BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 (popravljeno) http://www.a-cosmos.si/najem-moto.html Popravljeno Februar 4, 2013. Popravil BelaStrela
igorkr Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 http://www.a-cosmos.si/najem-moto.html to imaš ti napačen cenik ... jst rabim cenik €/uro tako kot za vso TGM ... I30 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Mislim da bi moral biti vitel obvezna serijska oprema bmflna. To že mamo :grim v hlačah
gusar Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 To že mamo :grim v hlačah Sam ,če nimaš ene ,da ga dobr potegne ni nč z nemu. :kva2:
Snečer Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Snecer. Pomembna je višina glav. In cilindri so pri goličih god damn nižje kot pri GS, ki je itak podrtija. In nehi, prosm te, s temi fotkami, ker si me totalno zakompleksu in bom mogla še enga BMWja kupt, da si zacelim rane. Nikakor ne morm dojet kaj je na njih narobe?!? :surrender: :surrender: Še enga boš kupila, da bosta vsaj dva taka modela v Sloveniji in si boš sama lahko izmenjavala izkušnje Glede cilindrof, čakaj da kmet2 izmeri na ženinem, če mu bo dovolila.
gregorjanc Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 To že mamo :grim v hlačah Sam tist tvoj vitel baje še do WC školjke al pa pisuarja ne doseže.
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Sam tist tvoj vitel baje še do WC školjke al pa pisuarja ne doseže. Seveda da ne,ker ko ščijem v pisuar na wc-ju stojim zunaj,da se mi ne umaže,al pa da ga ne pohodim :grim
Snečer Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 http://youtu.be/GZo1WZLcVvo ko se tank zagozdi I love these big adventure trailies the same as the next man, but my god they are impractical in the real world. Ewan and Charley illustrated that beautifully by getting their back wheels stuck in pretty much every continent. Well handled, every turn you took there just seemed to make the situation worse!
I30 Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 (popravljeno) Zakaj ne bom imel Bmfla? Ker jih vozjo šalabajzerji z bidonom in Corbin sedeži, ki niti obrniti ne znajo! Za take je res vsak klanc avantura zase. Popravljeno Februar 5, 2013. Popravil I30 SCORPIONS 1
Snečer Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 (popravljeno) Zakaj ne bom imel Bmfla? Ker jih vozjo šalabajzerji z bidonom in Corbin sedeži, ki niti obrniti ne znajo! Za take je res vsak klanc avantura zase. Bo gift povedal v kaki klanec sva v Sarajevu šla in z lahkoto obrnila takega asfaltnega brega še nisem videl. Popravljeno Februar 5, 2013. Popravil Snecer
GOSAK Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 če dobro pogledaš profil gum,vidiš da ma GS enduro gume Kmet2 1
Robson Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Zdaj bo padlo pol strani nakladanj, kaj vse kawe sportaki počnejo s enduro gumami... :-) krucymucy, maus, BelaStrela in 1 other 4
GOSAK Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 še štiri mesece nakladanja,pol pa kwakarji začnejo sezono in bo malo mir v temi zakaj ne bi imeli... BelaStrela, maus in DAMI34 3
motofrik Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 ...smo jo začeli pred 36 dnevi... In -šmentana reč, tudi kakšen GS se je našel tam... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Zakaj ne bom imel Bmfla? Ker jih vozjo šalabajzerji z bidonom in Corbin sedeži, ki niti obrniti ne znajo! Za take je res vsak klanc avantura zase. Dej,dej z tem tvojim tankom še na ravni cesti komaj obrneš,ma ajnšlaga ko tovornjak pa mal naprej pa mal nazaj :lol:
motofrik Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Ko smo že pri onem bizgecu s Corbin sedežem, ki je skoraj naredil doktorat pri obračanju... Taki pa skoraj ne bi smel imeti GS-a... Jaz sem K100RT prišel z Banjšic v Tolmin po nekih kolovozih in travnikih, pa je šlo... Pred 20 leti. Samo, če bi prej vedel, kakšna pot je, pa niti v GS ne bi upal...
I30 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Ko smo že pri onem bizgecu s Corbin sedežem, ki je skoraj naredil doktorat pri obračanju... Taki pa skoraj ne bi smel imeti GS-a... No saj če bi jaz imel kaj v čislih bmfle, bi jaz to enako povedal. Tko ko jih nimam, sem pa tih :xx: No čak mal, sej lohka rečem, da tak moped je glih za take .
gift Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Bo gift povedal v kaki klanec sva v Sarajevu šla in z lahkoto obrnila takega asfaltnega brega še nisem videl. Kaj breg...tako bosansko brdo, da bi še koze pastirčka gor vlekle če dobro pogledaš profil gum,vidiš da ma GS enduro gume A ja....kakšne bi pa moral imet?
I30 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Kaj breg...tako bosansko brdo, da bi še koze pastirčka gor vlekle A ja....kakšne bi pa moral imet? Če nista vidla traktorja, ki je imel žlajfe na plugu, mi o hribih ne nakladajta!
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Neb ga mel, zato!!! k sm dubil informacije (sova, udba..) da bo na novem koledarju za 2014 tut GS. pfuj...no vsaj ena milost, bo pa to Erotični koledar Damjana Murkota, k se vesi po mopedu I30 1
bosa Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 A ste že zasledili, da daje letos BMW na tržišče en nov model, pa sm zdej pozabu točno ime modela.....STROJELOM 1200...al neki tazga. DAMI34 in I30 2
pik1 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 A ste že zasledili, da daje letos BMW na tržišče en nov model, pa sm zdej pozabu točno ime modela.....STROJELOM 1200...al neki tazga. .... Ahahahahahahaha .... ..... kok dobr ....
gift Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Če nista vidla traktorja, ki je imel žlajfe na plugu, mi o hribih ne nakladajta! Midva se izogibava modelom na kardanski pogon
Robson Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 (popravljeno) A ste že zasledili, da daje letos BMW na tržišče en nov model, pa sm zdej pozabu točno ime modela.....STROJELOM 1200...al neki tazga. To sem pa tudi jaz nekje pobral... So baje delali neke teste z yamaho in kawasakijem, pa so japanezerji opustili vse skupaj, ker bi morali potem razpusti servisno mrežo po svetu... Kao nočejo delati neuniničljivih zadev... Kam gre ta svet... :-) Popravljeno Februar 6, 2013. Popravil Robson
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se