si bom tud kupu velko enduro, k letos sm biu 2x na Kamenjaku, pa je kr razsut teren, morm rect.... :evilgrin: sej to ni endura to je motorček za strice s plenicami
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 A boš kaj delil z nami ,vožnja,bremze kaj ti je všeč kaj ni................ Mn ni vsec k ma prevelke kufre ,preveliko sipo, dva cilindra namest stiri ,pa bremze prevec primejo,pa se znacko ma cudno. KLOVN, Kmet2 in DAMI34 3
motolover Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 A boš kaj delil z nami ,vožnja,bremze kaj ti je všeč kaj ni................ Pravzaprav je vožnja zelo podobna GSA, le vetrna zaščita je mnogo boljša. Kar poleti v vročini ni nujno prednost. Ta je imel še neke sorte quickshifter, ki dela čisto solidno. Bremze so bomba, vsak motor za probo zabremzam na polno, da potem vem kaj lahko pričakujem. GSA in RT ustavljata podobno, mogoče RT še za malenkost bolje. Sem pogledal diska, spredaj sta pri RT večja. Centralno zaklepanje kovčkov je tudi super zadeva, tega GSA še nima. Če bi iskal turerje, bi ob pomanjkanju prave konkurence v tem razredu izbral RTja. Kaj bi konkretno lahko bila konkurenca? Triumph Trophy, Yamaha FJR, HONDA Pan European? GTL in Gold Wing sta nekaj čisto drugega. Ni potrebe po daljši medosni razdalji, če ne voziš veliko po AC. In 100kg manj, kot jih imata RT in GSA, se tudi pozna. GSA je mogoče bolj kot lifestyle, bolj kul, na terenu ga nisem preizkusil, ne morem reči kako bi rokoval s tistimi 260kg. Raje bi imel 4 cilindre, ampak vsega ne moreš imeti in potem bi bil tudi navor v nižjih obratih slabši. Ves paket je res narejen za voziti daleč in voziti hitro. Poraba neverjetno nizka, pri hitrosti 100 km/h je kazalo 3,6. skalaprava, luxsa, pik1 in 1 other 4
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 sej to ni endura to je motorček za strice s plenicami Si hotu rect za mehke cure
motolover Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Ja, pa balanca mi je bolj všeč, da je malo ožja. Kufri so široki, ampak saj je turer, to pričakujem od takega motorja. Kmet2, luxsa, skalaprava in 2 others 5
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Ja, pa balanca mi je bolj všeč, da je malo ožja. Kufri so široki, ampak saj je turer, to pričakujem od takega motorja. Moped je ze super ,samo ni po japaner standardu ergo ni vsec japanoljubcem. :grim
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Pa ze na sliki ma kardan zlomljen. Nearrain in DAMI34 2
motolover Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Pa ze na sliki ma kardan zlomljen. To je od teže, ali vidiš kako je pod njim cesta razpokala. thumper in Kmet2 2
Bremzer Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Kardan se mora lomit zato ima 2 (dva) križna zgloba. Problem je ko se zlomi "tunel"kardana(nihalka) ali šehuje kotni prenos kot se je meni na Yamahi V-maxu! :grim
pik1 Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Še tega sem danes preizkusil. Zakaj ga ne bi imel bodo stručkoti povedali. ... ta mi je res všeč ... ... ko bom pa star... če sploh bom kdaj star ... si bom pa najverjetneje umislu kej tazga ... ... je res lep motorček ... :yes: ... sam zdej, k sem pa še mlad, imam pa rajš GSA-jčka ... je bolj športen tip ... je bolj jebački ... bolj poudarja status ... gre bolj v nos ... no... na splošno .. res je carski .... . ps. ... sicer pa ...., jebeš kardan ... Kmet2, Joker, MihaGS in 1 other 4
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 ... ta mi je res všeč ... ... ko bom pa star... če sploh bom kdaj star ... si bom pa najverjetneje umislu kej tazga ... ... je res lep motorček ... :yes: ... sam zdej, k sem pa še mlad, imam pa rajš GSA-jčka ... je bolj športen tip ... je bolj jebački ... bolj poudarja status ... gre bolj v nos ... no... na splošno .. res je carski .... . ps. ... sicer pa ...., jebeš kardan ... Stari ,mlad si ko rosa u podne, s tvojim kozolcem vred. :grrr I30, thumper, Kmet2 in 2 others 5
luxsa Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 To je od teže, ali vidiš kako je pod njim cesta razpokala. To pomen da svaba tok dobre motorje dela, da niso za nase ceste,za pr nas so samo japoncki. Kmet2 in I30 2
DAMI34 Objavljeno September 24, 2014 Opozori Objavljeno September 24, 2014 A če imaš še zdaj skuter ne velja?tist ma še možnost, da se spametuje še ta pravi čas
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se