I30 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Pa še neki: A b'se prosm, spravl Bemflne hvalt u temo "Zakaj imam motokultivator ipd." ne pa tle. K ste čist
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Ma te bmflarji nimajo pojma
krucymucy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 To maš pol za do Vikija :lol: Pol ne bom tvegal pa sam hodil tja. Bom počakal da bo šel corser in bom šel za njim. Kmet2 in corser 2
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Pol ne bom tvegal pa sam hodil tja. Bom počakal da bo šel corser in bom šel za njim. A bom šu lohk z vama,ker sem se že ene parkrat zgubu do Vikija :grim krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 A bom šu lohk z vama,ker sem se že ene parkrat zgubu do Vikija :grim To je treba še corserja vprašat, ampak jaz načeloma nimam nič proti. Kaj pa na servis? A bi šli kdaj na servis skupaj? Corser ima najbrž med POI servise vnešene.
corser Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 To je treba še corserja vprašat, ampak jaz načeloma nimam nič proti. Kaj pa na servis? A bi šli kdaj na servis skupaj? Corser ima najbrž med POI servise vnešene. Nisem še vnesel servise v Garmina a VERJEMI, da ga niti iz garaže ne porinem, ne da bi imel POI notri... Ni za tvegat!! Dejansko pa bi znal tud brez navigacije do VIKIJA- po praksi lasnkega leta je to čisto enostavno: vstaviš se v VSAKEM kafiču v tisti smeri in pač vprašaš za smer. Mislim, jaz nisem nič spraševal (so ostali), spil sem pa 100 kav. Do Vikija sem pa tud prišel! :grim krucymucy in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Nisem še vnesel servise v Garmina a VERJEMI, da ga niti iz garaže ne porinem, ne da bi imel POI notri... Ni za tvegat!! Dejansko pa bi znal tud brez navigacije do VIKIJA- po praksi lasnkega leta je to čisto enostavno: vstaviš se v VSAKEM kafiču v tisti smeri in pač vprašaš za smer. Mislim, jaz nisem nič spraševal (so ostali), spil sem pa 100 kav. Do Vikija sem pa tud prišel! :grim .... kako pa pol domov ??? .... a po isti poti ????
krucymucy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 .... kako pa pol domov ??? .... a po isti poti ???? Slediš odpadlim šraufom in sledem olja LP, Snecer corser, pik1 in Kmet2 3
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Slediš odpadlim šraufom in sledem olja LP, Snecer .... a ne vodi tja pot na smetišče ????? Lp, Snecer Kmet2 in krucymucy 2
corser Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 V zadnji fazi te pa Snecer s Kawasaki prikoličarjem pobere... Kmet2 in krucymucy 2
krucymucy Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 V zadnji fazi te pa Snecer s Kawasaki prikoličarjem pobere... Če nima gifta sabo. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Na smetišču ne sprejemajo tega sraja :grim Lp Snecer I30 in krucymucy 2
corser Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Če nima gifta sabo. Gift je pomoje samo "virtualni prijatelj" in dejansko ne obstaja. :grim
pik1 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Gift je pomoje samo "virtualni prijatelj" in dejansko ne obstaja. :grim ja, verjetn res .... ... je verjetn sam virtualni suport Sneciju ....
BelaStrela Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Se strinjam Tole bo jurja, prjatu. Jst zdej nam mogla spat in te bom tožila za prestano psihofizično trpljenje. :closedeyes: Alo bmwjaši, kje lahko jutri v Ljubljani kupim olje 20W50 za 1200RTja? 20W 50 nkjer več, na Cosmosu ne znajo ob sobotah u delavnco pridt, ergo Avtoval al pa pr men doma :grim :grim
igorkr Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 (popravljeno) Se strinjam To bi bilo mogoče za slogan ... "BMW. Motor, ki te ne pusti hladnega ..." Popravljeno Februar 9, 2013. Popravil igorkr Kmet2 1
gift Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Gift je pomoje samo "virtualni prijatelj" in dejansko ne obstaja. :grim ja, verjetn res .... ... je verjetn sam virtualni suport Sneciju .... Virtualca sta vidva, ker BMW-ja vozita
gift Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Tema se je rahlo oddalila od bistva, ceprav je napisano ze 200 strani. No gremo spet k bistvu, zakaj ga ne bi imel
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Bolj ga po tleh šlajsajo bolje dela igorkr 1
corser Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 To so samo finte, ki se jih naučimo BMW fahrerji in služijo v primeru zavaravanja protivnika (beri Kawl fahrerji..)...
moto rider Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 (popravljeno) Saj nebi imel BMW-ja (zarad' 'gnarja) ampak t'le je kriv šofer, ne pa matacikl! :yes: Popravljeno Februar 10, 2013. Popravil moto rider
Mavti Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Tale je res dobra hahahahaha .....verjetno je iz preživetja v močvirju pa inštruktor že zna a učenci joj ,joj daneb, Robertjur in I30 3
avtomoto Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kako lep G/S PD! Jaz bi ga kar imel. četudi blatnega Ups, napačna tema :surrender:
sayo Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kako lep G/S PD! Jaz bi ga kar imel. četudi blatnega Ups, napačna tema :surrender: Ta je že vodno hlajen ? I30 in corser 2
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Ta je že vodno hlajen ? Jp ta je bil poskusni,pa so probal sam z levim cilindrom prvo :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se