moto rider Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Veš kaj je tle najbolj hecno; Takole zakopan motor... pa tako čiste feltne!!! Verjetno ga je s prikolice skipal??! I30 1
krucymucy Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Tako vsaj stoji v tem pesku, na centralem stojalu ali stranskem nebi.
Snečer Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Veš kaj je tle najbolj hecno; Takole zakopan motor... pa tako čiste feltne!!! Verjetno ga je s prikolice skipal??! Ni se dosti vozil, ker se je takoj vkopal I30 1
Bremzer Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Ni se dosti vozil, ker se je takoj vkopal Sploh se ni vozil ! saj prvo kolo sploh špure nima, to so skopal in nato z lopato zasipal ! ! daneb 1
Snečer Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 http://youtu.be/8amppGTKWkY Še en zanimiv test malo drugače. Zmagovalec znan itak. Sploh se ni vozil ! saj prvo kolo sploh špure nima, to so skopal in nato z lopato zasipal ! ! Saj se ti bo kdo iz foruma oglasil, ki ni javno objavil sličnega posnetka .... daneb 1
daneb Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Tega BMWeja scoterja bi pa jaz tudi imel, če bi imel dovolj soldov, če bi scoter imel 100 kubikov manj, če.....itd.. Še rajši bi imel pa tega; na elektriko.
I30 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 (popravljeno) Še en zanimiv test malo drugače. Zmagovalec znan itak. Res je. Zmagovalec znan. Tale, ki je prvi na fotki: Popravljeno Februar 7, 2013. Popravil I30
nsignific Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Uf tale video mi je spet skomine naredu po Versysu.
Ice Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 ko dela, če dela :grim Si že mel kakšne vpoklice al to ni nič na spisku-običajen servisni odgovor.. so ze pred nakupom uredili (potrdila v dokumetnih). Z lepim vremenom se bodo žačeli vozit, vozovi kvarit in vse bo spet lepo, ko bodo posedali na servisih, pili kawico in obujali spomine.... za posedanje in obujanje spominov ne rabim lepega vremena ali servisa. ... že nosite PLENICE!!!! :grim kako ze? ze spet! Kardan je za kmetijske stroje. Trosilc za gnoj, nakladalka za senu pa podobn pofl. Ajaaa, pa za Bmfle. se dobro, da nimas avta/kombija/traktorja/kamiona/whatever (karsnegakoli). spet sem se spomnil onega dobrega razloga (no, vsaj meni je dober, marsikomu najbrž ne bo), zakaj ne bi imel BMW-ja. ker ga ima on: sem prebolel. ni vredno. ..., sam toliko napak materijala ki se za voznika lahko smrtno končajo pa honda NIMA, kr mal si nazaj poglej počene prirobnice diska, lomljenje kardanov . . . ta tvoja SOFISTICIRANA MAŠINA ne bi smela imeti za ta denar nobene napake, pa upam da ti ne boš imel teh smrtno nevarnih napak na svojem BMfu troo troo. grem trikrat dnevno k´mas zato. pik je napisal: .... nč se ne hecam ....... BMW je najboljši .... !!!!! .........ko dela. Kmet je velik pa močen ko bik,pameten pa glih tok :grim ...če bi blo drugače,ne bi mel BMW-ja uh! po, sva pa zlo blizu. sam sem se bol tele ko bik.
royal Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Res je. Zmagovalec znan. Tale, ki je prvi na fotki: Zaminiva kombinacija ....Kymco-BMW
pik1 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 so ze pred nakupom uredili (potrdila v dokumetnih). za posedanje in obujanje spominov ne rabim lepega vremena ali servisa. kako ze? ze spet! se dobro, da nimas avta/kombija/traktorja/kamiona/whatever (karsnegakoli). sem prebolel. ni vredno. troo troo. grem trikrat dnevno k´mas zato. .........ko dela. uh! po, sva pa zlo blizu. sam sem se bol tele ko bik. ... stari, lepo si nam vsem skupi odgovoru .... ... noben ti tud do kolen ne seže ....... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 ... stari, lepo si nam vsem skupi odgovoru .... ... noben ti tud do kolen ne seže ....... noben se svoji umotovorov tok nazaj ne spomni, kaj da bi jih šel sploh prebirat...Ice, a ti je tok dougčas? pik1 1
pik1 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 noben se svoji umotovorov tok nazaj ne spomni, kaj da bi jih šel sploh prebirat...Ice, a ti je tok dougčas? stari, tole me pa že mal na tarok spominja ..... .... k morš ves čas pazit, kaj kdo reče in kakšne karte ma kdo .... :krneki: .... u tej temi morš ves čas sledit vsebino ..... ... ne sam nabijat !!!!!
Kmet2 Objavljeno Februar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Eh BMW je za en qurc :krneki: DAMI34 1
sayo Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Eh BMW je za en qurc :krneki: Če priznaš ti je POL oproščenga DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Če priznaš ti je POL oproščenga Valda da priznam,bmfl je za prave qur... :grim ne pa za pussiye :lol: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 stari, tole me pa že mal na tarok spominja ..... .... k morš ves čas pazit, kaj kdo reče in kakšne karte ma kdo .... :krneki: .... u tej temi morš ves čas sledit vsebino ..... ... ne sam nabijat !!!!! Ma nabijem ti Bmflo na .... Valda da priznam,bmfl je za prave qur... :grim ne pa za pussiye :lol: i tebi Kmet2 1
pik1 Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Ma nabijem ti Bmflo na .... i tebi .... po moje je DAMI34 najmočnejši .... .... nabije on sve po spisku .... DAMI34 in Kmet2 2
sayo Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Valda da priznam,bmfl je za prave qur... :grim ne pa za pussiye :lol: BMF JE ZA NARCISKE Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 sticker,375x360.png 17056_3_17836.png BMF JE ZA NARCISKE To je pa res,lejp sm tok da sm že kičast
gift Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 Eh BMW je za en qurc :krneki: Se strinjam I30 in Snečer 2
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 Se strinjam Ja to je uni taprvi bmfl,ki so nam ga Marsovci poslal,seveda so se ukalkuliral in niso vedel da avtoceste gradi Zidar in so luknjaste že pri prevzemu,zato se je ob pristajanju užgal,kasneje so ga rekunstrujiral in nastal je R1200GSA,najboljši med tanajtabulšejšemi :grim
bobk56 Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 Alo bmwjaši, kje lahko jutri v Ljubljani kupim olje 20W50 za 1200RTja?
GOSAK Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 to so ga cigani reciklirali,ko so pobirali staro železo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se