gift Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 U kisnu temo, ampak tale lepo paše k BMW To je res, ampak bmw fahrerju ni bejba kaj dost pomembna thumper 1
solorider Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Ne vem zakaj potrebujeta drva? Saj imata ogrevane ročke, za gretje nog pa cilindre. a na golaž si pa pozabil! daneb in thumper 2
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Tisto na fotki nad bejbo je vozno? Vozno,to je posebni model F800R v omejeni seriji :yes: cene ti ne povem,ker ne vem če maš šibko srce zna bit probljem
motolover Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Ugotovil sem, da me z BMWjem ne sovražijo dovolj, prehajam na Harleya. BelaStrela in bladzo 2
solorider Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Sovražm Harleya kaj ti je železo krivo? jaz pa Snecerja BelaStrela in Kmet2 2
jama1100 Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Sovražm Harleya A zato ker je lepši in dražji od BMW ja? sayo 1
motofrik Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Če bi imel neomejene finance, bi imel oba -BMW in Harleya. Oba stara dvoventilca, zračno hlajena. pik1 1
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 A zato ker je lepši in dražji od BMW ja? Predvsem ker je dražji,lep je pa prov tok ko bmfl
Snečer Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 V bistvu je lepši, ker mu cilindri ne štrlijo
Bremzer Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 V bistvu je lepši, ker mu cilindri ne štrlijo Ravno tako mu štrlijo :lol: ,samo ne vstram ampak v V - navzgor ! ! :grim
pik1 Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Predvsem ker je dražji,lep je pa prov tok ko bmfl ... ni tolk lep, ne !!!!! Kmet2 1
motolover Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Sovražm Harleya Saj bom BMWja zadržal, da me bo lahko več ljudi sovražilo. Rabim še enega za lagano kruzat po cesti in HD bo ravno pravi, ker se mi ne da več pozdravljati drugih. Pravijo, da ti s Harleyem tega ni treba početi, ker te tako ali tako nihče ne j.. Kmet2 in bladzo 2
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 ... ni tolk lep, ne !!!!! Pa dobr a jim ne moreš pustit mal zadovoljstva ^_^
Snečer Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Ravno tako mu štrlijo :lol: ,samo ne vstram ampak v V - navzgor ! ! :grim Ko so navzgor je ok, ko se povesijo, ne več :grrr
thumper Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Pravijo, da ti s Harleyem tega ni treba početi, ker te tako ali tako nihče ne j.. nehaj misliti z boksarsko glavo .... s harlijem boš moral mahat k norc... daneb 1
thumper Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Ravno tako mu štrlijo :lol: ,samo ne vstram ampak v V - navzgor ! ! :grim harli ma prečno montirano V mašino ...to kar si ti povedal da ima pokončne je pa guzi , ki ima vzdolžno montirano V mašino ... ja sej vem za nekatere nedojemljivo poimenovanje položajev montaže ... daneb 1
Bremzer Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 harli ma prečno montirano V mašino ...to kar si ti povedal da ima pokončne je pa guzi , ki ima vzdolžno montirano V mašino ... ja sej vem za nekatere nedojemljivo poimenovanje položajev montaže ... Sicer ti ne odgovarjam ampak na tole neumnost ti vseno odgovorim ! ! Ker ne razmišljaš z pokončno glavo verjetno jo imaš še od silvestrovanja povprek. Lepo in pravilno sem napisal, da ima pokončno (prečno) V mašino. Guzzi ima vzdolžno montirano pokončno V mašino ! Upam da se ti posveti tvoj dojem do MOTOROZNANSTVA ,kar ti znaš sem jaz že pšozabil !
motolover Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Važno je koliko prijateljev spoznaš na poti, kaj voziš ni pomembno..
Snečer Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Važno je koliko prijateljev spoznaš na poti, kaj voziš ni pomembno.. Prijateljev na servisih? DAMI34 1
Leteči Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Glede na to da smo se zadnjih 14dni preganjali po pesku sva s kolegom prišla do zanimivega zaključka o razliki med lastnikom BMW-jevega in KTM ovega advenčerja. Ko oba prideta pred sipino eden pravi.......juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kupčki........................gasaaaaaaaaaaaaaaaaaa in odskaklja čez zaplate peska drugi pa izdavi.........''sranje'', ko ugotovi koliko dela ga čaka da bo kravo izkopal iz peska in poiskal najbližji asfaltiran obvoz sayo, thumper, Mavti in 1 other 4
bladzo Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Glede na to da smo se zadnjih 14dni preganjali po pesku sva s kolegom prišla do zanimivega zaključka o razliki med lastnikom BMW-jevega in KTM ovega advenčerja. Ko oba prideta pred sipino eden pravi.......juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kupčki........................gasaaaaaaaaaaaaaaaaaa in odskaklja čez zaplate peska drugi pa izdavi.........''sranje'', ko ugotovi koliko dela ga čaka da bo kravo izkopal iz peska in poiskal najbližji asfaltiran obvoz Sej ma BMW druga orožja za peščena brezpotja (HP2, F800 GS, G450, G650 Sertao... ) Glede GS-a 1200 maš pa kar prav...Preverjeno!
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Sej ma BMW druga orožja za peščena brezpotja (HP2, F800 GS, G450, G650 Sertao... ) Glede GS-a 1200 maš pa kar prav...Preverjeno! Ne vem zakaj BMW potem zavaja potrošnike in super motor poimenuje Adventure, če ni to to, kljub temu, da človek ne ve več, kaj bi lahko na njega še obesil Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil gift
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se