gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Sej ma BMW druga orožja za peščena brezpotja (HP2, F800 GS, G450, G650 Sertao... ) Tudi ostali modeli se ne znajdejo najbolje na pravih terenih...
moto rider Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Družba! Tole = zgrešena tema - oziroma naslov! Preimenujte jo; "Zakaj ne morem kupiti BMW motocikla?" Odgovor se v večini primerov glasi; Zato, ker ni denarja!! Če ga ni, vam predlagam genialno (od)rešitev; Poiščite si staro, lepo vzdrževano Africo Twin 750, pa boste videli, kaj je motor za All Around The World!! Za makadam, pesek, kamnolom, blato in asfalt... PREVERJENO!! Pa fejst! Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil moto rider solorider, motofrik, ciciban in 2 others 5
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Čudno, da pri vsem tem napredku, še vedno dajejo gor špice.
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Družba! Tole = zgrešena tema - oziroma naslov! Preimenujte jo; "Zakaj ne morem kupiti BMW motocikla?" Odgovor se v večini primerov glasi; Zato, ker ni denarja!! Če ga ni, vam predlagam genialno (od)rešitev; Poiščite si staro, lepo vzdrževano Africo Twin 750, pa boste videli, kaj je motor za All Around The World!! Za makadam, pesek, kamnolom, blato in asfalt... PREVERJENO!! Pa fejst! Denar je, samo ga v niti sanjah ne odštejem za to znamko, ne za avto, kaj šele za motorno kolo. Tudi če mi kdo podari novo GSko npr., je že naslednji dan v prodaji, nakar si kupim 3x cenejše motorno okoli, za razliko pa se še leta vozim na izlete po Evropi.
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Čudno, da pri vsem tem napredku, še vedno dajejo gor špice. Mogoče zato ker zdržijo precej več kot aluminijasti odlitki? BelaStrela 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Zato majo vsi tovornjaki špice, zanimivo.
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Družba! Poiščite si staro, lepo vzdrževano Africo Twin 750, pa boste videli, kaj je motor za All Around The World!! Za makadam, pesek, kamnolom, blato in asfalt... PREVERJENO!! Pa fejst! Se strinjam, ampak za oldtimerja z ogromno prevoženih km, je potrebno odštet več kot preveč denarja, tak, da ne hvala. Sem jo vozil in tudi super tenereja (tastarega), pa ne bi zdaj tu pisal o super zavorah na teh motorjih
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Zato majo vsi tovornjaki špice, zanimivo. zdej je s tovornjakom uletu model ... Ker trenutno poteka dirka Dakar lahko prešteješ koliko jih ima aluminijasta platišča in koliko jeklena za katere pravis da so the ultimate solution. Če najdeš kakšno drugo izvedbo kot na napere povej... Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Gledam tudi na quadih kolko jih je na špicah pa ne najdem Vem pa, da obstajajo tudi platišča iz ogljika, izjemno lahka in vzdržljiva, cena divja. Sigurno, da je s špicami kolo bolj mehko in pri hudem udarcu absorbira, samo za civilno rabo pa so špice bedarija.
BelaStrela Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Za civilno rabo so tut dlake pod pazduho brez veze. basbas in daneb 2
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Sigurno, da je s špicami kolo bolj mehko in pri hudem udarcu absorbira, samo za civilno rabo pa so špice bedarija. To povej tistim, ki so sesuli alu feltne v Iranu.
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Noben ni jamral, da bi feltne sesul... sayo, Snečer in DAMI34 3
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Kolikor mi je znanec pravil, imajo v Iranu vrhunske ceste oz. avtoceste. Če v luknjo zapelješ, potem ti tudi špice ne pomagajo.
BelaStrela Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 In vi men d je tanova vespa šit! Snecer, ja seveda se, saj pazduhe rabim za civilno rabo. Če bi pa živela v jami v gozdu, se pa ne bi. daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 To povej tistim, ki so sesuli alu feltne v Iranu. Če je govora o bmwjih, se ne bi smeli čuditi glede kvalitete aluminija, saj vemo kako je pokalo ogrodje kardana.
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Če je govora o bmwjih, se ne bi smeli čuditi glede kvalitete aluminija, saj vemo kako je pokalo ogrodje kardana. V mislih sicer nimam BMW-ja, ampak najbrž je kdo tudi feltno sesul... Tako kot na tej hondi recimo. Pa jaz na kawasakiju med Kobaridom in Bovcem.
Bremzer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 V mislih sicer nimam BMW-ja, ampak najbrž je kdo tudi feltno sesul... Tako kot na tej hondi recimo. Pa jaz na kawasakiju med Kobaridom in Bovcem. Delo za Jermana in 60€ pripravi !
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Če je govora o bmwjih, se ne bi smeli čuditi glede kvalitete aluminija, saj vemo kako je pokalo ogrodje kardana. N BMW-jih poka marsika... ogrodje bencin pumpe Štarterji (ki so francoski btw)...itd... Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil gift
Bremzer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Kaj se ne briješ? Scener "prava" jih odspodaj znuca tako kot ti na jeziku ! ! :grim
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Men je tista kawasakijeva napaka zanimiva. Ko je sesulo magnet statorja in delce razmetalo po motorju, nakar je zaribal. Očistit se pa itak ni dalo, ker so bili delci magnetni in raztreseni po celem motorju.
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Zažgani statorji tudi niso nobena redkost na japonskih motocilklih. Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 V mislih sicer nimam BMW-ja, ampak najbrž je kdo tudi feltno sesul... Tako kot na tej hondi recimo. Pa jaz na kawasakiju med Kobaridom in Bovcem. Kaj tam ni ceste? sem se vozil pa se mi ni zdelo nič posebnega.
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) V mislih sicer nimam BMW-ja, ampak najbrž je kdo tudi feltno sesul... Tako kot na tej hondi recimo. Pa jaz na kawasakiju med Kobaridom in Bovcem. Laž ima kratke noge kolega http://www.r6-forum....ead.php?t=88422 Gotof si Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil gift
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se