Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 mamo pa zato tiče do tal, in ne rabmo podaljškov To je zarad kratkih nogic :lol: DAMI34 1
pik1 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 mamo pa zato tiče do tal, in ne rabmo podaljškov .... spet en, k rad NABIJA .... Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 .... spet en, k rad NABIJA .... tu pa rejs, me še ni minilo Kmet2, thumper in maus 3
cisco Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 (popravljeno) :grim Popravljeno Januar 31, 2013. Popravil cisco krucymucy 1
Bremzer Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 mamo pa zato tiče do tal, in ne rabmo podaljškov Pazi,da ti ga ketna nezagrab - k nimaš kardana ! ! BelaStrela, Kmet2 in DAMI34 3
papez47 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Pazi,da ti ga ketna nezagrab - k nimaš kardana ! ! Sej, če ma dobr ..........................namazano .................ketno ...................... mu lohk clo .........................paše! :grim
Snečer Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 :grimnazi gs.jpg_thumb.png Tudi če bi te takrat imeli, jim ne bi pomagalo v ruskem blatu. V bistvu pa so jih že imeli.
VS800 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 mamo pa zato tiče do tal, in ne rabmo podaljškov Bogi
MARE 65 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 No priznam, jaz bi mel GS, bi bil tak k Kmet, velik pa močn. Hecam se oz. ne hecam se, vsaj kar se motorja tiče. Drugač sem pa BMW - jašem hotel posredovat tale link http://www.motorradzubehoer-hornig.de/ , sem za kolega v torek naročil ene nosilce za GPS in stekla za žmigavce in je danes že paket doma, res so profiji, ne vem pa kolk so konkurenčni, nisva preverjala cene.
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kmet je velik pa močen ko bik,pameten pa glih tok :grim ...če bi blo drugače,ne bi mel BMW-ja :grrr
Bremzer Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 A pr bmfu ketna kardan poganja? NE ketna "zobnik"- ketno pa verižnik-a !
papez47 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 No, vsi ....................pljuvači..................in..................pljuvalci....................... ................... investirajte 7€ in si v zadnji številki MOTO.SI v živo oglejte kako izgleda GS, ki ima 200.000 prevoženih kilometrov. Pa spisek servisov in menjanih delov je tudi zeloooooooo impozanten! BelaStrela 1
papez47 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 A pr bmfu ketna kardan poganja? :grrr ....................... jermen............................ a nisi vedu..................
sergini Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Papež kako si pa lahko v živo ogledam moped v reviji? Lahk mi rečete, da sem neumen, ampak a če kupim playboya, si bom lahk u živo ogledal duplerico in jo našprical po trebuhu?
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Papež kako si pa lahko v živo ogledam moped v reviji? Lahk mi rečete, da sem neumen, ampak a če kupim playboya, si bom lahk u živo ogledal duplerico in jo našprical po trebuhu? Vse se začne z domišljijo :grim krucymucy 1
solorider Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Papež kako si pa lahko v živo ogledam moped v reviji? Lahk mi rečete, da sem neumen, ampak a če kupim playboya, si bom lahk u živo ogledal duplerico in jo našprical po trebuhu? revijo boš vseeno rabil, da ti vstane...
corser Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Če maš motosvet, ne rabiš revije... solorider 1
gift Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Če maš motosvet, ne rabiš revije... se strinjam, Ker hitro in dejansko ugotoviš, da pri BMW-ju rado kaj.... odpade oz. poči. Z revijami je pa tako...papir vse prenese Snečer 1
corser Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 točno tako! Kdo pa bo dal 7eur za revijo, sploh če vozi BMW-ja... vsak denar prav pride na servisu... gift 1
sayo Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Kabel od svečke je pa zelo kvaliteten lasagna 1
Snečer Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Od Tomosa je, zato je zdržal. HyperJack, daneb in I30 3
HyperJack Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Od Tomosa je, zato je zdržal. Pa res mi je bil nekaj znan! Bravo Snecer, sedi 5! Sem šel takoj naredit dokazno gradivo v garažo, če ti kdo slučajno ne bi verjel..
lasagna Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Nizozemci tudi ne marajo BMWjev - nisem pa še slišal, da bi za druge znamke delali crash teste
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se