gift Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 (popravljeno) Evo slika z Golice uf uf...to pa še je dobra stara Švabska roba Ima mogoče kardan ? Popravljeno Januar 9, 2013. Popravil gift BelaStrela 1
Snečer Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 Kardan ima pa verigo tudi, hehe. Ampak to je GM vse
Ice Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 sem mislil, da kupujem motor in ne buticnega modnega dodatka (po pocetju BMW prodajalcev/servisov sodec). hebat ga, celo zivljenje se ucis.
yamaha Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 sem mislil, da kupujem motor in ne buticnega modnega dodatka (po pocetju BMW prodajalcev/servisov sodec). hebat ga, celo zivljenje se ucis. Ledenko to pride skupaj z nakupom...
Bremzer Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 sem mislil, da kupujem motor in ne buticnega modnega dodatka (po pocetju BMW prodajalcev/servisov sodec). hebat ga, celo zivljenje se ucis. Nisi pregovor dokoknca napisal ! ! Celo življenje se učiš in trapast umreš ! Ps.upam,da vsaj ta pregovor objaviš. daneb 1
pik1 Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 BMF je ZAKON, zato ga NIMAM ... ampak želja pa je, PRIZNEJ ....
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Evo slika z Golice Še uno tadrugo slikco prilimaj.. :yes: ..sej veš katero
motofrik Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Ne menjaj konja, ki zmaguje. Beri: motorja, s katerim si zadovoljen.
papez47 Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Kardan ima pa verigo tudi, hehe. Ampak to je GM vse Pa ja de. Za dotično znamko je veljalo in še velja " malo lima-malo žice.................... evo OPELICE"
PURPLE Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Mislim, da je "tamali" Tiger rešitev za vse težave velikega boxerja :hooray: Bo treba razmislit o dodatnem valju Vsa čast marketingu cikadina 1
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Mislim, da je "tamali" Tiger rešitev za vse težave velikega boxerja :hooray: Bo treba razmislit o dodatnem valju Vsa čast marketingu Jp priročna in všečna mašina sej bi menjal sam me bosta Sneci pa Gift živga požrla zdej ko sem se enkrat oz me je BMW nategnu morm vztrajat do konca.......dok ne pokne kardan :lol: PURPLE 1
Snečer Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Zadnje čase, kot vidim, se kar izogibaš kardanarja in uporabljaš vodno hlajena modela
krucymucy Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 GSA-ja plemeniti za poletje. Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Jaz bi raje spomladi in jeseni, poleti je prenevarno
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Zadnje čase, kot vidim, se kar izogibaš kardanarja in uporabljaš vodno hlajena modela Kardanar je samo za k maši
sayo Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 ... ampak želja pa je, PRIZNEJ .... Sm ga mel, NI ŽELJE, VERJEMI
gift Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Vedno vec proizvajalcev orodja, oglasa svoje izdelke zraven dolocene blagovne znamke. Tale je povzeta iz Motosveta Le zakaj ?
pik1 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Sm ga mel, NI ŽELJE, VERJEMI ... verjamem ...
Kmet2 Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Vedno vec proizvajalcev orodja, oglasa svoje izdelke zraven dolocene blagovne znamke. Tale je povzeta iz Motosveta Le zakaj ? Zato ker je vsak zaposlen na MS dobil škatlo torxov daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Vedno vec proizvajalcev orodja, oglasa svoje izdelke zraven dolocene blagovne znamke. Tale je povzeta iz Motosveta Le zakaj ? Konstrukcija mašine je zaradi okvar namerno takšna, da z lahkoto prideš zraven.
papez47 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Gledam mal .................. male oglase! Prodajajo same ta bol mašine, ................ rižoto pa makarone. Kakih bavarskih specialitet je bore malo. Kaj bi to res bilo?
krucymucy Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Najbrž je ponudba slaba zato, ker se lastniki zavedajo, da bi vsak potencialni kupec hotel vozilo preizkusiti na cesti. Nočejo pa ga dat s stranskega stojala, da se nebi zlomil kardan. pik1, DAMI34, gasperX in 1 other 4
papez47 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Najbrž je ponudba slaba zato, ker se lastniki zavedajo, da bi vsak potencialni kupec hotel vozilo preizkusiti na cesti. Nočejo pa ga dat s stranskega stojala, da se nebi zlomil kardan. Kolikor vem so bavarci eni redkih, ki majo central štender ................. serijsko ................ in ne za doplačilo..................... Tako da ni panike za kardan.
krucymucy Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Sej sem mislu centralno stojalo, ne stransko. Ah na, zdej pa nima smisla zgornji post.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se