Snečer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Lagal je ja. Kazal Yamaho, blatil Hondo Najbrž tudi v Kobaridu še ni bil. Kmet2 1
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Lagal je ja. Najbrž tudi v Kobaridu še ni bil. se strinjam... sumim, da je politik
Bambi61 Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 se strinjam... sumim, da je politik Kaj nea v tej temi BMWje šimfamo?!
krucymucy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Laž ima kratke noge kolega http://www.r6-forum....ead.php?t=88422 Gotof si Našel sem na google images med prvimi zadetki, po feltnah sem mislil da je honda, ker so podobne. Slike od Z-ja pa nimam ko sem jo pritisnil ...
moto rider Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 ....... Sem jo vozil in tudi super tenereja (tastarega), pa ne bi zdaj tu pisal o super zavorah na teh motorjih gift! Verjamem da si fejst fant, samo ne mi mešati paradajze in krompir. Kolikor sta stari (Africa in Super'ca) še dobro da nista imeli dromelnov. - Sej veš, kaj je to, a ne. Dečko, ko smo se vozili po "drugih planetih", mi z starimi Africami, eni pa z novimi.... saj veš s kom, sem se jaz vedno pripeljal domov z nasmehom na obrazu, uni tadrugi, pa pogosto z razstavljenimi kosi v gajbi! Pa ne mi zdej reč't, da to ni res... Pa so jih (določeni) vseeno hvalili........... Ker so jih morali (zaradi sponzorskih obveznosti. Jaz sem pa svojega očistil in se z njim veselo vozil od gostilne do gostilne...
Bremzer Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 se strinjam... sumim, da je politik Tudi ti si neke vrste politik s tvojimi slikami ! ! 1.) tista plastika pri (Simensovi) BP ne BMW-ejevi črpalki se zlomi samo pri nestrokovni demontaži benzinske cevi (hobi mehanik)! ! 2.) Magnet v tem "Valeo" zaganjaču odpusti samo zaradi nestrokovnega popravila zaganjača in to zato ker ga vsak(hobi mehanik) pričvrsti v primež in takrat odstopi prilepljen magnet ostale z naknadnim matranjem zaganjača dokraja sesuje ! cena tega statorja,ki je enak kot na Peugeotu,Renaultu in Citroenu je "samo" borih 38€ + ščetki 15€ Vse na zalogi tudi cel obnovljen zaganjač! 3.) mislim da je rotor alternatorja (nisem siguren) če je to samo obroč (kolektor ) se zamenja brez problema cena kolektorja 3,75€ Kmet2 1
gift Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 gift! Verjamem da si fejst fant, samo ne mi mešati paradajze in krompir. Kolikor sta stari (Africa in Super'ca) še dobro da nista imeli dromelnov. - Sej veš, kaj je to, a ne. Dečko, ko smo se vozili po "drugih planetih", mi z starimi Africami, eni pa z novimi.... saj veš s kom, sem se jaz vedno pripeljal domov z nasmehom na obrazu, uni tadrugi, pa pogosto z razstavljenimi kosi v gajbi! Pa ne mi zdej reč't, da to ni res... Pa so jih (določeni) vseeno hvalili........... Ker so jih morali (zaradi sponzorskih obveznosti. Jaz sem pa svojega očistil in se z njim veselo vozil od gostilne do gostilne... Jaz nic ne mesam... pred 25 leti bi si jaz tudi Africo kupil, danes pa je oldimer predrag ...da sta pa vredu motorja, pa vem. O tem, kaj se je pa iz tvojih potovanj nazaj v gajbah pripeljalo, pa je tukaj ze 171 strani napisanega, tako, da se strinjam s tabo
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 V mislih sicer nimam BMW-ja, ampak najbrž je kdo tudi feltno sesul... Tako kot na tej hondi recimo. Pa jaz na kawasakiju med Kobaridom in Bovcem. iiiiiiii kake lepe rdeče obrobe :lol: ciciban in gift 2
krucymucy Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 A mi bos nalimal na gsko trakce? Jst sem jih na hornetko lepil celo popoldne, pa se so ble krivo nalimane. Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Zdaj vem zakaj si trakce montirate. Da se prej vidi, če je platišče zvito I30 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Zdaj vem zakaj si trakce montirate. Da se prej vidi, če je platišče zvito Sej počasi nas boste skužili A mi bos nalimal na gsko trakce? Jst sem jih na hornetko lepil celo popoldne, pa se so ble krivo nalimane. Ni problema,lohk še okrog cilindrov :grim krucymucy 1
thumper Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Tudi ti si neke vrste politik s tvojimi slikami ! ! 1.) tista plastika pri (Simensovi) BP ne BMW-ejevi črpalki se zlomi samo pri nestrokovni demontaži benzinske cevi (hobi mehanik)! ! 2.) Magnet v tem "Valeo" zaganjaču odpusti samo zaradi nestrokovnega popravila zaganjača in to zato ker ga vsak(hobi mehanik) pričvrsti v primež in takrat odstopi prilepljen magnet ostale z naknadnim matranjem zaganjača dokraja sesuje ! cena tega statorja,ki je enak kot na Peugeotu,Renaultu in Citroenu je "samo" borih 38€ + ščetki 15€ Vse na zalogi tudi cel obnovljen zaganjač! 3.) mislim da je rotor alternatorja (nisem siguren) če je to samo obroč (kolektor ) se zamenja brez problema cena kolektorja 3,75€ to se sliši poceni ..torej je problem v zeloooo previsokih urnih postavkah bmw-jwvih serviserjev ... daneb 1
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 to se sliši poceni ..torej je problem v zeloooo previsokih urnih postavkah bmw-jwvih serviserjev ... To kar si zdej povedu je čista resnica :yes:
krucymucy Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 (popravljeno) Jst pa mislim, da imajo kar vsi servisi previsoke urne postavke. npr. opel servis 70€/h ... http://www.avtomobil...7&view=previous Al pa tule je snecer jamral da je servis za renaulta drag ... http://www.avtomobil...php?f=6&t=75612 Popravljeno Januar 8, 2013. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Spet laž? Sploh nisem na tistem forumu prijavljen pa še nikoli do sedaj nisem avta na renault servis peljal. Opla pa mi majster servisira...
krucymucy Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Nisem si mislil da si je še kak kreten dal Chuck Norrisa v avatar.
Snečer Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Ti si pri Hondi zaposlen al v čem je fora brezplačne reklame?
krucymucy Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Sem zgolj velik pristaš znamke, sicer najkvalitetnejše iz dežele riža in surovih rib.
royal Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 (popravljeno) Sem zgolj velik pristaš znamke, sicer najkvalitetnejše iz dežele riža in surovih rib. Če se boš norčeval iz znamke in surovih rib ...lahko dobiš kakšno etiketo :grim ....sicer riž jedo ni pa to dežela riža mucy Popravljeno Januar 8, 2013. Popravil royal
krucymucy Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Mišljeno je bilo bolj kot sushi riž z ribo ... Sicer pa je drugi del prejšnjega posta resno mislim. Meni so dobri motorčki.
royal Objavljeno Januar 8, 2013 Opozori Objavljeno Januar 8, 2013 Mišljeno je bilo bolj kot sushi riž z ribo ... Sicer pa je drugi del prejšnjega posta resno mislim. Meni so dobri motorčki. Dobro pol nisi gotof ...naš si :grim
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 A ne, vaš pa nisem! pik1 in Kmet2 2
gift Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 Snecer a maš opla? Snecer mene tudi to zanima? Maš kako fotko?
Snečer Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 Evo slika z Golice thumper in BelaStrela 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se